Herôme nagelriemcrème: de oplossing voor droge gescheurde nagelriemen

Geplaatst door

Herôme nagelriemcrème – Ik heb snel last van droge, gescheurde nagelriemen met vervelende velletjes tot gevolg. Ik ben ook iemand die niet van die velletjes af kan blijven en alles nog erger maak. Vaak blijf ik eraan prutsen tot ik wondjes heb en dat is natuurlijk niet fijn. Wat sommige mensen hebben met nagelbijten, heb ik met velletjes rondom mijn nagels. Sinds ik iedere dag een handcrème smeer, merk ik wel verbetering. Toch werkt dit niet voldoende voor mijn droge nagelriemen.

Bij Kruidvat ging ik op zoek naar een nagelriemcrème en zo viel mijn oog op de Herôme nagelriemcrème. Je kunt het al lezen aan de titel van dit artikel: ik ben er heel tevreden over. Daarom wil ik deze tip graag met jullie delen!

herome nagelriemcreme

Herôme nagelriemcrème beschrijving

Herôme cuticle cream met vitamine F, Aloë Vera en Bisabolol herstelt droge en (in)gescheurde nagelriemen en heeft een ontstekingsremmende werking bij wondjes. Het voorkomt en bestrijdt harde nagelriemranden en maakt ze soepel en zacht. Ideaal om mee te masseren of de huid te laten herstellen tijdens de nacht. Wat handig is: Herôme cuticle cream werkt ook goed op de nagelriemen van teennagels! 

Gebruiksadvies

Breng de Herôme nagelriemcrème aan op de nagelriem en masseer goed in. Gebruik dit product bij voorkeur voor het slapen zodat de herstellende crème de hele nacht kan inwerken. 

herome cuticle cream

Mijn ervaring

Ik ben heel tevreden over de Herôme nagelriemcrème. Je hebt slechts een klein beetje crème nodig per nagelriem waardoor dit product zuinig werkt. De nagelriemcrème voelt niet vettig aan, in tegenstelling tot bijvoorbeeld vaseline. Ik breng een beetje crème aan op mijn nagelriemen en masseer dit goed in. Ook neem ik de randen van mijn nagelplaat mee om droge velletjes te verzorgen en te voorkomen. De nagelriemcrème heeft wel een beetje tijd nodig om in te trekken. Daarom breng ik de crème aan voordat ik ga slapen, zo kan het product ook de hele nacht inwerken.

Na één keer smeren merk ik al dat de Herôme cuticle cream goed werkt. Mijn nagelriemen voelen meteen een stuk zachter en soepeler. Na vijf dagen zijn de wondjes genezen en zien mijn nagelriemen er weer mooi en gezond uit. 

Als jij ook last hebt van droge gebarsten nagelriemen, dan raad ik je deze Herôme nagelriemcrème zeker aan. Het is wel belangrijk dat je consequent smeert, dus niet een dag wel en een dag niet. Alleen door iedere dag te smeren is het resultaat snel merkbaar. Wanneer je net als ik snel last hebt van droge nagelriemen is het een goed idee om iedere dag te blijven smeren. Zo blijven je nagelriemen altijd soepel en zacht!

herome nagelriemcrème

Herôme nagelriemcrème is hier te koop en bij de drogist. Afhankelijk van waar je de nagelriemcrème koopt, betaal je er tussen de € 7 en € 8 voor. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Laatste update: 12/01/2021