Yves Rocher Nutrition Shampoo, Conditioner & Masker

Geplaatst door
Voor mijn droog en pluizig haar probeer ik graag verschillende shampoos en conditioners uit. De laatste drie maanden gebruikte ik met veel plezier de haarproducten van Dove. Omdat deze op waren besloot ik weer een nieuw merk te proberen. Dit keer ging mijn keuze naar de Yves Rocher Nutrition lijn, speciaal voor droog haar. Ben je benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder.

 

Ik had nog geen ervaring met de haarproducten van Yves Rocher. In het algemeen ben ik zeer tevreden over de gezichts- en lichaamsproducten van dit merk, maar zouden de haarproducten me even enthousiast maken?
 
Omdat ik snel droog haar heb, ging ik voor de Nutrition lijn. Via de webshop bestelde ik een shampoo, conditioner en haarmasker. Deze producten zijn allemaal vrij van siliconen en ze bevatten minstens 98% natuurlijke ingrediënten. Zowel de shampoo, conditioner als het haarmasker zijn verrijkt met biologische havermelk en biologische zachte amandelolie. Deze ingrediënten hebben een voedende werking zonder het haar te verzwaren.

SHAMPOO

 De substantie van de shampoo is vrij vloeibaar. De shampoo schuimt goed en maakt mijn haar goed schoon. De eerste keer is de geur even wennen, maar na een paar keren wassen ben ik er helemaal gek op. Het is een heel natuurlijke geur, totaal iets anders dan ik gewend ben. Ik denk dat dit echt een geur is waarvan je moet houden, dus misschien is het handig om eerst even te snuffelen in de winkel alvorens de producten te kopen. Zo ben je zeker dat het iets voor jou is.
CONDITIONER
De conditioner is een stuk vaster dan de shampoo. Al van bij de eerste wasbeurt merk ik dat hij mijn haar goed voedt. Nadat ik de conditioner heb uitgespoeld voelt mijn haar heel zacht aan. Ik voel duidelijk verschil met voordien. Bovendien merk ik dat mijn lange haar makkelijker is door te kammen en dat is natuurlijk ook fijn.
 
MASKER
Ik moet zeggen dat ik in mijn leven nog maar weinig haarmaskers heb geprobeerd. Ik twijfelde vaak of het wel een meerwaarde zou zijn voor mijn haar, en of het niet voldoende zou zijn als ik enkel een conditioner gebruikte. Omdat het Yves Rocher haarmasker bij de Nutrition lijn hoorde, besloot ik het toch eens te proberen.
 
Het masker is lekker dik. 
Wat ben ik blij dat ik het masker heb gekocht! Het doet nog veel meer dan de conditioner alleen. Mijn haar wordt echt intensief gevoed. Nadat ik het maskertje tien minuten heb laten intrekken en alles heb uitgespoeld, dan voelt mijn haar superzacht aan. Heerlijk!

Besluit: Ik ben zeer tevreden over de Nutrition lijn! Na het wassen voelt mijn haar niet alleen ontzettend zacht aan, maar het ziet er ook mooi en glanzend uit. Mijn haar is veel minder droog dan voordien. Dat zie je al vanaf de eerste wasbeurt. Daarnaast hou ik van de natuurlijke geur. Die blijft na het wassen nog een tijdje hangen en dat vind ik heel fijn. Ja, ik ga deze haarproducten in de toekomst zeker opnieuw kopen!

 
Normaal kosten de shampoo (300 ml) en conditioner (150 ml) € 5.90 per stuk maar momenteel krijg je – 50% waardoor je slechts € 2.95 betaald. Het maskertje (150 ml) kost normaal € 11.90 maar ook daar is op dit moment – 50% korting op waardoor je maar € 5.95 betaald. Wat een koopjes!
 
Lijken deze haarproducten iets voor jou?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

35 reacties

 1. Dat masker bestel ik de volgende keer ook mee 🙂 Heb wel al de shampoo maar die heb ik nog niet gebruikt x

  1. Beste Lening Seekers!

   Heeft u gemakkelijk de kwalificatie zakelijke of persoonlijke leningen van € 5.000 nodig hebt – € 10.000.000? Slecht krediet of een goede kredietwaardigheid, maakt geen verschil met ons. 2% van de aanvragen zijn goedgekeurd binnen 72 uur. Om te solliciteren, neem dan contact met ons op via: E-mail: [email protected] Of website: http://calvinfinancialloanhomes.bravesites.com OR
   Tel: (+1) 501-429-4519
   Tel: (+1) 501-404-7495

   Oprecht,

   Dank je.

  2. Testimony on how i got my LOAN…..([email protected])

   Hello Everyone, I'm Harvey Lee a resident/citizen of the United States of America.I am 52 years of age an entrepreneur/businessman. I once had difficulties in financing my project/business.If not for a good friend of mine who introduced me to Mr Chester Brian to get a loan worth $250,000 USD from his company. When i contacted them it took just 48 hours to get my loan approved and transfer to my account after meeting all their modalities i to their loan agreement/terms and conditions. Even if you have bad credit they still offer there service to you. They also offer all kinds of loan such as Business loan,Home loan,Personal loan,Car loan,Loan for Business start up and Business Expansion. i don't know how to thank them for what they have done for me but God will reward Mr Chester Brian mightily.If you need an urgent financial assistance you can contact them today via this email ([email protected]) or text +1(803) 373-2162 and also contact there webpage via brianloancompany.bravesites.com

  3. Testimony on how i got my LOAN from [email protected]

   I'm Isabella Tyson from 1910 N Halsted St Unit 3, Chicago IL60614 USA,, i have been searching for a genuine loan company for the past few months and all i got was bunch of scams who made me to trust them and at the end of the day took my money without giving anything in return, all hope was lost i got confused and frustrated, i find it very difficult to feed my family and vowed never to have anything to do with loan companies on net and went to seek of assistance from a very good friend which i explained all my experience regarding online companies with and said he can help me that he knows of a Godsent and well known company called FUNDING CIRCLE PLC, he stated he just got a loan from them although i was still very unsure about this company due to my past experience but i decided to give it a try and did as i was directed by my friend and applied, i never believed but i tried and to my greatest surprise i received my loan in my bank account within 24 hours, i could not believe that i would stand on my feet financially again. I’m glad I took the risk and applied for the loan and today i'm thanking God that such loan companies still exist and promise to share the good news to people who are in need of financial assistance because the rate of scams on net is getting very serious and i don't want people to fall victim when we still have genuine and Godsent lenders.. You can contact this Godsent company using the information as stated and be a partaker of this great testimony.. Email: [email protected] OR Call/Text +14067326622 thanks

  1. Beste Lening Seekers!

   Heeft u gemakkelijk de kwalificatie zakelijke of persoonlijke leningen van € 5.000 nodig hebt – € 10.000.000? Slecht krediet of een goede kredietwaardigheid, maakt geen verschil met ons. 2% van de aanvragen zijn goedgekeurd binnen 72 uur. Om te solliciteren, neem dan contact met ons op via: E-mail: [email protected] Of website: http://calvinfinancialloanhomes.bravesites.com OR
   Tel: (+1) 501-429-4519
   Tel: (+1) 501-404-7495

   Oprecht,

   Dank je.

  1. Beste Lening Seekers!

   Heeft u gemakkelijk de kwalificatie zakelijke of persoonlijke leningen van € 5.000 nodig hebt – € 10.000.000? Slecht krediet of een goede kredietwaardigheid, maakt geen verschil met ons. 2% van de aanvragen zijn goedgekeurd binnen 72 uur. Om te solliciteren, neem dan contact met ons op via: E-mail: [email protected] Of website: http://calvinfinancialloanhomes.bravesites.com OR
   Tel: (+1) 501-429-4519
   Tel: (+1) 501-404-7495

   Oprecht,

   Dank je.

 2. Ik wist zelf niet goed wat te verwachten van YR haarproducten. Zelf ben ik een conditioner voor golven aan het testen. Klinkt goed trouwens die nutritionlijn.

 3. Het masker is dan wel wat duurder, maar voor de rest hebben de producten een heerlijke prijs. De producten klinken erg goed. Ik heb zelf nog nooit iets van Yves Rocher geprobeerd.

 4. Zien er heel goeie producten uit! Met al die natuurlijke ingrediënten moeten ze wel goed zijn voor je haar! Die wil ik ook wel eens proberen, nu ze in korting zijn is het eigenlijk het moment, want anders vind ik ze best wel nog duur.

 5. Klinkt goed! Deze haarlijn heb ik zelf nog niet gebruikt. Algemeen ben ik ook tevreden over de producten van Yves Rocher x

 6. Klinkt echt goed! Ik heb eigenlijk helemaal geen producten van YR, maar wil die masker wel eens uitproberen. En 50% korting dat is wel lekker :).

 7. Hallo allemaal, mijn naam is Courtney Bieneman, een burger van de V.S.; ben 42 jaar oud… Ik wil dit medium gebruiken om te informeren u alles over de goedheid van de heer voor tenslotte leidt mij tot een echt en echte lening uitlener genoemd mijnheer Mason Diego, de managing director van Diego lening bedrijf nadat opgelicht door andere nep kredietverstrekkers, ik hopeloos was en wist niet wie te vertrouwen terwijl hij kwam en een grote glimlach op mijn gezicht op mijn grootste verrassing zetten. Iemand van u die een slachtoffer van zwendel ook zijn, u moet hinderen neen meer cos, ik breng je hebben goed nieuws en de enige geldschieter u vertrouwen kan, net contact met hen nu via e-mail: [email protected] voor meer info op hoe te om uw lening te krijgen. En nogmaals bedankt mijnheer Mason Diego moeten voor het geven van me een lening van 154,000.00 dollar…

 8. Ik ben Cahya Goutam een ik woon in het Verenigd Koninkrijk. Ik wilde een lening slecht om een start-
  bedrijf van mijn eigen, want ik realiseer werken voor andere mensen maakt het
  eigenaar van het bedrijf rijker, kwam ik een post op een site waar ik kan krijgen
  een lening zonder onderpand of creditcard. Om de lang verhaal kort i-cut
  toegepast voor de lening en ik het bedrijf in staat was om mij een lening van
  $ 50.000 om mijn bedrijf te beginnen en nu is mijn bedrijf groeit goed en hebben
  in staat geweest om de helft van de lening te betalen binnen de ruimte van 2 jaar. Mijn vrienden i
  besloten om deze getuigenis met iedereen te delen als je wilt elk type van de lening
  Neem contact op met JULIA Navaro op [email protected], ben erg
  positieve hij bereid om te helpen.

 9. ik wil het haarmasker ook eens proberen. maar ik ga eerst die van the body shop opmaken. de conditioner lijkt me ook lekker. ik maak eerst alle andere op voordat ik deze ga kopen. al mijn haarmaskers, conditioner en shampoo's zijn ook zonder siliconen. ik heb nu de shampoo voor droog haar. die ga ik vanavond testen. ik ben benieuwd.

 10. Hoe kreeg ik mijn lening van deze grote

  Hallo mijn lieve mensen, ik ben Anita Frank, momenteel woonachtig in New Jersey, USA. Ik ben een weduwe op dit moment met drie kinderen en ik zat vast in een financiële situatie in april 2015 en ik nodig had om te herfinancieren en te betalen mijn rekeningen. Ik probeerde op zoek naar leningen van verschillende lening bedrijven zowel particuliere als zakelijke, maar nooit met succes, en de meeste banken daalden mijn creditcard, niet volledig ten prooi aan de gangsters op daar dat ze noemen zichzelf geldschieter ze zijn allemaal scam, alles wat ze willen is uw geld en u ook niet meer van hen horen ze hebben het twee keer gedaan voor mij voordat ik de heer Wilson Edwards ontmoette de meest interessante deel van het is dat mijn lening was transfer naar me binnen 74hours dus ik zal u adviseren om contact op te nemen Mr. Edwards als je zijn geïnteresseerd in het verkrijgen van leningen en u zeker weet dat u hem terug te betalen op tijd kunt u contact met hem opnemen via e-mail ……… ([email protected]) geen credit check, geen co ondertekenaar met slechts 2% rente en betere terugbetaling plannen en plannen als je moet contact opnemen met een bedrijf met betrekking tot het beveiligen van een lening zonder onderpand dan contact op met de heer Wilson Edwards vandaag voor uw lening
  Ze bieden alle soorten van de categorieën van de lening dat ze
  Kortlopende lening (5_10years)
  Lange termijn lening (20_40)
  term Media lening (10_20)
  Ze bieden lening als
  Woningkrediet …………., Business lening …….. Schuld lening …….
  Student lening ………., Business start-up lening
  Zakelijke lening ……., Company lening ………….. etc
  E-mail ………. ([email protected])
  Als het gaat om de financiële crisis en de lening vervolgens Wilson Edwards lening financieel is de plek om te gaan neem dan vertel hem dat ik mevrouw Anita Frank direct je Good Luck ………………. ….

 11. Koop paspoort, rijbewijs origineel van hoge kwaliteit fake ([email protected]), rijbewijzen, identiteitskaarten, postzegels en andere producten voor de volgende landen: Australië, België, Mexico, Spanje, Brazilië, Canada, Finland, Frankrijk, Ierland , Portugal, Zweden, Duitsland, Italië, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de VS en veel andere landen. Wij zijn de beste producenten van kwaliteitsdocumenten met meer dan 1 miljoen op de documenten die in de wereld.
  Onze paspoorten geproduceerd met een hoge kwaliteit en hebben geen verschil met de originele documenten. Wij accepteren alle veiligheidsvoorzieningen, zoals speciaal papier, watermerken, veiligheid draden, diepdruk, microprint, fluorescerende kleurstoffen, inkt die van kleur verandert, documentnummer laser boren, latent beeld, laser boren, terwijl de productie van paspoorten.
  Contact "[email protected]

 12. Heeft u geld nodig voor welk doel?
  Als u maandelijks inkomen / bezetting bent u in aanmerking voor een lening.
  Neem contact op voor een veilige / ongedekte lening.
  Lenen geleende bedrag van € 5000 tot 5000,000euro.
  U kunt kiezen uit 1 jaar tot 30 jaar als duur lening.
  [email protected]

 13. Testimony on how i got my LOAN from [email protected]

  I'm Isabella Tyson from 1910 N Halsted St Unit 3, Chicago IL60614 USA,, i have been searching for a genuine loan company for the past few months and all i got was bunch of scams who made me to trust them and at the end of the day took my money without giving anything in return, all hope was lost i got confused and frustrated, i find it very difficult to feed my family and vowed never to have anything to do with loan companies on net and went to seek of assistance from a very good friend which i explained all my experience regarding online companies with and said he can help me that he knows of a Godsent and well known company called FUNDING CIRCLE PLC, he stated he just got a loan from them although i was still very unsure about this company due to my past experience but i decided to give it a try and did as i was directed by my friend and applied, i never believed but i tried and to my greatest surprise i received my loan in my bank account within 24 hours, i could not believe that i would stand on my feet financially again. I’m glad I took the risk and applied for the loan and today i'm thanking God that such loan companies still exist and promise to share the good news to people who are in need of financial assistance because the rate of scams on net is getting very serious and i don't want people to fall victim when we still have genuine and Godsent lenders.. You can contact this Godsent company using the information as stated and be a partaker of this great testimony.. Email: [email protected] OR Call/Text +14067326622 thanks

 14. I’m Frank Julius by name, i want to use this medium to alert all loan seekers to be very careful because there are scam everywhere, Few months ago I was financially strained, and due to my desperation I was scammed by several online lenders. I had almost lost hope until a friend of mine referred me to a very reliable lender called Musa ( A God fearing man) who lend me a loan of $250,000 under 72 working hours without any stress. I explain to the company by mail and all they told me was to cry no more because i will get my loan from this company and also i have made the right choice of contacting them i filled the loan application form and proceeded with all that was requested of me and to my shock I was given the loan, If you are in need of any kind of loan just contact him now via:[email protected]

  LOAN APPLICATION FORM
  **********************
  Your full name:
  Country/State:
  Loan Amount:
  Duration
  Phone:
  Monthly income:
  Occupation:
  Contact Him At :[email protected]
  WhatsApp Number +919717357946

 15. Are you looking for financing source such as Bank Guarantee (BG) and Standby Letter Of Credit (SBLC)?
  I am a direct mandate to a Financial Institution who is also known as private lender specialized in the Lease of Bank / Financial Instruments in the form of Bank Guarantees (BG), Standby Letter of Credit (SBLC), Documentary Letter of Credit (DLC), Letter of Credit (LC), Performance Bonds (PB);
  Whether you are new starting up, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project started or an established business looking for extra CAPITAL to expand your operations, our company renders all the credible and trusted bank guarantee providers who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.

  We help/assist you secure SBLC and bank guarantee (BG) for your trade and investment from world ranked Banks such as; HSBC, Barclays Deutsche Bank Frankfurt, and Any A rated Bank in Europe e.t.c

  DESCRIPTION OF INSTRUMENT:

  (1) Instrument: Bank Guarantee {BG} /StandBy Letter of Credit.{SBLC} (Appendix A).

  (2) Total Face Value: Eur/USD 1M{Minimum} to Eur/USD 10B{Maximum}.

  (3) Issuing Bank: HSBC Bank London, Barclays Bank and Deutsche Bank Frankfurt.

  (4) Age: One Year and One Day.

  (5) Leasing Price: 4% of Face Value plus 2% commission.

  (6) Delivery: bank to bank SWIFT MT-799 and/or MT-760.

  (7) Payment: MT103 (TT/WT).

  (8) Hard Copy: Bonded Courier Service.

  RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days
  We will be glad to share our working procedures with you upon request to help us proceed towards closing deals effectively.

  For further inquiry contact
  Email : [email protected]
  Skype : Saban.financialbg

Reacties zijn gesloten.