Zeg vaarwel tegen donkere kringen en wallen met de FOREO IRIS

Geplaatst door

Persbericht – Dankzij de FOREO IRIS™ zijn tijden van donkere kringen en wallen onder je ogen voorbij. Een verzachtende oogmassage die dankzij de unieke T-Sonic™-technologie helpt zichtbare tekenen van huidveroudering en vermoeidheid te verminderen. Met de lancering van de IRIS™ heeft FOREO de markt van oogmassage apparaten gerevolutioneerd.  De FOREO IRIS™ laat vermoeide ogen weer stralen met rustgevende T-Sonic™-technologie. IRIS geeft een zachte oogmassage om zichtbare tekenen van veroudering en vermoeidheid te verminderen en je ogen weer fris te laten stralen.

foreo iris

FOREO IRIS oogmassage apparaat

Geïnspireerd door de lymfatische oogmassages die in Azië worden toegepast, verbetert de innovatieve IRIS de zichtbare voordelen van deze techniek buiten de mogelijkheid van vingertoppen alleen. De unieke T-Sonic™ technologie heeft 2 modussen die ieder zijn ontworpen om de oogcontouren zachtjes te masseren en glad te maken.

In de Pure modus bootst de IRIS het gevoel na van een handmatige massage met lichte, tikkende bewegingen om de ouderdomsverschijnselen te voorkomen voordat ze zich beginnen te ontwikkelen. De Spa modus combineert tikken met delicate pulseringen om meer uitgesproken ouderdomsverschijnselen te verminderen.

oogmassage apparaat

FOREO IRIS biedt de volgende concrete voordelen:

  • Alternating T-Sonic™-technologie: speciaal ontworpen om het gebied rondom de ogen aan te pakken en tekenen van huidveroudering en vermoeidheid zoals fijne lijntjes,  rimpels, wallen en donkere kringen weg te vagen.

  • Ergonomisch design: sluit perfect op de oogcontour aan, voor een optimale verjongende oogmassage.

  • Ultra-hygiënisch & glad oppervlak: het siliconen oppervlak is gemakkelijk te reinigen en voorkomt de opbouw van bacteriën.  

  • 2 Mode-system: een ingebouwde timer en 8-snelheidsinstellingen; voor een optimaal comfort dat voldoet aan de behoeften en eisen van iedereen.

  • Travel-friendly & Smart design: vergrendelbare bedieningselementen, 100% waterdicht en een volledig opgeladen IRIS™ kan 140 keer mee. 
De IRIS™ kan worden gebruikt in combinatie met oogcrèmes en serums om de absorptie te verbeteren of kan enkel worden gebruikt voor een ontspannende oogmassage.
 
iris foreo

Verkoop- en productinformatie

De FOREO IRIS™ kost €139 en is verkrijgbaar in de kleuren:  Petal Pink, Black, Magenta en Mint.

Te koop via Bol.com, Douglas.com, FOREO.COM, Bijenkorf.nl en de Bijenkorf.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.