Review: Scholl Voedend Voetenmasker

Geplaatst door

Onlangs heb ik voor het eerst een voetenmasker gebruikt, namelijk het Qiriness Soft & Smooth Foot Mask. Ik was hier heel tevreden over en daarom heb ik nog een paar voetenmaskers gekocht. Vanaf nu zou ik graag één keer per week een voetenmasker aanbrengen om mijn voeten extra te verwennen. Een heerlijk me time momentje! Vandaag is het de beurt aan het Scholl Voedend Voetenmasker. Dit masker belooft je voeten heerlijk glad en zacht te maken, en dat in slechts 20 minuten. Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Lees hier mijn review van het Scholl Voetenmasker!

scholl voedend voetenmasker

Scholl Voedend Voetenmasker

Het Scholl Voedend Voetenmasker is de perfecte behandeling na het weg vijlen van eelt. De wegwerpsokjes bevatten een rijke formule op basis van glycerine en macadamia olie om de huid diepgaand te hydrateren en verzorgen. Na slechts 20 minuten zijn je voeten gladder en zachter, al vanaf het eerste gebruik.

Ingrediëntenlijst

AQUA, GLYCERIN, UREA, HYDROGENATED POLYISBUTENE, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, STEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PEG-100 STEARATE, CAPRIL/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BETAINE, CETEARETH-25, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, PHENOXYETHANOL, CETYL ALCOHOL, CHLORPHENESIN, GLYCERYL CAPRYLATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALLANTOIN, NIACINAMIDE, PANTHENOL, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, PROPYLENE GLYCOL, BHT, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, COCOS NUCIFERA OIL, BUTYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, LACTIC ACID, ALGIN, SODIUM CITRATE, ATELOCOLLAGEN, SERINE, METHYLPARABEN, CITRIC ACID.

scholl voetenmasker

Gebruiksaanwijzing

Verwijder de voetenmaskers uit het zakje. Open voorzichtig de maskers langs het treklipje. Trek de sokken aan over propere en droge voeten. Maak de sokken vast met de kleefband. Verwijder de sokken na 20 minuten en masseer de huid om de rest van het product in te laten dringen.

scholl voetenmasker voedend

Mijn ervaring

Ik vind het Scholl Voetenmasker heel fijn! Ik heb schoenmaat 41 en de sokken zijn groot genoeg voor mijn voeten. Door de kleefband kan je de sokken een beetje aanspannen en dat is erg handig. Het voetenmasker voelt prettig aan en de 20 minuten vliegen voorbij. Na gebruik voelen mijn voeten heerlijk zacht en glad aan, ook mijn hielen. Er blijft best veel product achter op mijn huid dus dat masseer ik nog even goed in. Het product trekt snel in en voelt niet vettig. Het voetenmasker is vrijwel geurloos. Van mij zou het masker gerust een lekker fris geurtje mogen hebben, maar dat is dan ook de enige opmerking die ik heb. Verder is mijn ervaring met het Scholl Voetenmasker heel goed!

Ik heb het Scholl Voetenmasker voor € 4,97 gekocht bij Kruidvat. Je kunt het masker ook kopen bij andere drogisterijen en online apotheken. De prijzen kunnen verschillen. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Scholl Hielkloven Crème Active Repair K+

Eén reactie

  1. Deze wil ik ook wel eens proberen. Mijn voeten kunnen het gebruiken.

Reacties zijn gesloten.