Review: Scholl Hielkloven Crème Active Repair K+

Geplaatst door

Scholl Hielkloven Crème Active Repair K+ – Een paar weken geleden kreeg ik last van hielkloven. Dit zijn kleine scheurtjes in de huid rondom de hiel. De belangrijkste symptomen van hielkloven zijn droogheid, een gebarsten huid, een strak gevoel, jeuk en gevoeligheid. Er zijn verschillende oorzaken van hielkloven mogelijk, onder andere een gebrek aan vocht, een tekort aan vitaminen en mineralen, druk door te lang staan en het dragen van open schoenen of te krappe schoenen. Waar mijn hielkloven vandaan kwamen, weet ik eigenlijk niet. Ik weet alleen dat ik mijn voeten (en dus ook mijn hielen) veel te weinig verzorg. Het is dus niet zo vreemd dat mijn hielen op een bepaald moment droog en ruw worden. Heb ik weer een lesje van geleerd!

Bij Di kocht ik de Scholl Hielkloven Crème Active Repair K+. Deze hydraterende voetcrème met keratine belooft al zichtbare resultaten vanaf dag één. Ben je benieuwd of dat klopt? Lees hier mijn review van de Scholl Hielkloven Crème!

scholl hielkloven crème

Verpakking Scholl Hielkloven Crème Active Repair K+

Je kunt de producten van Scholl herkennen aan de blauw-gele verpakking. Niets bijzonders, maar zo vind je de producten wel makkelijk terug. Op de verpakking vind je alle nodige informatie over de hielkloven crème: de ingrediëntenlijst, wat de voetcrème precies doet en hoe je hem moet gebruiken. Dat vind ik heel fijn, zo hoef ik in ieder geval niet meer te googelen en kan ik de crème meteen gebruiken. De Scholl hielkloven crème zit in een plastic tube van 60 ml en heeft een klikdop. Ik heb er € 7,99 voor betaald bij Di, maar ik heb gezien dat de prijzen durven verschillen van webshop tot webshop. De moeite waard om even te vergelijken, dus!

scholl hielkloven creme active repair

Beschrijving + gebruiksadvies van Scholl

“Een effectieve manier om de vorming van hielkloven te voorkomen is door gebruik van een hydraterende crème. Scholl Hielkloven Crème Active Repair K+ is een klinisch bewezen voetcrème die de gebarsten huid zichtbaar verbeterd. Probeer het zelf en zie hoe de gebarsten huid verbetert. Breng de voetcrème twee keer per dag aan op schone, droge voeten en masseer de crème dusdanig in dat het volledig in de huid is opgenomen. Blijf na volledig herstel van de huid de crème gebruiken om de hielen soepel en glad te houden.”

Ingrediëntenlijst

De Scholl hielkloven crème bevat keratine. Dit ingrediënt ondersteunt het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en creëert een natuurlijke barrière voor een sneller herstel van de gebarsten huid. De crème is ongeparfumeerd. 

ingredienten scholl hielkloven creme

Mijn ervaring

Ik kan hier kort over zijn: de Scholl hielkloven crème doet wat hij belooft. Al na één keer smeren merkte ik verschil. De huid rondom mijn hielen was niet meer droog en ruw, maar direct een stuk zachter en gladder. Ik heb de Scholl voetcrème trouw twee keer per dag gesmeerd en na enkele dagen was er van mijn gebarsten huid niets meer te zien. Wat mij betreft is deze Scholl hielkloven crème dus een dikke aanrader als je hielkloven hebt of last hebt van een droge en ruwe huid rondom je hielen. Het enige nadeel is dat de crème vrij vettig is en even tijd nodig heeft om volledig in te trekken. Maar dat is natuurlijk ook de reden dat hij zo goed werkt. Mijn tip is om de crème ’s avonds aan te brengen voordat je gaat slapen. Dan heeft de crème tijd genoeg om in te trekken en heb je er geen omkijken meer naar!

scholl hielklove creme active repair K+

De Scholl Hielkloven Crème Active Repair K+ kost € 7,99 en is te koop bij de drogist. Sommige supermarkten verkopen deze crème ook.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Scholl Voedend Voetenmasker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *