Opgemaakte producten juli 2016

Geplaatst door
De maand juli zit er bijna op, tijd voor mijn opgemaakte producten! In dit artikel laat ik jullie zien welke beauty producten we hier in huis hebben opgemaakt en zoals altijd vertel ik er ook kort bij wat ik ervan vind en of ik het opnieuw zou kopen. Van sommige producten heb ik al een apart artikel geschreven. Die blogposts kan je terugvinden door op de roze links te klikken. Kijk mee!
 
Opgemaakte producten juli 2016

Action micellair water Vichy Aqualia Thermal rijke crème
 
ACTION MICELLAIR CLEANSING WATER
Dit keer begin ik mijn opgemaakte producten met een budgettoppertje: het Action micellair water. Dit frisse reinigingswater doet goed zijn werk. Het verwijdert vlot mijn (oog)make-up. Ik moet er wel bij vertellen dat ik geen waterproof make-up of eyeliner gebruik, dus ik kan niet zeggen of dit micellair water daarvoor geschikt is. Foundation, oogschaduw, mascara en dergelijke haalt hij prima weg. Zoals bijna iedere maand heb ik ook grote wattenschijfjes van de Action opgemaakt maar daar ben ik een foto van vergeten nemen.
 
VICHY AQUALIA THERMAL RIJKE CREME *
 
Deze hydraterende crème van Vichy is iets duurder maar alsnog een topper. Het blauwe potje ziet er mooi en luxe uit en ook de crème is heel fijn. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan. En de frisse geur? Die maakt het helemaal af. Ik heb deze crème zo’n half jaar gebruikt dus ik kan wel zeggen dat hij zuinig in gebruik is. 
Nivea shower silk mousse creme smooth Kneipp douche foam amandelbloesem
NIVEA SHOWER SILK MOUSSE CREME SMOOTH *

De NIVEA shower mousse is heerlijk om te gebruiken en is zacht voor je huid. Het is een lichte romige mousse op basis van Zijde Extract met een heerlijk bloemenparfum. Ik ben gek op dit soort producten en ik vind het heel leuk dat NIVEA nu ook shower mousses heeft uitgebracht.

KNEIPP DOUCHE FOAM AMANDELBLOESEM *

 
Ook de Kneipp douche foam is heerlijk om te gebruiken. De foam is dik en romig, maar tegelijk ook zacht en verzorgend. Amandelbloesem is de meest geliefde geur van Kneipp en ik begrijp heel goed waarom. Ik heb deze douche foam trouwens ook gebruikt om me te scheren, daar is hij ook ideaal voor. 
 
Iva natura shampoo Dove deodorant go fresh Kruidvat solait sunspray spf 50
 
IVA NATURA SHAMPOO DRY HAIR *

De Iva Natura shampoo hebben Glenn en ik met veel liefde gebruikt. De shampoo bevat natuurlijke ingrediënten en is geschikt voor droog haar. Hij maakt je haar schoon, zacht en glanzend. Ook de geur is lekker, niet te overheersend maar eerder natuurlijk en zacht. De geur blijft nog een tijdje hangen en dat vind ik altijd fijn. Een pluspunt is dat je slechts een klein beetje nodig hebt waardoor je de shampoo lang kan gebruiken.

DOVE GO FRESH DEODORANT CUCUMBER & GREEN TEA

 
Deze Dove deodorant is één van mijn favoriete deo’s. Hij is zacht voor mijn huid, prikt niet na het scheren en ruikt lekker fris naar komkommer en groene thee. Tip: bij de Action kan je deze deodorant vaak goedkoper scoren dan bij de drogist.

KRUIDVAT SOLAIT TRANSPARENT SUNSPRAY REFRESHING SPF 50 *

 
Heb je een (zeer) lichte huid die snel verbrand en ben je op zoek naar een goede zonnespray? Dan kan ik de Kruidvat Solait Transparent Sunspray Refreshing SPF 50 zeker aanbevelen. Enig nadeel aan een transparante spray is dat je het gevaar loopt dat je sommige plekken vergeet in te smeren. Daarom is het belangrijk om voldoende van dit product aan te brengen. 
 
Rituals foaming shaving gel samurai Ziaja men shower gel Styling gel
 
RITUALS FOAMING SHAVING GEL SAMURAI 

Ook Glenn heeft een paar producten opgemaakt. Als eerste deze heerlijk schuimende scheergel van Rituals. De scheergel is verrijkt met basilicum en ginseng en transformeert direct tot een rijk schuim. Na gebruik voelt de huid glad en zacht aan. Glenn geeft ook aan dat je maar een klein beetje nodig hebt waardoor de scheergel zuinig werkt.


ZIAJA MEN SHOWER GEL *
 
De Ziaja Men shower gel is een verfrissende douchegel met een frisse menthol geur. Van Glenn mocht de douchegel wel iets meer schuimen, maar dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur. Het is gewoon een prima douchegel om iedere dag te gebruiken.

STYLING GEL EXTRA STRONG

 
Glenn doet vaak piekjes in zijn haar en daarvoor gebruikt hij de Styling Gel van de Action. De pot bevat 500 ml en kost nog geen euro. Je zou het niet meteen verwachten, maar de gel doet prima zijn werk en blijft de hele dag goed zitten.    
 
Colgate advanced white tandpasta Primark lip balm vanilla
 
COLGATE ADVANCED WHITE TANDPASTA

Deze Colgate tandpasta zou je tanden witter maken in 14 dagen, maar daar hebben wij weinig van gemerkt. Het is gewoon een goede basic tandpasta die je tanden schoon maakt en een frisse smaak achterlaat. Tip: ook deze tandpasta kan je goedkoper scoren bij de Action dan bij de drogist.

PRIMARK LIP BALM VANILLA

 
Afsluiten doe ik met deze leuke lippenbalsem van de Primark. Hij ruikt en smaakt naar vanille en maakt mijn droge lippen weer heerlijk zacht. Tijdens mijn laatste bezoekje aan de Primark kon ik deze lippenbalsem helaas niet meer vinden, anders had ik er graag nog een paar aangeschaft.     
 
Zo, dit zijn onze opgemaakte producten van juli. Wat zijn jouw opgemaakte producten?
 
* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
Veel liefs,
Vanessa xxx

12 reacties

  1. Bij mij was er leeg:tandpasta Oral-B,Dove shampoo color care,Dove go fresh beauty cream wash,douche gel Fa magic oil en Nivea dagcreme antirimpel.Jouw mandje was weer goed gevuld :)xxx

  2. Interessant om te lezen daar zitten wel goede produkten tussen die we zeker moeten proberen.

  3. Dat lijkt mij een lekkere lippenbalsem, ik hou van vanille!
    Wat heb ik opgemaakt…De scheerschuim is bijna op en die lekkere douchegel van Lovea is bijna op.. (snik)

Reacties zijn gesloten.