Review: NIVEA Kids 2-in-1 Shower & Shampoo

Geplaatst door

Als je mij vraagt welke douchegel en shampoo ik het liefste gebruik voor Lara, dan is dat zonder twijfel de NIVEA Kids 2-in-1 Shower & Shampoo. Ik heb inmiddels al verschillende merken getest, maar iedere keer grijp ik toch weer naar dit product. Deze douchegel en shampoo is verkrijgbaar in twee heerlijke geuren: een appelgeur en bessengeur. Beide zijn favoriet en worden hier met veel plezier gebruikt. Lees hier mijn review van de NIVEA Kids 2-in-1 Douchegel en Shampoo!

nivea kids 2-in-1 shower shampoo

Verpakking NIVEA Kids 2-in-1 Shower & Shampoo

De verpakking ziet er leuk en vrolijk uit. De afbeeldingen en kleuren zijn duidelijk naar kinderen gericht en dat is tof. Een fles bevat 250 ml en heeft een klikdop. Er zijn twee varianten verkrijgbaar: de ene heeft een magische appel geur, de andere een sprankelende bessen geur. Je kunt de NIVEA Kids 2-in-1 Douchegel en Shampoo voor € 3,49 kopen bij de drogist. Bij Kruidvat zijn er regelmatig aanbiedingen op deze NIVEA producten, bijvoorbeeld 1+1 gratis. Ideaal om dan een paar flessen in te slaan!

Beschrijving van NIVEA

NIVEA Kids 2-in-1 Shampoo en Douchegel is speciaal ontwikkeld voor de kinderhuid. De 2-in-1 formule met biologische aloë vera en kamille reinigt mild en zorgt voor de gevoelige huid en haartjes van je kind. De shampoo prikt niet in de oogjes en zorgt voor makkelijk te kammen haar. De formule is zeepvrij en heeft een huidvriendelijke pH-waarde. Getest door kinderartsen en dermatologen.

nivea kids 2 in 1 douchegel shampoo

Onze ervaring

De ene douchegel en shampoo ruikt naar appel en de andere naar bessen. Lara vindt beide geuren lekker en ik ook! Wat ik een pluspunt vind is dat de geuren lang blijven hangen. Als ik ’s avonds Lara’s haar was, dan ruik ik de geur ’s ochtends nog steeds! Dat is één van de redenen waarom deze NIVEA Kids 2-in-1 Douchegel en Shampoo favoriet is. Onlangs heb ik Fa Kids Zeemeermin Douchegel & Shampoo getest en die geur vliegt direct weg. Dan weet ik natuurlijk wel welke ik moet kiezen! Beide NIVEA Kids douchegels en shampoos schuimen lekker en prikken niet in de ogen. Lara’s huid wordt er ook niet droog van. Alleen maar pluspunten dus!

nivea kids douchegel shampoo

Als je op zoek bent naar een heerlijke douchegel en shampoo voor jouw kind, dan raad ik deze producten zeker aan. Je kunt ze kopen bij de drogist voor € 3,49 per stuk. Ook bij Bol.com zijn deze producten regelmatig verkrijgbaar.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Hey, bedankt voor je review ik heb deze nog niet zien staan in de rekken, omdat ik teveel afgeleid was,van iets anders. Maar ik ga ze ook zeker eens aanschaffen ! Die appeltjes geur brengt me al in de verleiding. Meestal koop ik Zwitsal voor mijn zoontjes.

Reacties zijn gesloten.