Yves Rocher Hydra Végétal | Reinigingsmelk en tonic

Geplaatst door
Hydratatie van je huid is ontzettend belangrijk. Je huid bestaat voor 70% uit water en moet gevoed en gehydrateerd blijven om zacht, soepel en stralend te zijn. Speciaal hiervoor heeft Yves Rocher een verzorgingslijn, Hydra Végétal. Sinds kort gebruik ik de reinigingsmelk en tonic van deze lijn, en vandaag vertel ik je of het wat is. 
 

De Hydra Végétal lijn bestaat uit reiniging en verzorging, waarvan ik je vandaag twee reinigingsproducten ga laten zien: een reinigingsmelk en tonic.
 
Het geheim achter deze producten is de plantensappen die er in zitten, zoals van de esdoorn en agave. Deze hebben het vermogen vocht vast te houden. Daarnaast zit er betaïne in, wat er voor zorgt dat de sappen een soort watervoorraad in de kern van je huid aanleggen. 
 
De producten zijn bedoeld voor vrouwen die een goede hydratatie willen, en zijn geschikt voor de normale en gecombineerde huid.
 
 
Zowel de reinigingsmelk als de tonic zitten in een mooie, doorzichtige tube van 200 ml en hebben een klikdop. De verpakking is lekker fris en heeft een ‘wateruitstraling’. Het nodigt uit om te gebruiken.
Beide producten verwijderen make-up en onzuiverheden, zorgen voor een perfecte hydratatie van de huid en maken deze zacht, egaal en stralend. Eerst gebruik je de reinigingsmelk om het grootste deel van de make-up en vuil te verwijderen, nadien gebruik je de tonic om alle restjes weg te halen. 
 
REINIGINGSMELK
 
 
 
 
De reinigingsmelk is niet te dun en niet te dik. Het smeert makkelijk uit. Ik gebruik het liefst een groot wattenschijfje om mijn gezicht mee te reinigen. De reinigingsmelk verwijdert vlot mijn make-up. Tijdens het reinigen geniet ik van het verfrissende gevoel en van de heerlijke geur. Het is een frisse en natuurlijke geur. Ik kan niet goed plaatsen naar wat het ruikt, maar lekker is het wel. Na gebruik voelt mijn huid fris, schoon en gehydrateerd aan.
 
TONIC
 
 
De tonic is doorzichtig dus daar heb ik geen foto van gemaakt. Ook dit product is fijn in gebruik. Het werkt zeer verfrissend en voelt lekker aan op mijn huid. Het is net alsof je een plons water in je gezicht krijgt. Heerlijk! De geur is wel iets sterker dan de reinigingsmelk. Het is even wennen, maar niet storend. De tonic verwijdert vlot alle restjes make-up en mijn huid voelt opnieuw fris, schoon en gehydrateerd aan. 
 
Besluit? Ik ben zeer tevreden over deze producten! Ze ruiken lekker fris en ik heb het gevoel dat ze mijn huid goed en diep reinigen. Ik gebruik de reinigingsmelk en tonic nu al een tijdje en ik merk dat mijn huid er schoon, rustig en zacht van wordt. 
 
De Hydra Végétal reinigingsmelk en tonic kosten € 7,90 per stuk en zijn te koop in de Yves Rocher filialen en webshop. In de webshop is momenteel een actie van 1+1 gratis op alle producten van Hydra Végétal, maar eigenlijk kan je het hele jaar door koopjes scoren. Zelf heb ik nog nooit een product van Yves Rocher aan de normale prijs gekocht, er is altijd wel wat korting. 
 
Wat denk jij van deze producten?
 
Deze producten heb ik ontvangen ter review.
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

19 reacties

  1. Goede review! Dit zien er echt heel fijne producten uit! Vooral de tonic ziet er super verfrissend uit. Ik vind de acties van Yves Rocher ook altijd zo fijn.

  2. Klinkt goed! Ik gebruik graag reinigingsmelk om mijn gezicht te reinigen, zeker in de koudere maanden omdat het mijn huid minder uitdroogt!

  3. Heb de crème uit deze lijn en die is echt fijn. Goed om te weten dat de rest ook zo is. Vind zelf de geur precies naar meloen ruiken.

  4. Het lijken me echt hele fijne en frisse producten, zeker met deze actie wil ik ze heel erg graag!

Reacties zijn gesloten.