Review: Rituals The Ritual of Jing Hand Lotion

Geplaatst door

Zijn jouw handen ook zo droog geworden van al dat handen wassen? De mijne in ieder geval wel. Het smeren van een verzorgende handcrème is dan ook geen overbodige luxe. Ik gebruik op dit moment Rituals The Ritual of Jing Hand Lotion. Deze intense care hand lotion komt uit de nieuwe Rituals collectie: The Ritual of Jing, en dan specifiek uit de Relax lijn. De collectie bevat namelijk ook een Sleep lijn. Vandaag vertel ik je meer over de Rituals hand lotion. Lees hier mijn review!

the ritual of jing hand lotion

Verpakking Rituals The Ritual of Jing Hand Lotion

De verpakking van de Rituals hand lotion ziet eruit als de andere producten van dit merk: simpel en clean, maar wel mooi en rustgevend. Op de achterkant vind je de ingrediënten. Verder bevat de verpakking weinig informatie over het product zelf. Dit kan je terugvinden op de Rituals website. The Ritual of Jing hand lotion zit in een plastic tube van 70 ml en heeft een klikdop. De Rituals hand lotion kost € 9,90. 

Beschrijving van Rituals

Relax je geest en hydrateer je handen met de ultra-verzachtende en natuurlijke The Ritual of Jing handlotion. Geniet van de rustgevende geur van heilige lotus en de kalmerende eigenschappen van jujube, een ingrediënt dat ook in de traditionele Chinese geneeskunst wordt gebruikt. 

  • Heilige lotus: Lotusbloemen floreren in kalme, troebele wateren. Ze worden in het Verre Oosten beschouwd als een symbool voor zuiverheid en spirituele groei, en staan bekend om hun verzachtende eigenschappen. De geurende bloemen van de witte lotus gaan open bij zonsopkomst en sluiten bij zonsondergang, en vormen het symbool van vrede.
  • Jujube: In de traditionele Chinese geneeskunde worden jujubezaden gebruikt om stress te verlichten en rust te bevorderen.

Ingrediëntenlijst

Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Myristyl Myristate, Undecane, Glyceryl Caprylate, Parfum/Fragrance, Sodium Phytate, Tocopherol, Zizyphus Jujuba Fruit Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tridecane, Sodium Cetearyl Sulfate, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

rituals the ritual of jing hand lotion

Gebruiksadvies

Masseer de Rituals handlotion in je handen voor een rustig momentje overdag of om te ontspannen voordat je gaat slapen. Laat de kalmerende effecten van de zelfmassage je lichaam en geest tot rust te brengen. Oefen met je duim en wijsvinger stevige druk uit op de pees tussen de duim en wijsvinger van je andere hand. Masseer 5 seconden, haal diep en langzaam adem om energie kwijt te raken en ontspan je voordat je gaat slapen.

Mijn ervaring

De Rituals Relax hand lotion ruikt heerlijk: bloemig en tegelijk rustgevend. Het is echt weer zo’n typische Rituals geur, eentje die je nergens anders vindt. De lotion smeert heel makkelijk uit, trekt snel in en voelt niet vettig. Allemaal dingen die ik belangrijk vind bij een handcrème. Na gebruik voelen mijn handen heerlijk zacht aan en blijft de geur subtiel hangen. Ik gebruik de hand lotion het liefst voordat ik ga slapen, het is dan een klein me time momentje voor mij. Maar je kunt de Relax hand lotion ook prima overdag gebruiken. Doordat hij snel intrekt, kan je snel weer doorgaan met je dagelijkse activiteiten. Ik vind deze Rituals hand lotion heel fijn om te gebruiken dus ik kan hem zeker aanraden! 

ritual of jing hand lotion

Rituals The Ritual of Jing Hand Lotion kost € 9,90 en is te koop bij Bol.com en in de Rituals webshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Rituals The Ritual of Jing Hair & Body Mist

3 reacties

Reacties zijn gesloten.