Review: Kneipp Droomreis Badschuim

Geplaatst door

Lara gaat iedere avond in bad. In bad gaan hoort bij onze avondroutine: eten, nog even spelen, in bad, tanden poetsen, pyjama aan, verhaaltje voorlezen en dan slapen. Voor ons werkt het heel goed om deze routine iedere avond aan te houden. Lara gaat graag in bad en ze vindt het leuk om met water te spelen. Als er dan ook nog badschuim in bad is, dan vindt ze het badderen nog leuker! Meestal gebruik ik Zwitsal badschuim, maar onlangs heb ik eens een ander badschuim gekocht: Kneipp Droomreis Badschuim. Dit badschuim viel me op vanwege de kleurrijke verpakking en inmiddels hebben we het ook getest. Lees hier mijn review van het Kneipp Badschuim Droomreis! 

kneipp droomreis badschuim

Verpakking Kneipp Droomreis Badschuim

De leuke, kleurrijke verpakking viel me meteen op. De verpakking is naar kinderen gericht en dat vind ik zeker een pluspunt. De fles bevat 250 ml en heeft een klikdop. Op de verpakking vind je alle nodige informatie over het product: de ingrediënten, beschrijving en het gebruiksadvies. Het badschuim kost € 4,99.

Beschrijving van Kneipp

“De rustgevende Kneipp Nature Kids Droomreis Badschuim laat kinderen rustig ontspannen om lekker te slapen. Natuurlijke lavendelolie werkt uitstekend na een enerverende dag. Teunisbloemolie is zacht en verzorgt het kwetsbare kinderhuidje en beschermt tegen uitdrogen.”

kneipp badschuim droomreis

Ingrediënten 

Het badschuim bevat natuurlijk verzorgende werkstoffen. Het bevat geen conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën. De huidverdraagzaamheid is bevestigd door dermatologen. Goed om te weten: het badschuim bevat Bitrex. De sterke bittere smaak van Bitrex zorgt dat het product niet ingeslikt kan worden. Handig voor kleine kindjes!

ingredienten kneipp droomreis badschuim

Gebruiksadvies

Voeg 3 tot 5 kneepjes badschuim toe aan stromend water. Onverdund product dat in contact komt met de huid meteen met water afspoelen. Spoel na het baden het bad met warm water. 

Onze ervaring

Zoals je kunt zien is het product donkerblauw. Ik voeg 3 à 4 kneepjes toe aan het water en al snel wordt het water mooi blauw en komt er een rijkelijk schuim tevoorschijn. Lara vindt het heel leuk dat het water blauw wordt en ik stiekem ook ;-). De geur van lavendel en teunisbloemolie ruikt echt héérlijk en blijft een tijdje hangen in de badkamer. De geur is sterker aanwezig dan bij het Zwitsal badschuim, daar ruik ik namelijk weinig van. Het badschuim is zacht voor Lara’s huid dus de teunisbloemolie doet goed zijn werk. Voor mij heeft het product maar één nadeel: na ongeveer een kwartiertje gaat het schuim weg en dat vind ik wel jammer. Lara zit vaak langer dan een kwartier in bad en dan is het spijtig dat er geen schuim meer is om mee te spelen. Dat is meteen ook het enige nadeel, want voor de rest vinden wij dit badschuim heel leuk. Ik ga het in de toekomst zeker opnieuw kopen!

Kneipp Droomreis Badschuim kost € 4,99 (250 ml) en is te koop bij Bol.com, de drogist en in de Kneipp webshop. 

kneipp droomreis

kneipp droomreis bad

kneipp badschuim

Omdat de mama’s onder jullie ook wat me time verdienen, kan je hier mijn review lezen van het Kneipp Hydro Kick Sheet Mask!

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

Reacties zijn gesloten.