Vichy Aqualia Thermal rijke crème

Geplaatst door
Vichy is een luxe huidverzorgingsmerk waarmee ik nog geen ervaring had. Ik was dan ook heel benieuwd toen ik de Vichy Aqualia Thermal rijke crème kreeg opgestuurd om te reviewen. Ik heb deze hydraterende crème nu een tijdje getest en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind.
 

De Vichy Aqualia Thermal rijke crème zit in een kartonnen doosje waar je informatie op kan vinden. De crème zelf zit in een luxe glazen potje met een spiegel aan de bovenkant, heel mooi! De blauwe verpakking verklapt al dat het om een frisse crème gaat en dat nodigt heel erg uit om het product te gebruiken vind ik.   Wat zegt Vichy over dit product?


“De Aqualia Thermal rijke crème is een dynamische hydraterende verzorging van Vichy die de huid hydrateerd en een frisse uitstraling geeft gedurende de dag. De crème bevat het thermale bronwater van Vichy dat bekend staat om zijn herstellende en kalmerende eigenschappen.  Het is een frisse, zachte crème die smelt op de huid zonder een vettig laagje achter te laten. Daarnaast zorgt de subtiele geur voor een fris gevoel. De adviesverkoopprijs van Aqualia Thermal rijke crème is € 23.25.”


De crème is vooral geschikt voor vrouwen tussen de 20 en 60 jaar met een droge tot zeer droge huid die een langdurige, effectieve hydratatie willen. Ook vrouwen met een gevoelige huid kunnen deze crème gebruiken. De crème bevat geen SPF (Sun Protection Factor) waardoor je niet beschermt bent tegen de schadelijke invloeden van de zon, maar het voordeel is dan weer dat je de crème zowel ’s ochtends als ’s avonds kan gebruiken. De ingrediëntenlijst ziet er goed uit! De crème is dermatologisch getest, bevat geen parabenen en is hypoallergeen.  De substantie van de crème is niet te dun, maar eerder rijk en vol. Tijdens het aanbrengen voel ik meteen dat mijn huid goed wordt hydrateerd en dan vooral de drogere plekjes. De crème smelt mooi samen met de huid maar laat wel een glanzend laagje achter. Vichy zegt dat de crème geen vettig laagje achterlaat maar dat is bij mij wél het geval. Gelukkig heb ik hier weinig last van aangezien ik ’s morgens altijd make-up aanbreng, waaronder een matterend poeder. En ’s avonds voor het slapengaan heb ik hier ook geen problemen mee. Na gebruik voelt mijn huid intens zacht en gehydrateerd aan. En de geur? Die ruikt heerlijk fris!De Vichy Aqualia Thermal rijke crème is ideaal om te gebruiken op koude winterdagen door de rijke substantie en de intens hydraterende werking. De crème is iets duurder maar je krijgt er absoluut kwaliteit voor terug. Vichy heeft me helemaal overtuigd en ik ben dan ook nieuwsgierig naar nog meer producten van dit merk!

De Vichy Aqualia Thermal rijke crème (50 ml) kost € 23.25 en is o.a. te koop bij de apotheek.

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
 
Ben jij al bekend met het merk Vichy? En lijkt deze crème iets voor jou?


Veel liefs,

Vanessa xxx

8 reacties

  1. De prijs valt eigenlijk nog goed mee 😀 Klinkt ontzettend fijn en wat een frisse verpakking ^^ x

  2. Vichy is zonder twijfel een goed produkt,ik heb het reeds geregeld gebruikt en ben r zeer tevreden over!xxx

Reacties zijn gesloten.