Girls trip? Zo bereid je je optimaal voor

Geplaatst door

Trek je eropuit met je vriendinnen? Een moms trip zonder kids en hubby kan eens heerlijk ontspannend zijn. Om ervoor te zorgen dat je helemaal stressvrij kan vertrekken, bereid je je best goed voor. Met deze 5 tips lukt dat vast!

girls trip

Tip 1: plan je beauty-afspraken tijdig in

Of je nu een weekje op een paradijselijk strand gaat doorbrengen of gaat cityhoppen: je voelt je het best wanneer je er verzorgd uitziet. Plan dus op voorhand je kappersbezoek en je afspraak bij de nagelstyliste in en vergeet ook je Brazilian wax niet. Wanneer je dit allemaal op voorhand geregeld hebt, kan je pas echt zorgeloos genieten met de meiden op vakantie.

Tip 2: ga shoppen

Voorkom dat je op het allerlaatste moment ontdekt dat je eigenlijk niets fatsoenlijks hebt om aan te trekken. Kies op voorhand al enkele leuke outfits, rekening houdend met de verschillende weersomstandigheden en temperaturen. Heb je toch nog enkele zaken te kort? Plan dan een gezellig avondje online shoppen. Wanneer je shirts en kleedjes gaat bestellen, kies dan verschillende merken en stijlen. Een avondjurk van Tommy Hilfiger of een strandkleedje van Omoda? Jij bepaalt!

Tip 3: doe research naar je vakantiebestemming

Weet jij graag op voorhand welke bezienswaardigheden jullie gaan bezoeken, waar je gaat lunchen of wat de beste adresjes zijn voor cocktail rooftop bars? Doe dan al wat research. Je hoeft dit niet te ver te drijven – enige spontaniteit ter plekke is ook heerlijk – maar het kan nooit kwaad om je op voorhand voor te bereiden en informeren over eventuele hotspots.

Tip 4: laat je werk thuis

Om te vermijden dat je tijdens je vakantie met je gedachten nog bij je werk bent, doe je er goed aan zo veel mogelijk belangrijke taken af te werken. Lukt dat niet? Vraag dan hulp aan een collega. Maak eventueel een handige handleiding waarin staat welke zaken prioritair zijn, wat en hoe iets moet gebeuren, eventuele contactpersonen … En last but not least: stel een out of office in. Zo is iedereen op de hoogte van jouw afwezigheid.

Tip 5: brief het thuisfront

Ook al zijn je kids in goede handen bij je echtgenoot, het kan nooit kwaad om ook een planning of lijstje te maken voor het thuisfront. Voorzie opvang voor de kids, brief eventuele tandartsafspraken en playdates door aan je man, en vergeet zeker je contactadres en andere praktische details niet door te geven. Een verwittigd man is er twee waard!

Veel liefs,
Vanessa xxx