Review: Only You Freesia & Tangerine Hand Wash & Hand Lotion

Geplaatst door

Onlangs heb ik een bestelling gedaan bij Ici Paris XL. Ik heb mezelf een aantal heerlijke producten cadeau gedaan. De komende tijd zal ik deze producten reviewen op mijn blog dus stay tuned! Vandaag review ik de Only You Freesia & Tangerine Hand Wash en Hand Lotion. Aangezien het wassen van onze handen nog lange tijd centraal zal staan, kan ik net zo goed fijne producten voor mijn handen gebruiken die ook nog eens lekker ruiken. Lees hier mijn review van de Only You Hand Wash en Hand Lotion Freesia & Tangerine!

only you freesia tangerine hand wash hand lotion

Only You Freesia & Tangerine Hand Wash en Hand Lotion

Op dit moment heeft Ici Paris XL een leuke actie. Als je een Only You hand wash koopt, dan krijg je er gratis een hand lotion bij. Deze producten zijn in vijf geuren verkrijgbaar: mango en vanilla, ginkgo en mandarin, poppy en lily, green tea en aloë en freesia en tangerine. Volgens mij ruiken al deze geurencombinaties lekker. Ik heb dan ook even (lees: een halfuur) getwijfeld over welke geur ik in mijn winkelmandje ging leggen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor freesia en tangerine (mandarijn) en daar ben ik heel blij mee. Wellicht kies ik de volgende keer een ander geurtje want daar ben ik dus ook benieuwd naar.

Over de verpakking kan ik kort zijn: ik vind ze heel mooi. Zowel de Only You hand wash als de hand lotion zit in een mooie paarse fles en heeft een handig pompje. Ik word helemaal vrolijk van de verpakking! De Only You hand lotion en hand wash bevatten 300 ml en kosten € 5,95 per stuk. Normaal zou ik er bijna € 12 voor betaald hebben, maar met deze toffe actie dus slechts de helft. Daar word je toch gewoon blij van?

only you hand wash freesia tangerine

Only You Hand Wash Freesia & Tangerine

Laat ik beginnen met de Only You hand wash. Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik word inmiddels gek van al dat handen wassen. Soms zie ik er zelfs tegenop om wéér mijn handen te moeten wassen. Net om die reden heb ik deze hand wash gekocht. Een kleurrijke verpakking staat toch net iets leuker aan de wasbak. En een lekker geurtje motiveert natuurlijk ook om je handen te wassen. 

De Only You handzeep bevat glycerine dat de vochtbalans van de huid op peil houdt. Daarnaast bevat ze vitamine E dat de huid beschermt. De handzeep is geschikt voor ieder huidtype. Dermatologisch getest en pH-neutraal.

only you hand wash

only you handzeep

Wat vind ik van de hand wash? Ik ben eigenlijk net zo enthousiast over de inhoud als over de verpakking. De Only You hand wash freesia & tangerine ruikt echt heerlijk! Het is een bloemige en tegelijk zoete geur die ook na gebruik subtiel blijft hangen. Zeker in combinatie met de hand lotion. Ik hou niet van een té bloemige geur en dat is bij deze hand wash gelukkig niet het geval. De zoete geur overheerst net dat tikkeltje meer en dat vind ik fijn. De Only You handzeep schuimt heerlijk en reinigt mijn handen prima. Na gebruik heb ik echt het gevoel dat mijn handen goed gewassen zijn en dat is natuurlijk prettig in deze tijd. De zeep droogt mijn handen niet uit. Integendeel zelfs, mijn handen voelen zacht en gehydrateerd aan.

only you hand lotion freesia tangerine

Only You Hand Lotion Freesia & Tangerine

Ook over de Only You hand lotion ben ik tevreden. Ik zei het al eerder, de geur is heerlijk. Als je de handzeep en hand lotion combineert, kan je nog meer van de geur genieten. De lotion voedt en beschermt mijn handen waardoor ze zacht, soepel en gehydrateerd aanvoelen. De luchtige textuur trekt snel in de huid en laat geen vettig laagje achter. Let wel op dat je niet te veel lotion in één keer aanbrengt, anders krijg je een witte waas die je even moet uitwrijven. Je hebt maar een klein beetje lotion nodig om je handen mee in te smeren. Het werkt dus nog zuinig ook!

only you hand lotion

Ik ben heel enthousiast over deze Only You producten. Ze zien er leuk en kleurrijk uit, ze ruiken lekker en ze doen wat ze moeten doen. Als je nog op zoek bent naar een fijne handzeep en hand lotion, dan kan ik deze producten zeker aanraden!

De Only You Freesia & Tangerine Hand Wash & Hand Lotion zijn te koop bij Ici Paris XL voor € 5,95 per stuk. Helaas is er op dit moment geen actie meer. 

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Rituals The Ritual of Jing Hand Lotion

2 reacties

  1. Ze zien er erg goed uit, strak maar kleurrijk en je hebt de geuren goed omschreven.

    Thanks voor een mooie review, nog een fijne week verder 🙂

Reacties zijn gesloten.