Lush D’Fluff Strawberry Scheerzeep

Geplaatst door
Ik vind scheren een stom klusje maar het moet nu eenmaal gebeuren. En waarschijnlijk denken sommigen onder jullie daar net hetzelfde over. Dan heb ik goed nieuws, want met de Lush D’Fluff Strawberry scheerzeep wordt scheren ineens veel leuker! Het is een heerlijk luxe product die ik alleen al voor de geur eens wou proberen. Ik heb de scheerzeep nu enkele keren gebruikt en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind!
 

Dit zegt Lush over de D’Fluff Strawberry scheerzeep:
 
Zachte, naar zoete aardbeien ruikende scheerzeep. Voor alle delen van je lichaam! D’Fluff Strawberry scheerzeep bevat aardbeien, cacaoboter, kokosolie en eiwit, het zorgt voor een zachte, zoete scheerervaring!”
 
Ondanks dat de geur sterk naar aardbeien ruikt, zit er ook cacaoboter, kokosolie en eiwit in. Hierdoor ruikt het product niet zozeer naar verse aardbeien, maar de geur doet me wel meteen aan aardbeien denken. Ik ben er gek op! Zodra ik het deksel van de pot haal, dan komt de lekkere geur me tegemoet. Genieten!
 
De ingrediënten kan je terugvinden op de site van Lush.
 
De structuur van de zeep is heerlijk, het is zo fluffy en romig! Daardoor kan je de zeep makkelijk verdelen over de huid. Maak je huid vochtig, smeer een lekker laagje D’Fluff en scheren maar! 
 
 
Het scheren gaat heel makkelijk, het mesje glijdt vlot over de huid. Ook merk ik dat mijn huid tijdens het scheren gevoed wordt. Dat komt mede door de cacaoboter en kokosolie die erin verwerkt zitten. Deze ingrediënten laten een verzorgend laagje achter op de huid en maken de huid zacht en soepel. Resultaat? Een superzachte en gladde huid! Ik hoef zelfs geen body butter meer op mijn benen te smeren. Het mag natuurlijk wel, maar het moet niet. Nog een belangrijk punt is dat de scheerzeep geen rode plekjes of irritaties achterlaat. Heel fijn!
 
 
Enig minpuntje is dat de scheerzeep niet zo goedkoop is. Een pot van 70g kost € 9.95 en een pot van 150g kost € 17.45. Wel moet ik zeggen dat je niet veel nodig hebt van dit product, maar dan nog blijft het wel een luxe product in vergelijking met goedkoop scheerschuim van bij de drogist. Je kan er natuurlijk altijd voor kiezen om de scheerzeep bv. enkel voor je benen te gebruiken of om ze niet iedere scheersessie te gebruiken, dan doe je er nog wat langer mee.   
 
Door de prijs heb ik ook lang getwijfeld om de scheerzeep te kopen, maar ik heb het me nog geen seconde beklaagd. Scheren is nu zoveel leuker! Ik hou van de zoete geur van aardbeien. Tijdens het gebruik ruikt mijn hele badkamer naar aardbeien, heerlijk! En daarna? Een babyzachte en verzorgde huid. Ik ben fan!
 
Lijkt deze scheerzeep iets voor jou?

Veel liefs,

 

Vanessa xxx

28 reacties

 1. Ik gebruik zelfs geen scheerzeep bij het scheren. Gewoon scheren onder de douche en ik heb geen last van irritaties. Lekker goedkoop! 😉

 2. klinkt heel goed!!! 🙂 hihi alleen inderdaad jammer van de prijs… Ik scheer gewoon met zeep… 🙂

 3. Ik vind scheren ook een hatelijk klusje dus mss moet ik deze ook eens aanschaffen 😉 Hij ziet er in ieder geval al zo erg leuk uit!

 4. Het is echt een vreselijke klus (arme vrouwen zijn wij toch allemaal hè!) misschien dat zo'n lekker ruikende scheerzeep de prijs wel waard is! Ik ga zaterdag even twijfelen in de Lush winkel…

 5. Erg leuke post! Ik denk dat ik binnenkort maar even langs de Lush winkel ga, want ben nu wel erg nieuwsgierig haha 🙂

 6. Ik heb hier al zoveel goeds over gehoord! Ik wil het zelf ook eens proberen 🙂 Zeker een pluspuntje dat bodybutter hiermee even mag overgeslaan worden 🙂

 7. Oeeh klinkt goed! Ik twijfel altijd of ik deze scheerzeep eens zou proberen, maar de prijs houdt mij toch nog steeds wat tegen 🙁 x

 8. Deze scheerzeep is inderdaad erg fijn, maar jammer genoeg niet zuinig in gebruik. Vandaar ook dat ik deze niet meer koop.

 9. Hm mede door de prijs blijf ik inderdaad nog steeds twijfelen. Het lijkt me een heerlijk product, maar het is zó duur!

 10. Dat klinkt goed en ziet er heerlijk uit! Kan me goed voorstellen dat scheren een feestje wordt met dit product! Ik vind het jammer dat de producten altijd wat aan de dure kant zijn, maar aan de andere kant is de kwaliteit wel altijd fijn.

 11. Alleen altijd al hoe die verpakkingen eruitzien enz zo aantrekkelijk en deze lijkt me zeker fijn zeg!

 12. Deze staat al een tijdje op mijn Lush verlanglijstje, maar tot nu toe heeft de prijs mij inderdaad tegen gehouden

 13. Ziet er heel goed uit, leuk kleurtje en ben vooral heel benieuwd.

 14. Het lijkt mij een heel fijn product, maar ik gebruik altijd gewoon douchegel en dat werkt ook prima en is wat goedkoper 🙂 x

 15. Ik heb deze scheerzeep ook een tijdje gehad en vond deze erg fijn! 🙂 hij is inderdaad wel erg prijzig maar ik ga hem binnenkort ook nog maar eens kopen, zeker nu de zomer er aan komt, dan heb ik graag gladde benen 😉

Reacties zijn gesloten.