Kruidvat Solait Transparent Sunspray Refreshing SPF 50

Geplaatst door
De afgelopen dagen is er al heel wat regen uit de lucht gevallen, maar gelukkig hebben we ook enkele uurtjes zon gehad en daar heb ik optimaal van genoten. Aangezien ik een bleke huid heb en snel verbrand is het ontzettend belangrijk om mijn huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. Ik gebruik hiervoor de Kruidvat Solait Transparent Sunspray Refreshing met SPF 50 en vandaag vertel ik je meer over dit product. Lees je mee? 
 

De Kruidvat Solait Transparent Sunspray Refreshing zit in een oranje flacon van 200 ml en heeft een sprayknop. Persoonlijk vind ik een spray fijner dan een crème omdat je handen dan niet zo vettig aanvoelen en het product sneller intrekt. Ik merk dat ik mijn huid gedurende de dag vaker insmeer met een spray dan met een crème, gewoon omdat het heel wat gedoe bespaart. 
De Kruidvat Solait Transparent Sunspray Refreshing SPF 50 geeft een hoge bescherming en is geschikt voor de zeer lichte huid, ideaal voor bleke huidjes die snel verbranden. De transparante spray is niet vet en zorgt voor een langdurig verfrissend huidgevoel. De spray geeft een continue en gelijkmatige nevel, is gemakkelijk in alle posities te verstuiven en trekt heel snel in. De spray bevat o.a. vitamine E. Allemaal pluspunten! Het product zou ook waterproof zijn maar dat heb ik helaas niet kunnen testen.  
 
Het gebruik is heel gemakkelijk. Even schudden en voor het zonnen royaal aanbrengen op de huid. Een nadeel aan een transparante spray is dat je het gevaar loopt dat je sommige plekken vergeet in te smeren. Daarom is het belangrijk om voldoende van het product aan te brengen want dit bevordert de bescherming. Eén keer sprayen is niet genoeg. Je moet het product regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral bij transpiratie, na het zwemmen en afdrogen. 
 
Ik heb de zonnespray nu enkele keren gebruikt en ik ben geen enkele keer verbrand, in tegenstelling tot andere jaren, wat wil zeggen dat dit product heel goed werkt. Fijn om te weten is dat de Kruidvat zonnespray € 9.49 kost waardoor dit product budgetvriendelijk is en dat is natuurlijk mooi meegenomen! 
Heb je een zeer lichte huid die snel verbrand en ben je op zoek naar een goede zonnespray? Dan kan ik de Kruidvat Solait Transparent Sunspray Refreshing SPF 50 zeker aanbevelen. Er is ook een zonnespray met SPF 30 verkrijgbaar en die kost € 8.49. De producten zijn te koop in de Kruidvat winkels. 
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf

Heb jij een lichte huid en/of verbrand je snel? En gebruik je liever een spray of een crème? 
Veel liefs,
Vanessa xxx

9 reacties

  1. Ik heb een goed vel en verbrand niet zo snel.Gebruik weinig zonnebescherming omdat ik nooit in de zon ga liggen,.Als ik moet kiezen toch liefst een creme.Wel heel belangrijk om de huid goed in te smeren voor wie veel in de zon is,want mijn oudste zus is vele jaren op reis gegaan,veel in de zon,ze heeft nu een kankervlek op haar been,en wordt op 6 juli geopereerd!Waarmee ik wil zeggen:HEEL belangrijk : je huid goed beschermen tegen de zon,en niet teveel zonnebanken 🙂

  2. Ik vind het fijn dat Kruidvat zoiets heeft en dan ook redelijk betaalbaar! Zonnebrand kost nu helaas eenmaal wat, maar is zo belangrijk!

  3. Ik heb nog nooit zo'n spray gebruikt, maar ik heb het idee dat de producten van Kruidvat iets weg hebben van de Biodermal producten. Wanneer ik die op heb wil ik het dus zeker eens proberen!

  4. Wat een fijn prijsje voor zo'n hoge factor! Lijkt me super fijn en ook goed! Plus dat het dan ook nog een spray is!

  5. De prijs is erg leuk en dan ook nog je positieve mening. Ik koop graag bij Kruidvat, wel raar dat ik nooit zonnebrand van hun heb geprobeerd.

Reacties zijn gesloten.