Hoe draag je veterboots? 4 x veterboots combineren!

Geplaatst door

Veterboots zijn altijd een trend. Het ene jaar zijn deze schoenen iets populairder dan het andere jaar, maar we zien ze altijd terug. Hoe draag je veterboots? Bij deze stoere laarzen denk je al snel aan een stoere look. Dat kan, maar het is zeker geen must. Er zijn verschillende manieren waarop je veterboots kunt combineren. Ik zet vier leuke manieren op een rijtje!

veterboots

1. Hoe draag je veterboots dames: onder een jeans

Hoe combineer je veterboots? Je kunt deze laarzen heel simpel en stoer dragen onder een jeans. Met laarzen en een jeans kan je nog allerlei kanten op. Voor een echte winterse look draag je hier een heerlijke oversized trui bij. Voor een vrouwelijke look is een mooie blouse een goede keuze. In het laatste geval is je outfit heel classy!

hoe draag je veterboots dames

2. Veterboots onder jurk

Wie denkt dat veterboots alleen met een broek gecombineerd kunnen worden, heeft het mis. Je kunt deze stoere laarzen ook perfect onder een jurkje dragen. Dit mag zelfs een lief, romantisch jurkje zijn. Niets is leuker dan verschillende prints, kleuren en stijlen te combineren!

Lees ook: Welke schoenen onder een jurk dragen in de zomer?

3. Onder een mini rok

Net als de veterboots blijft ook de mini rok trendy. Hoe tof is het dan om deze twee te combineren? In de winter draag je de mini rok met een panty en een paar gewaagde laarzen. Het is wel belangrijk dat je laarzen bij deze look niet te groot en te grof zijn. Bij een mini rok staan boots met een hak heel mooi!

hoe draag je veterboots

4. Een leren broek

Misschien vind je de stoere uitstraling van deze boots net heel leuk? Je kunt je outfit nog stoerder maken met een leren broek. Denk wel goed na wat je als bovenkleding draagt. Een leren jasje draag je beter niet want dit maakt je outfit al snel te stoer. Draag er liever eens een sweater of hoodie op voor een leuk, verrassend effect!

Je leest het: veterboots kan je eindeloos combineren. Je kunt deze laarzen zowel stoer als classy dragen. Dit is dan ook de reden waarom veel vrouwen deze laarzen in huis hebben. Jij ook? 

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Met deze 5 tips vind je de perfecte sjaal