Review: Fa Kids Zeemeermin Douchegel & Shampoo

Geplaatst door

Lara gaat heel graag in bad. Zeker als er een kleurrijke douchegel en shampoo op bad staat, die ook nog eens lekker ruikt. Wat dat betreft lijkt ze helemaal op haar mama, haha! Voor Lara heb ik eigenlijk geen ‘vaste’ douchegel en shampoo. Ik vind het leuk om verschillende producten te testen en zo is het ook voor haar iedere keer iets anders. Sinds kort was ik Lara met de Fa Kids zeemeermin douchegel en shampoo. Deze douchegel en shampoo ziet er leuk uit en heeft een heerlijk zoete bessengeur. Lees hier mijn review!

fa kids douchegel shampoo zeemeermin

Verpakking Fa Kids zeemeermin douchegel en shampoo

De verpakking van de Fa Kids douchegel en shampoo ziet er leuk uit. Een roze fles, een zeemeermin, vissen en bubbels: alles wat een peutermeisje tof vindt. En de mama stiekem ook! De fles bevat 250 ml en kost € 2,79.  Je kunt de Fa Kids zeemeermin douchegel en shampoo kopen in de supermarkt, bij de drogist en Bol.com

Beschrijving van Fa

Beleef als een zeemeermin je eigen onderwateravonturen met Fa Kids zeemeermin douchegel en shampoo. De extra milde formule is speciaal ontwikkeld voor kinderen en kan zowel onder de douche, in bad en als shampoo worden gebruikt. De formule met pro-vitamine B5 en huidvriendelijke pH is dermatologisch getest. Prikt niet in de ogen en voorkomt klitten in het haar. 

De ingrediënten

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Caprylyl/Capryl Glucoside, Panthenol, Polyquaternium-10, Niacinamide, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Hydroxide, Pantolactone, Denatonium Benzoate, Citric Acid, Sodium Benzoate, CI 17200, CI 19140

fa kids zeemeermin douchegel shampoo

fa kids zeemeermin

Onze ervaring

Zoals je op de foto kunt zien, is de douchegel en shampoo doorzichtig roze. De zoete bessengeur is heerlijk! Wat ik jammer vind is dat de geur snel vervliegt. Nadat ik Lara heb gewassen, ruik ik er eigenlijk niets meer van. In het haar blijft de geur iets langer hangen. Wat ik fijn vind is dat de shampoo niet in de ogen prikt. Of de shampoo klitten voorkomt, kan ik niet echt testen omdat Lara nog niet veel haar heeft. Op zich is het zeker een fijne douchegel en shampoo. Persoonlijk hou ik gewoon meer van douchegels en shampoos waarbij er nog een lekker geurtje blijft hangen, zoals de NIVEA Kids 2-in-1 Shower & Shampoo!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Kneipp Droomreis Badschuim 

2 reacties

  1. Vooral leuk dat hij niet in de ogen prikt. Dat valt soms niet te vermijden bij peutertjes ?

Reacties zijn gesloten.