Iva Natura shampoo en conditioner voor droog haar

Geplaatst door
Ik heb snel last van droog haar en daarom gebruik ik graag producten die hiervoor geschikt zijn. De laatste tijd gebruik ik met veel liefde de Iva Natura shampoo en conditioner voor droog haar, die ik van de Nederlandse webshop Way 2 Natural heb ontvangen. Deze biologische producten voeden mijn haar en maken het weer soepel en glanzend. Kijk mee naar mijn review!
 

De shampoo en conditioner zitten in een mooi, kartonnen doosje. Ook de flacons zien er mooi uit. De verpakking is stevig en van goede kwaliteit. De shampoo bevat 400 ml en de conditioner 250 ml. Daar kan je wel een tijdje mee vooruit, zeker als je weet dat je van beide producten slechts een klein beetje nodig hebt.
 
 
Iva Natura shampoo voor droog haar
 
“Deze shampoo voor droog haar is bereid met Heermoes extract, een plant uit de paardenstaartenfamilie (Equisetum). Heermoes heeft veel eigenschappen die als gunstig worden beschouwd. De plant wordt daarom veelal in de homeopathie aangewend als geneesmiddel. Heermoes is genezend en bevat onder andere kaliumzouten, flavonoïden en Silica. Deze stoffen helpen de haarzakjes en de hoofdhuid te voeden waardoor het vochtbalans van je haar verbetert.”
 
Iva Natura conditioner voor droog haar
 
“Voedende conditioner voor droog haar met olijfolie uit de provincie Izmir, ook wel de Parel van het westen genoemd. De olijfolie, samen met arganolie en sheabutter zitten boordevol antioxidanten en mineralen. De conditioner maakt het haar soepel en versterkt de veerkracht. De droge haarvezel krijgt meer glans, elasticiteit en structuur.”
 
 
De shampoo is transparant, vloeibaar en schuimt lekker. De conditioner is wit en heeft een dikke structuur (misschien door de shea butter?). Ik merk dat de conditioner hierdoor wat stroef en moeizaam aanbrengt. Het lukt wel, maar ik moet best moeite doen om de conditioner goed te verdelen en dat vind ik een minpuntje. Verder ben ik gelukkig positief over de producten. Zowel de shampoo als de conditioner maken mijn haar schoon, zacht en glanzend. De geur is lekker, niet te overheersend maar eerder natuurlijk en zacht. Een groot pluspunt is dat je van beide producten slechts een klein beetje nodig hebt waardoor je ze lang kan gebruiken. Ik vind de Iva Natura shampoo en conditioner voor droog haar heel fijn en ik kan de producten dan ook zeker aanraden!   
 
 
De Iva Natura shampoo (400 ml) kost € 14.49 en de conditioner (250 ml) € 12.99. Beide producten zijn te koop in de webshop Way 2 Natural

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

Heb jij soms last van droog haar? En ben jij al bekend met het merk Iva Natura?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

14 reacties

  1. Wat een mooie verpakkingen! Die vielen me meteen op. Ik heb de laatste tijd ook erg droog haar, maar is mijn eigen schuld omdat ik niet zo vaak meer conditioner gebruik.

  2. Mij bevielen ze ook goed alleen de conditioner is bij mij altijd heel snel op :')

  3. Fijn dat de producten zuinig in gebruik zijn, ik kende dit merk nog helemaal niet. Ik heb erg veel last van droog haar op dit moment, ze lijken me erg fijn.

  4. Wat een fijne review heb je geschreven. Ik heb al meerdere goede berichten over dit merk gelezen! Zelf heb ik enorm droog haar, ik ga volgende week eerst maar eens naar de kapper 😉

  5. Dit merk kende ik niet, maar ik ben aangenaam verrast ! 😀 De geur klinkt ook erg fijn ^^ x

  6. Ik heb geen droog haar,en wederom dit merk ken ik niet.Amai zeg wat bestaan er een hoop merken….Het zien er wel goede produkten uit,voor wie droog haar heeft zeker de moeite waard om het te proberen.xxx

  7. Ik heb ook vrij snel last van droog en pluizig haar. Een goede voedende shampoo en conditioner heb ik zeker nodig. Wat fijn dat deze producten geheel biologisch zijn, dat is voor mij een pré. Ik eet al zoveel mogelijk biologisch en nu ben ik de biologische verzorgingsproducten aan het ontdekken. Ik zou ze graag willen proberen want ik ken ze nog niet.

Reacties zijn gesloten.