Review: Biotherm Eau Relax eau de toilette

Geplaatst door

Ben je nog op zoek naar een parfum voor de zomer? Dan is de Biotherm Eau Relax eau de toilette misschien wel iets voor jou! In de webshop van ICI Paris XL is dit een bestseller en dat wil natuurlijk wel wat zeggen. Ik scoorde deze Biotherm eau de toilette voor € 25,00 in plaats van € 38,00 en dat maakte mijn aankoop nog veel leuker. Lees hier mijn review van de Biotherm Eau Relax!

biotherm eau relax

Verpakking 

De verpakking is vrij basic, maar wel heel mooi. Zowel het oranje doosje als het glazen flesje springen meteen in het oog en daar draait het natuurlijk om. Aan de verpakking kan je al zien dat het om een zomers parfum gaat en dat vind ik heel leuk. Verder vind ik het doorzichtige flesje erg handig want zo kan je makkelijk zien hoeveel parfum er nog in zit. Biotherm Eau Relax bevat 100 ml en dat is een flinke hoeveelheid waar je een hele zomer van kunt genieten!

Beschrijving Biotherm Eau Relax eau de toilette

“Een intens parfum, sensueel en fruitig brengt het je bij het hart van een revitaliserende spa, met de frisheid van citrus en de omarmende warmte van kruiden met houten ondertonen. Je lichaam voelt ontspannen en je zintuigen voelen opnieuw in balans. Geschikt voor alle huidtypes.”

Topnoten: bergamot, pomerans en thee
Hartnoten:
kardemom, jasmijn en lelietje-van-dalen
Basisnoten:
vanille, white musk, patchouli en tonkaboon

biotherm eau relax eau de toilette

Ingrediënten

ALCOHOL, AQUA, GLYCERIN, PARFUM, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, LINALOOL, BHT F.I.L. C192461/1

Mijn ervaring

Ik vind het een heerlijke, zomerse geur! Fris en fruitig en tegelijk ook warm, kruidig en sensueel. Het lijkt misschien een rare combinatie, maar voor mij is deze zomerse geur perfect. De Biotherm eau de toilette geeft mij een ontspannen vakantiegevoel en dat terwijl ik helemaal geen vakantie heb, haha 😉

In het begin is de geur vrij intens aanwezig en daar geniet ik echt volop van. Na ongeveer een uurtje neemt de intensiteit stilaan af en is de geur subtieler aanwezig. Na ongeveer zes uur is de geur helemaal vervlogen en spray ik nog een keer. Voor een eau de toilette vind ik dit zeker niet mis. Er zijn veel eau de toiletten die sneller vervliegen. Je kunt de Biotherm Eau Relax over je hele lichaam sprayen, net als een body mist. Ik spray alleen op mijn hals en armen, dat vind ik voldoende. 

biotherm eau de toilette

Ben jij ook benieuwd geworden? Je kunt de Biotherm Eau Relax eau de toilette kopen bij de parfumerie en Bol.com. Bij ICI Paris XL kost hij momenteel € 25,00 in plaats van € 38,00, maar ik weet niet hoelang deze actie nog geldig is. 

Wat is jouw favoriete parfum op dit moment?

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Biotherm Aqua Bounce Flash Mask