Ik ga in bad en ik neem mee

Geplaatst door
Sommige mensen genieten van hun momentje onder de douche, ik hou er van om in een warm bad te liggen. Het is niet alleen goed voor mijn spierpijn maar ik vind het ook zeer ontspannend. In december schreef ik een eerste ‘Ik ga in bad en ik neem mee’. In dit artikel liet ik jullie zien welke producten ik gebruik als ik in bad ga. Omdat dit artikel zo goed werd ontvangen leek het mij wel leuk om dit nog een keer te doen. Kijk mee!
Bomb Cosmetics Fairytale Fantasy Bath Blaster


Ik gebruik graag een bruisbal als ik in bad ga. Dit keer gebruikte ik de Fairytale Fantasy bruisbal van Bomb Cosmetics. De geur bestaat o.a. uit rosemarijn en cederhout, het is een fruitige en bloemige geur. Heerlijk! Leuk aan deze bruisbal is dat het water mooi roze wordt en dat het je huid lekker zacht maakt. Genieten!

Fa Shower Gel Magic Oil Pink Jasmine


Ik hou van roze en dat is één van de redenen waarom ik deze mooie douchegel heb gekocht. Natuurlijk vind ik de geur ook lekker. De douchegel ruikt bloemig en fris naar roze jasmijn. Ook bevat hij micro-oliën die de huid intensief voeden en beschermen tegen uitdroging. Na het wassen voelt mijn huid zacht aan. Enig minpuntje is dat de geur snel vervliegt, dat vind ik jammer.Gliss Kur Total Repair Shampoo


Deze shampoo heb ik van mijn mama gekregen. Voordien had ik nog geen ervaring met dit merk. Jammer, want de shampoo bevalt me heel goed! De Total Repair shampoo is geschikt voor droog en beschadigd haar. De rijke, schuimende formule bevat 19 actieve ingrediënten en herstelt het haar in de diepte voor soepel, gezond, glanzend haar en aantoonbaar minder haarbreuk. Al na de eerste wasbeurt merkte ik verschil! Mijn haar voelde heel zacht aan en het zag er een stuk gezonder uit. Ook de lekkere, frisse geur blijft na gebruik subtiel hangen en dat vind ik heel fijn! 

Yves Rocher Nutrition Masker


Ik ben een grote fan van de Yves Rocher Nutrition lijn, speciaal voor droog haar. Zowel de shampoo, conditioner als het masker zijn vrij van siliconen en ze bevatten minstens 98% natuurlijke ingrediënten. Al deze producten zijn verrijkt met biologische havermelk en biologische zachte amandelolie, welke heel voedend zijn voor het haar. De shampoo en conditioner zijn al op en nu gebruik ik dus enkel het maskertje. Ik ben hier heel tevreden over! Het maskertje voedt mijn haar intensief, nog veel meer dan de conditioner alleen. En na gebruik ziet mijn haar er mooi en glanzend uit, voelt het zacht aan en is het makkelijker doorkambaar. Rituals Himalaya Scrub


Ik hou van Rituals! De producten van dit merk zijn een luxe voor je huid én voor je zintuigen. Rituals zorgt voor een welness in je eigen badkamer, het is altijd genieten! Tijdens mijn laatste badsessie gebruikte ik een Himalaya Scrub in de geur Sweet Almond Oil & Indian Rose. Deze geur komt grotendeels overeen met de geur van de Honey Touch lijn (zie twee puntjes verder). De lichaamsscrub verwijdert dode huidcellen en laat een verzorgend olielaagje achter op de huid. Resultaat? Een fluweelzachte huid! De scrub geeft ook een verkoelend effect. Dat was de eerste keer een beetje schrikken, inmiddels ben ik het al gewend. 

Lush D’Fluff Strawberry Scheerzeep
 
Sinds kort gebruik ik de Lush scheerzeep om me te scheren. Dit klusje is nu veel leuker geworden! De fluffy scheerzeep ruikt heerlijk naar aardbeien. De zeep bevat naast aardbeien ook cacaoboter, kokosolie en eiwit. Al deze ingrediënten zorgen voor een babyzachte huid, I love it!
 
Gilette Venus Vibrance
 
Ik gebruik een scheermesje van Venus Vibrance om me te scheren. Dit scheersysteem met drie mesjes zorgt voor een heerlijk gladde huid. De strips laten de mesjes makkelijk over je huid glijden en de lichte vibraties geven de doffe huid een milde peeling. Fijn scheren zo!  Rituals Honey Touch Body Cream


Zodra ik uit bad kom, dan smeer ik mijn benen in met deze heerlijke, romige body crème van Rituals. Zoals ik hierboven reeds zei is de geur ongeveer hetzelfde als de geur van de scrub, dus dan ruikt mijn huid dubbel zo lekker! De body crème is heel verzorgend en na het smeren voelt mijn huid superzacht aan, zeker in combinatie met de scrub. De ideale ontspanning voor lichaam en geest!Dove Nourishing Oil Care Leave-On Conditioner


Als laatste spray ik een beetje leave-on conditioner in mijn natte haar alvorens ik het aan de lucht laat drogen. Dit product bevat verzorgende oliën zoals arganolie en kokosolie, en heeft de functie om je haar extra te voeden en glanzend te maken. Handig aan deze spray is dat hij mijn haar makkelijker doorkambaar maakt. Gedaan met stroppen in je haar!

  Wat kies jij: een douche of een bad?
Veel liefs,
Vanessa xxx

22 reacties

 1. Ik hou van haarmaskertjes! Je gebruikt echt hele leuke producten, ik zou ook nog eens een bodycreme van de Rituals moeten hebben, die blijven toch echt mijn favoriet. Helaas liet ik de pot eens openstaan en droogde hij helemaal uit 🙁

 2. Wat een lekkere producten gebruik je! Ik wil weleens de scheerzeep proberen van Lush, ben echt benieuwd hoe ik daar op reageer, want ik heb altijd die van Venus (roze of blauw/groene) want van de rest krijg ik jeuk haha!

 3. Oh aaah, dit zijn zo veel fijne producten in een artikel! Ik heb zelf geen bad, maar ben zo jaloers 🙁

 4. Ik vind het heerlijk eruit zien bad met deze producten. Toch ben ik meer iemand van het douche. Ik gebruik dan ook wel producten, maar lang niet zoveel als jou….

 5. Wat een heerlijke productjes! Die bruisbal is zo schattig, bijna té mooi om te gebruiken 😉 Die lush scheerzeep gebruik ook met veel plezier!

 6. Ik ga veel liever douchen, we hebben trouwens ook geen bad dus dat komt goed uit 🙂

 7. Soms mis ik mijn bad wel eens. Gewoon om te ontspannen.. Maar ik heb wel een heerlijke douche, daar ben ik erg gelukkig mee

 8. Wat gebruik je heerlijke producten! Ik spring altijd onder de douche aangezien we helaas geen bad hebben x

 9. Jaaa al deze producten klinken echt geweldig! Ik hou van een lekkere warme douche, maar één keer per week probeer ik een bad te nemen. Het is gewoon echt te ontspannend!

 10. Wat een heerlijke producten allemaal! Ik ga bijna nooit in bad omdat ik het na twee minuten al beu ben, haha! Maar die scrub van Rituals lijkt me wel zalig 🙂

 11. Ik kies liever voor een bad maar ik heb die niet meer dus nu maar een douche haha. Ik heb die Rituals ook en ik smeer hem ook graag op het is echt heerlijk spul!

 12. Jammergenoeg heb ik geen bad, maar ik weet wel dat als je veel pijn hebt of erg gespannen bent een bad heerlijk kan zijn….het word dus douchen…

 13. Die magic oil douchegel heb ik ook gekocht omdat ik de verpakking zo leuk vond haha, maar hij ruikt inderdaad erg lekker!

 14. Heerlijke producten gebruik je 🙂 vroeger lag ik ook vaak in bad, sinds ik samenwoon heb ik geen bad meer en soms is dat best jammer haha. Maar een heerlijke lange douche is ook echt prettig! :).

 15. Af en toe in bad stappen vind ik heerlijk, maar voor het gemak kies ik toch vaak voor een douche. Leuk om te zien wat jij allemaal gebruikt!

Reacties zijn gesloten.