Ondersteboven: zo draag je je lingerie als top

Geplaatst door

Ok, de no-pants trend die Kendall Jenner recent startte, is misschien wat veel van het goede. Ze ging shoppen in de stad met niets anders aan dan panty’s, een slip en een zwarte trui. Gewaagd! En misschien toch iets te fris… Toch ben ik er wel helemaal voor om je mooie lingerie niet altijd te verstoppen onder je kleren, maar om ze ook eens zelf in de spotlights te zetten. En nee, je hoeft niet meteen all the way te gaan en in je ondergoed te gaan shoppen. Ik geef je écht haalbare tips om je lingerie als top te dragen.

zo draag je je lingerie als top

Kies de juiste lingerie

Het eerste waar je op let, is natuurlijk de keuze van je beha. Niet elke beha of body is even geschikt om als top te gebruiken. Een klassieke beha met veel broderie en de gekende haakjessluiting op de rug ziet er net iets te veel uit als ondergoed. Je gaat beter voor een modern exemplaar, dat wat strakker is van snit en meer met grafische elementen speelt.

Een mooie body is een ideaal lingerie-item om als top te gebruiken. Je buik blijft bedekt, terwijl je toch alle sexy allures van lingerie uitspeelt. Ben je nog niet echt zeker of dit je ding is, ga dan voor een body die niet te diep is uitgesneden en niet al te doorzichtig is.

Trouwens, niet alleen een beha of body kan perfect als bovenstuk dienen, ook een sexy bikini verdient het om wat vaker op de voorgrond te treden. Uiteindelijk geeft zo’n bikini je een extra verleidelijk en vrolijk gevoel. Niets om weg te steken, dus!

lingerie als top dragen

Kwestie van verhoudingen

Hoe zorg je er nu voor dat je er niet uitziet alsof je stomweg je kleren vergat aan te doen? Wel, door het geheel perfect af te werken. Vaak is het een kwestie van verhoudingen. Combineer een fijne, eenvoudige bralette met een zwierige lange rok – de combinatie van sporty en chic zorgt ervoor dat het geheel niet te zwaar of te simpel wordt.

Nog een mooie verhouding is eenvoud tegenover luxe. Combineer luxe lingerie met een sportief item. Een fijn afgewerkte body met een stoere cargobroek bijvoorbeeld. Een verrassende en speelse mix, die sowieso hoofden doet draaien!

lingerie onder kleding

Speel peek-a-boo

Geen zin om meteen all the way te gaan? Laat je mooie lingerie dan af en toe tevoorschijn komen. Kies bij een eenvoudige witte blouse eens voor een opvallende beha in plaats van een nude of wit exemplaar en laat een knoopje meer open. Een andere manier om de lingerietrend te volgen, maar het toch rustig te houden, is een blazer dragen boven je beha of body. Zo voel je alle power van je sexy lingerie, zonder dat je je al te bloot voelt.

Warme dag in het vooruitzicht? Maak je mooiste lingerieset dan gerust wat meer zichtbaar. Het is zonde om al dat moois altijd achter een dikke laag kleding te verstoppen, niet?

Veel liefs,
Vanessa xxx