Mijn 5 random favorieten

Geplaatst door
Vandaag laat ik jullie mijn favorieten zien. Het is niet zo dat ik dit iedere week zal doen, maar af en toe vind ik het wel fijn om mijn random favorieten te delen. Het geeft me de kans om wat dingen te laten zien waar ik geen volledig artikel aan zou wijden, maar die ik toch heel leuk vind. Ik word er alvast happy van en ik hoop jij ook! Kijk je mee?
 

1. NIVEA Fresh: Fresh Comfort en Fresh Flower
 
Als eerste twee nieuwe deodorants van NIVEA Fresh: Fresh Comfort en Fresh Flower. Deze deodorants ruiken heerlijk! Fresh Comfort ruikt naar jasmijn en meiklokjes en is vooral een frisse geur. Fresh Flower is op basis van rozen en viooltjes en heeft een bloemig parfum. Ik vind beide deo’s ontzettend fijn! Als ik de deo ’s ochtends aanbreng, dan zijn er ’s avonds nog steeds geen nare geurtjes te bespeuren. NIVEA belooft dat de formule 48 uur beschermt. Of dat klopt weet ik niet want je gaat ondertussen natuurlijk douchen en slapen, maar ik kan wel zeggen dat de deo’s je oksels makkelijk een (werk)dag fris houden. Zeker een aanrader!
 
Prijs: € 2.99 voor 150 ml
2. Wetboek voor bloggers 
 
Net als veel andere bloggers was ik ontzettend benieuwd naar het ‘Wetboek voor bloggers’ van Charlotte Meindersma. Ik heb het boek besteld bij Bol.com en op enkele avonden heb ik het helemaal uitgelezen. Wat een goed boek! Charlotte leert je alles over wat ze de afgelopen jaren geleerd heeft over bloggen en marketing, en ze bespreekt ook de juridische aspecten daarvan. Ik vind het boek heel interessant omdat Charlotte veel blogonderwerpen bespreekt waarvan je op het internet weinig informatie vindt of waarover je nog niet eerder had nagedacht. 
 
In het boek vind je ook interviews van andere bloggers en dat vind ik ook heel leuk. Omdat het boek over regels van het bloggen gaat was ik een beetje bang dat het boek saai zou zijn, maar dat is het helemaal niet. Het is heel vlot en overzichtelijk geschreven. Voor ik het wist zat ik in de helft van het boek! Ik zou het ‘Wetboek voor bloggers’ zowel aanraden aan beginnende bloggers als aan bloggers die al even bezig zijn. Ik blog nu bijna twee jaar en ook ik heb nog veel bijgeleerd! 


Er is ook een stukje in vermeld over bloggen als bedrijf. Dat is voor Belgische bloggers misschien iets minder interessant omdat de regels in ons land anders zijn. Gelukkig is het maar een deel van het boek en zijn er nog tips genoeg die je als Belgische blogger wel kan toepassen.     
 
Prijs: € 22.95
 
 
3. Vileda EasyWring Ultramat 
 
Sinds kort gebruik ik een Vileda set om te dweilen. Zo’n handig ding! Ik beklaag me dat ik de set niet eerder heb gekocht. Het maakt de vloer goed schoon en het is ook erg praktisch. De emmer heeft een handig uitwringsysteem waardoor je je niet iedere keer hoeft te bukken om de dweil uit te wringen en op die manier blijven je handen droog. Ook de vloerwisser is erg handig want je kan de vloer tot in de kleinste hoeken grondig reinigen. En in het midden van de hoes zit een 3D-structuur om vuil (kruimels, haren…) beter op te nemen. Het werkt echt goed! Wat ik ook handig vind is dat je de vuile hoes gewoon in de wasmachine kan steken zodat je de volgende keer een propere hoes hebt. Ja, sinds ik de Vileda set heb is dweilen toch al een stuk leuker geworden!
 
Prijs: € 49.99 voor volledige set
4. Billie – Give Me The Knife
Dit is één van mijn favoriete nummers van het moment! Het liedje heeft zo’n typische 90’s beat en daar hou ik van. Daarnaast vind ik Billies stem gewoon zalig. Als ik het liedje hoor, dan begin ik spontaan mee te bewegen en te zingen. I love it! En weet je wat? Billie is een Belgische zangeres! Ze zong al eerder met de groep Netsky en nu gaat ze dus solo. Eindelijk nog eens iets goed van Belgische bodem. Ik ben alvast benieuwd naar haar volgende nummers!
  
5. Roze vest van MS Mode

Je kent het vast wel: dat ene favoriete kledingstuk waar je elke dag in zou willen leven en wat je niet snel genoeg kan wassen en drogen om het weer aan te trekken. Dat heb ik met deze roze vest van MS Mode! Mensen kunnen op de duur denken dat ik geen andere kleren meer heb, haha! Ik vind de vest niet alleen heel mooi, maar ze zit ook lekker warm en comfy. 

Prijs: € 19.95

Wat is jouw lievelingsliedje op dit moment? Ik ben benieuwd!

Veel liefs,
Vanessa xxx

21 reacties

 1. Leuk van die random favorieten en dat boek staat nog op mijn wishlist door jou word ik er helemaal nieuwsgierig naar haha x

 2. Leuk om iemands favoriete te zien. Zo'n vest is ook heerlijk en kun je ook met veel combineren.

 3. Leuk artikel! Ik heb sinds kort ook zo'n speciaal dweil ding aangeschaft en het wordt veel leuker om te dweilen op die manier!

 4. Toevallig overweeg ik dat wetboek aan te schaffen, zal voor mij gratis en voor jou een extraatje de referlink pakken 😉

 5. Het boek komt ook op mijn wishlist want hij lijkt me wel erg interessant om te lezen. Verder is je vest echt super leuk!

  Liefs Agneta

 6. Ik twijfelde zelf over het wetboek voor bloggers. Deze moet toch volledig aangepast zijn aan de Nederlandse wetgeving. Voor jou blijkt ze toch interessant… Misschien moet ik mij er toch aan wagen

 7. Leuke favorieten heb je deze maand. Het wetboek voor bloggers lijkt me ook erg interessant en staat nog op mijn verlanglijstje. De dweil die je laat zien ziet er ook heel erg fijn uit. Ik dweil zelf altijd met een dweilmop, maar moet zeggen dat zo'n 'swiffer' dweil me eigenlijk veel fijner lijkt.

 8. Leuke favorieten heb je 🙂 Het Wetboek voor bloggers lijkt mij wel ontzettend interresant om te hebben 😀 x

 9. Dat schoonmaaksysteem, dat klinkt toch wel heel erg goed! En die Nivea deo's zijn erg fijn.

 10. Wat een leuke favorieten!!! 🙂 Mijn favoriete nummer op dit moment is : Demi levato ft Olly Murs – up !! Wat een mooi nummer <3

Reacties zijn gesloten.