Shoppen: Sylvie Meis lingerielijn bij Aldi

Geplaatst door

Goed nieuws voor de Nederlandse lezeressen onder jullie! De exclusieve dag- en nachtkleding, ontworpen door Sylvie Meis, is vanaf 9 december te koop in alle ALDI filialen in Nederland. Het ideale cadeautje voor onder de kerstboom! De lingerielijn, met elegant ondergoed en nachtkleding, heeft Sylvie in samenwerking met ALDI Nord en ALDI SÜD ontworpen. Van lingeriesetjes tot negligés met bijpassende slaapmaskers, kamerjassen en pyjama’s. De collectie biedt alles voor een algeheel feel-good gevoel!

sylvie meis lingerie

Sylvie meis lingerie Aldi: van lingeriesetjes tot negligés, van slaapmaskers tot pyjama’s

De collectie valt op door de elegante stoffen en de aangename pasvorm. De lichtgrijze, zwarte en zachte poedertinten zorgen ervoor dat alle items goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. De collectie bevat speelse details zoals strikjes en hoogwaardig kant.

Sylvie: ‘Ik ben een groot fan van lingerie en nachtkleding, dat is een passie van mij. Al vele jaren werk ik aan nieuwe ontwerpen, snitten, pasvormen, kleuren en stijlen. In de morgen opstaan ​​en je mooi en comfortabel voelen, is belangrijk voor mij. Je start dan de dag met een goed gevoel. Ik wilde favoriete kledingstukken maken waarin alle vrouwen zich gewoon goed kunnen voelen!’

sylvie meis lingerie aldi

Over haar samenwerking met ALDI zegt Sylvie: ‘Ik ben erg blij dat ik met ALDI een partner aan mijn zijde heb, met wie ik mijn collectie voor talloze vrouwen in heel Nederland voor lage prijzen beschikbaar kan stellen’.

De collectie bestaat uit vijf items in verschillende ontwerpen en stijlen. De BH’s zijn verkrijgbaar in de maten 75 t/m 85 (B en C). De bijpassende slips, pyjama’s, negligés en kamerjassen zijn verkrijgbaar in de maten S 36/38 tot en met L 44/46. De prijzen van de collectie liggen tussen de € 8,99 en €15,99. 

sylvie meis lingerielijn aldi

Vanaf 16 november 2020 is de collectie te koop in Duitsland. Vanaf 9 december ook in Nederland. Of de Sylvie meis lingerielijn ook in de Belgische winkels zal liggen is nog niet bekend.

Persbericht

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook:

Ondersteboven: zo draag je je lingerie als top

Met deze 5 tips blijven je bh’s langer mooi