woensdag 24 oktober 2018

5 originele cadeaus voor je beste vriendin

Jullie vertellen elkaar alles tot in detail, kunnen uren zwijgen zonder dat het saai wordt en hebben de slappe lach om de meest stomme dingen. Je beste vriendin en jij zijn een onafscheidelijk duo. Zo'n bijzonder persoon verdient dan ook een speciaal cadeau. Maar de vriendschapskettingen en parfums zijn ondertussen al gegeven en haar verjaardag komt er weer aan... help! Ik help je uit de nood en geef je 5 originele cadeautips waarmee je beste vriendin ontzettend blij zal zijn! 


Bron foto: Shutterstock

1. PERSOONLIJK PAKKETJE

Je weet wat haar favoriete kleur is, van welke film ze moet huilen én lachen, wat ze het liefst eet en van welke geuren ze houdt. Als beste vriendin ken je haar door en door. Gebruik deze info om een persoonlijk pakketje samen te stellen met haar lievelingsdingen. Haar favoriete film, snoep, geurkaars, lippenstift enzoverder. Op die manier laat je zien hoe goed je haar kent én wordt ze ontzettend blij van alle dingen die in het pakket zitten.

2. BEST FRIENDS T-SHIRT

Een vriendschapsketting hebben jullie waarschijnlijk al, maar een best friends t-shirt misschien nog niet. Aangezien jullie toch vaak samen zijn, kunnen jullie ook meteen matching outfits aandoen, toch? Ga samen shoppen en koop twee dezelfde t-shirts. Mag het nog wat origineler? Laat dan t-shirts bedrukken bij Drukland.be met een persoonlijke tekst die enkel jullie begrijpen en waar alleen jullie om lachen. 

3. EEN FOTOBOEK

Als beste vriendinnen hebben jullie waarschijnlijk al veel fotoshoots achter de rug. Of het nu selfies of speciale momenten zijn, hoe leuk is het om die foto's vast te leggen in een mooi fotoboek? Om het boek nog specialer te maken, kan je er berichtjes of herinneringen in schrijven. Ook een fotoboek kan je bij de webshop Drukland bestellen.


Bron foto: Shutterstock

4. HAPPY JAR

Iedereen heeft wel eens een bad day, maar als beste vriendin is het jouw taak om haar op te vrolijken. Een happy jar is daarvoor ideaal! Koop een mooie, doorzichtige pot en stop die vol met persoonlijke berichtjes. Schrijf lieve, bemoedigende berichtjes en insides jokes die haar aan het lachen brengen, of maak kleine tekeningetjes. Alles om je beste vriendin blij te maken!

5. EEN BUCKETLIST

Je beste vriendin en jij hebben vast nog veel dingen die jullie samen willen doen. Een citytrip maken, samen naar De Efteling, uit eten in een lekker restaurant, kamperen in de tuin... Het kan van alles zijn! Noteer alle dingen die je nog graag met je beste vriendin wil doen op een bucketlist. En dat geldt er nog maar één ding: de komende jaren zoveel mogelijk dingen van jullie bucketlist afstrepen!


Bron foto: Shutterstock
Welk cadeau vind jij het leukste om te geven?

Veel liefs,
Vanessa xxx

4 opmerkingen:

 1. Interessant artikel om te lezen een fotoboek vind ik een mooi cadeau om te geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke cadeaus mijn voorkeur gaat naar een persoonlijk pakketje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn beste vriendin is een paar jaar geleden naar Dublin verhuisd (eerst om te studeren en nu na haar studie blijft ze er ook gewoon wonen). Als zij een keer in Nederland is, gaan we vaak een dagje weg :)
  Een fotoboek vind ik een erg leuk cadeau om te geven en te krijgen.

  Liefs,
  Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke ideeën, een persoonlijk pakketje is natuurlijk altijd een goed idee!

  BeantwoordenVerwijderen