Geef een persoonlijk cadeautje aan je beste vriend(in)

Geplaatst door

Is jouw beste vriend of vriendin binnenkort jarig, heeft hij of zij net een knappe prestatie neergezet op het werk of verdient jouw beste vriend(in) het om een andere reden om in de bloemetjes gezet te worden? Met een persoonlijk cadeautje scoor je sowieso. Zo laat je namelijk zien dat je hem of haar echt apprecieert en dat je wat verder hebt nagedacht over een cadeau dan enkel de ‘basics’. Ben jij benieuwd naar originele ideeën voor persoonlijke cadeaus? Lees dan snel verder!

persoonlijk cadeau beste vriendin

Gepersonaliseerde cadeaus

Heb je een leuk cadeau in gedachten voor jouw vriend of vriendin? Verras hem of haar nog meer door het te personaliseren. Je kan bijvoorbeeld een balpen met de naam van je vriend(in) laten bedrukken of een brooddoos laten bedrukken met een foto van jullie twee erop. Zo zal je vriend(in) steeds aan jou denken wanneer ze het cadeau gebruikt. Er zijn bovendien een hele hoop praktische cadeaus die je kan laten personaliseren. Je vriend(in) zal dan ook effectief wat hebben aan je cadeautje wat het extra leuk maakt.

Uitstapjes en activiteiten

Een erg leuk en persoonlijk cadeau is het geven van een activiteit of uitstapje dat jullie samen kunnen doen. Houdt jouw vriend(in) van avontuur? Geef dan bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark of een avonturenpark cadeau. Als het wat rustiger mag zijn er nog tal van andere opties. Samen op restaurant, naar een museum, naar een concert of een festival? Het zijn allemaal fijne cadeaus waar jullie op een later moment nog samen van gaan kunnen genieten.

cadeau beste vriendin

Een knipoog naar het verleden

Je beste vriend of vriendin ken je waarschijnlijk al wel een tijdje, dus dan heb je samen al heel wat meegemaakt. Was er ooit een moment dat jullie samen hebben beleefd en waar jullie nu nog steeds over praten? Geef eens een cadeautje met een knipoog naar het verleden en laat zien dat je die mooie momenten met hem of haar koestert. Je kan bijvoorbeeld koffietassen bedrukken met leuke foto’s erop van jullie samen.

Zelfgemaakte cadeaus

Tot slot is het erg origineel om zelf een cadeautje te maken voor je beste vriend(in). Laat je creativiteit de vrije loop en maak bijvoorbeeld zelf een fotoalbum met allemaal foto’s van jullie samen of knutsel een vriendschapsbandje dat jullie allebei kunnen dragen. Ben je niet zo creatief? Duik dan eens in de keuken en bak een lekkere taart, cake of cupcakes die je eventueel kan versieren met de naam van je beste vriend of vriendin. Wedden dat hij of zij al jouw moeite zal appreciëren.

Veel liefs,
Vanessa xxx