Nuxe Micellair Reinigingswater Met Rozenblaadjes

Geplaatst door
Sinds ik micellair water heb ontdekt, kan ik niet meer zonder. Dit product maakt het zo makkelijk om je gezicht te reinigen. Even met een watje over je gezicht en hup, je huid is helemaal schoon! Onlangs heb ik een pakketje ontvangen van OnlinePharmaBox met daarin een micellair reinigingswater van Nuxe. Ik heb nog geen ervaring met dit merk dus ik was heel benieuwd. Lees hier mijn review over het Nuxe micellair reinigingswater met rozenblaadjes!

Wat doet micellair water precies?

In micellair water zitten micellen die als een soort magneet werken en alle viezigheid (make-up, onzuiverheden en talg) aan zich hechten. Door de speciale formule worden alle vieze deeltjes opgenomen en afgevoerd op het wattenschijfje. Zo heb je dus een schoon gezicht na het reinigen. Je kan het micellair water zowel voor je ogen als de rest van je gezicht gebruiken. Het is heel mild dus prima geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Het Nuxe micellair water zit in een lichtroze fles van 200 ml. Er zit een klikdopje op de fles en daardoor is het makkelijk in gebruik. Wanneer ik aan het flesje ruik, dan ruik ik een heerlijke rozengeur. Dat is heel normaal, want het micellair water bevat rozenblaadjes die je huid zuiveren, reinigen en verzorgen. Het micellair water is geschikt voor alle huidtypen en dus ook voor de gevoelige huid.
 
Het micellair water doet prima zijn werk! Het verwijdert vlot mijn (oog)make-up, het plakt en prikt niet, en mijn huid voelt lekker fris en zacht aan. Ik gebruik dit product nu al enkele dagen en ik merk dat mijn huid er schoon en egaler uitziet. Ook de geur vind ik heerlijk, het ruikt lekker fris naar rozen. Ik ben er heel blij mee!

Het Nuxe micellair reinigingswater is te koop bij OnlinePharmaBox. Normaal betaal je € 16.25 voor een fles van 200 ml, maar momenteel krijg je korting waardoor je slechts € 13.00 betaald.
Gebruik jij graag micellair water? Ben jij al bekend met Nuxe?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

26 reacties

  1. Ik gebruik alleen een reinigingsmelk. Mijn huid is zo gevoelig, vooral in mijn gezicht. Wellicht is dit ook wel een aanrader om een keer te proberen. Ik zal eens kijken als mijn huidige spullen op zijn. Klinkt in ieder geval wel erg fijn.

  2. Nuxe is echt een zalig merk! 🙂 Hun micellair water heb ik nog niet geprobeerd want ik blijf liever bij mijn holy grail van Eucerin.

  3. eerlijk gezegd heb ik nog nooit micellair water gebruikt, ik ben er wel erg nieuwsgierig naar….leuk artikel!

  4. Miscellaire waters… ik kan niet zonder. Deze heb ik echter nog niet uitgeprobeerd…Moet ik toch eens doen denk ik 😉

    1. Haha, zo leuk om te horen! Ik vind het micellair water van Nuxe alvast fijn, met de andere producten heb ik nog geen ervaring.

  5. Dat micellair water van Nuxe lijkt mij erg fijn! Ik gebruik momenteel eentje van Garnier en daar ben ik ook wel tevreden van.

Reacties zijn gesloten.