Opgemaakte producten maart 2015

Geplaatst door
De maand maart is alweer voorbij en dat wil zeggen dat het tijd is om mijn opgemaakte producten te laten zien. Afgelopen maand heb ik veel reinigingsproducten opgemaakt. Ook ontdekte ik een heerlijk haarmasker. Kijk mee!

Bella Cotton Wattenschijfjes (Action)

Deze grote wattenschijfjes zien jullie iedere maand voorbijkomen. Ik gebruik gewoon geen andere meer!
 
Iseree Facial Wipes (Lidl)
 
Ook deze basic reinigingsdoekjes zijn een maandelijkse favoriet. Ik vind ze heel fijn!  
Yves Rocher Hydra Végétal – Reinigingsmelk, tonic en reinigingsgel
 
Toevallig heb ik in dezelfde maand drie producten van de Hydra Végétal lijn opgemaakt. Ik zou alle producten zo opnieuw kopen want ik vind ze heel fijn werken! De producten reinigen goed, voelen en ruiken heel fris, en zorgen voor een zachte en gehydrateerde huid. Top!
 
Nuxe Micellair Reinigingswater
 
Ik hou van micellair water! Het is zo makkelijk om je gezicht mee te reinigen. Even met een watje over je gezicht en hup, je huid is schoon! Dit micellair water van Nuxe is heel fijn. Het verwijdert goed mijn (oog)make-up, werkt verfrissend en ruikt lekker naar rozenblaadjes. Een pluspunt is dat dit reinigingswater geschikt is voor de gevoelige huid!
Parodontax Tandpasta Extra Fresh
 
Ik had een tijdje last van geïrriteerd tandvlees. Hiervoor gebruikte ik een tandpasta van Parodontax. Deze tandpasta reinigt de tanden door tandplak te verwijderen en beschermt tegen geïrriteerd tandvlees. Parodontax bevat ook fluoride om gaatjes te voorkomen en kan eigenlijk elke dag gebruikt worden. Bij mij helpt deze tandpasta goed! Het enige nadeel is dat hij een beetje raar smaakt, maar ondertussen ben ik dat al gewend.
 
The Body Shop Honeymania Douchegel
 
Deze douchegel ruikt lekker naar honing. Stiekem ben ik wel blij dat hij op is. Bij douchegels van The Body Shop heb ik wel vaker dat ik de geur snel beu ben. Best raar want bij de body butters heb ik dat helemaal niet, daar kan ik niet genoeg van krijgen. 
 
Aveda Smooth Infusion Mask
 
Dit haarmaskertje heb ik ontvangen om te testen. Voordien heb ik nog nooit iets van dit merk geprobeerd. Zonde, want dit merk heeft me aangenaam verrast! Het maskertje geeft je haar een diepe conditioning. Cupuaçu- en sheaboter gaan ongewenst volume tegen, maken het haar zachter, houden vocht vast en gaan pluizen tegen. 
 
Het lijkt wel alsof dit maskertje speciaal voor mij is gemaakt. Het doet alles wat mijn haar nodig heeft! Het Aveda haarmasker hoeft maar 2 à 5 minuten in te werken en dat vind ik ook heel fijn. Ideaal voor als je weinig tijd hebt en je haar toch extra wil verzorgen. Absoluut een aanrader!
 
  
Bomb Cosmetics Field Of Dreams Bubble Bath
 
Deze mooie pot zat in de I Love Myself Box van december. Het is een heerlijk badschuim! De geur is heel lekker. Het is een mix van verschillende bloemsoorten: roos, geranium en seringen. Ook ruikte ik er iets houtachtig in, heel bijzonder! Ik heb er ongeveer 5 badsessies mee gedaan.
 
  
Kruidvat Deodorant Fresh
 
Dit is een fijne, basic deodorant die fris ruikt. Hij zou 24 uur werken, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Ik heb namelijk de neiging om regelmatig bij te sprayen. Maar goed, de deo is nu eenmaal goedkoop en dan vind ik het ook niet zo erg. 
 
Kruidvat Heat Protection Hairspray
 
Afsluiten doe ik met deze fijne heat protection haarspray! De spray beschermt goed tegen de hitte van de stijltang en föhn. Daarnaast bevat hij provitamine B5 en maakt hij het haar glanzend. Ik heb heel lang gedaan met deze spray dus hij werkt nog eens zuinig ook. Een budgettoppertje!
 
 
Zo, dit zijn mijn opgemaakte producten van maart. Alle producten gaan nu de prullenbak in zodat mijn mandje opnieuw kan worden gevuld!
Ben jij bekend met het merk Aveda?

 

Veel liefs,
Vanessa xxx

25 reacties

 1. Paradontax is inderdaad een zeer goede tandenpasta en na een paar dagen wen je goed aan de smaak. Je hebt veel opgemaakt zeg! Aveda kende ik ook niet tot ik van een vriendin een tester kreeg en wat is het goed!

 2. Ik vind de Paradontax inderdaad ook heel fijn. Het haar anker lijkt me ook wel wat. Ik ken het merk eerlijk gezegd (nog) niet.

 3. Van de Yves Rocher Hydra Végétal lijn heb ik ook nog wat spulletjes opgemaakt. Is inderdaad een hele fijne (en betaalbare) lijn!

 4. Ik heb die producten van Yves Rocher ook nog liggen om te gebeuren, ik ben er super benieuwd naar en krijg er nu alleen maar meer zin in!

 5. jammergenoeg bestaat er nog geen geur PC, want ik had graag aan het badproduct willen ruiken…ben er best wel nieuwsgierig naar geworden…

 6. wat een leuke producten zeg die je hebt opgemaakt!!! 🙂 Ik ben nieuwsgierig naar die doekjes van de Liddl… Zijn ze echt zo goed ? Ik zoek namelijk nog reigings doekjes en dan wel redelijk goedkoop…

  1. De doekjes zijn basic maar goed, je hoeft er wel niets speciaals van te verwachten. Ik denk dat een pakje iets minder dan een euro kost, heel goedkoop dus!

 7. Soms vind ik het best fijn als producten op zijn. Ik ben nu aan het verhuizen en ik ben echt duidelijk consument wat een stash heb ik voor de keuken en de badkamer. Ik ga ook producten opmaken! Leuk zo.

 8. Wauw jeetje ik snap dus nooit hoe jullie meiden zoveel kunnen opmaken ik denk dat ik gewoon heel zuinig ben!

 9. ik koop ook bijna niks anders meer dan de grote action watjes, zoveel beter dan de kruidvat eigenmerk dingen etc. ! En die lijn van reiniging van Yves rocher heb ik ook gehad vorig jaar, heel fijn idd

 10. Dat zijn heel wat opgemaakte producten. Ruimt wel lekker op zo en kun je weer nieuwe kopen! Ik heb hier nooit zoveel opgemaakte producten in een maand. Alleen de douche gel raakt maandelijks op….

 11. Aardig wat opgemaakt! Jammer dat die deo toch neit helemaal doet wat ie beloofd, maargoed helaas heb je dat bij heel veel deo's

Reacties zijn gesloten.