Weekendje weg: Wat zit er in mijn make-up tasje?

Geplaatst door
Sinds gisterenavond ben ik terug thuis van een weekendje Amsterdam. Als blogger mocht ik daar overnachten in een hotel, superleuk! Ik heb twee dagen geplogd en de foto’s laat ik jullie morgen zien. Nog een dagje geduld dus! Voor een weekendje weg neem ik natuurlijk ook wat make-up mee en het leek mij wel een fijn idee om jullie te laten zien wat er zoal in mijn make-up tasje zit. Kijk mee!

Voor een weekendje weg sleur ik natuurlijk niet al mijn make-up mee. Ik kijk op voorhand welke make-up ik ga gebruiken en die steek ik dan in een tasje. Zo’n tasje neemt niet veel plaats in en zo heb ik alle make-up dicht bij elkaar. Het make-up tasje heb ik trouwens gekocht bij de Primark!


Max Factor CC Cream: Deze CC Cream is mijn absolute favoriet! De kleur 40 fair past perfect bij mijn lichte huidskleur. Ook van de luchtige structuur ben ik fan. Enig nadeel is dat hij 14 euro kost. Gelukkig is er af en toe promotie bij Bol.com of Kruidvat. 
 
Maybelline The Eraser Eye Concealer: Ik heb veel last van donkere kringen onder mijn ogen dus een concealer is zeker een must. De concealer van Maybelline doet prima zijn werk. Ik heb hem gekocht op aanraden van Mascha (Beautygloss). In tegenstelling tot haar heb ik er geen wauw-gevoel bij, ik vind hem gewoon goed.
 
Essence All About Matt! Fixing Compact Powder: Pfoeh, wat een lange naam! Het poeder van Essence is ook een favoriet. Ik gebruik het al langer dan een jaar – dit is mijn tweede doosje – en ik vind het nog steeds heel goed. Het poeder geeft een mat effect en mijn make-up blijft veel langer zitten. Het poeder is transparant en dat vind ik handig. Zo kan je hem het hele jaar door gebruiken, ongeacht of het winter of zomer is.
 
Catrice Eyebrow Set: Ik heb hier en daar lege plekken tussen mijn wenkbrauwen en daarom kleur ik ze graag een beetje bij. Het setje van Catrice werkt prima! Ik denk trouwens dat dit nog altijd mijn eerste setje is sinds begin vorig jaar. Het is dus heel zuinig in gebruik.
 
Catrice Prime And Fine Eyeshadow Base: Ik vind het fijn om oogschaduwbasis te gebruiken. Zo blijft mijn oogschaduw toch wat beter zitten. Op aanraden van veel beautybloggers heb ik de basis van Catrice gekocht. En ik ben blij dat ik dat heb gedaan want hij doet goed zijn werk!
 
Essence All About Nude Eyeshadow: Dit mooie en lieve paletje gebruik ik bijna elke dag. Ik hou van de zachte, warme en poederige kleuren. Vorige week schreef ik er nog een artikel over.  
 
Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara: Dit is mijn favoriete budget mascara! Ik heb er altijd eentje in voorraad liggen. De mascara geeft mijn wimpers mooi volume en lengte. Ik heb al andere budget mascara’s geprobeerd maar geen enkele kan me zo overtuigen als deze.
 
Catrice Multicolour Blush: Ik heb een lichte huidskleur en gebruik liever geen te felle blush. Die van Catrice is eigenlijk ideaal! Hij is heel subtiel en je kan hem makkelijk opbouwen. Hij geeft een zacht en natuurlijk resultaat.
 
Max & More Lippenbalsem: Jaaa, er zit ook altijd een lippenbalsem in mijn make-up tasje! Ik breng namelijk eerst lippenbalsem aan alvorens ik lipgloss gebruik. Anders voelen mijn lippen soms droog aan. Op dit moment gebruik ik er eentje van Max & More, het make-up merk van de Action.
 
 H&M Lipgloss: Ik heb zo mijn periodes bij het dragen van lipgloss en lipstick. De laatste tijd draag ik het liefst lipgloss. Mijn favoriete kleurtje is Paris Red van H&M. Hij geeft een subtiele, rode glans en dat vind ik heel mooi!
 
E.L.F. Make-up Mist & Set: Om mijn make-up te fixeren gebruik ik graag een fixing spray. De voorbije twee maanden gebruik ik de spray van Eyes Lips Face. Hij doet goed zijn werk en bovendien bevat hij verzorgende ingrediënten zoals Aloë, groene thee, komkommer en vitamine A, C en E. Een aanrader!
 
Sponsje: Voor het aanbrengen van mijn CC Cream gebruik ik een driehoekig sponsje. Ik vind het fijn werken en het resultaat ziet er ook heel natuurlijk uit. Je kan zo’n sponsje makkelijk wassen met babyshampoo of je kan natuurlijk ook een nieuw sponsje kopen. Ik koop ze altijd bij Kruidvat.
Kabuki kwast: Met deze dikke kwast breng ik mijn poeder aan. Ik heb alleen geen idee meer waar ik de kwast heb gekocht. 
 
Blush kwast: Ik gebruik een kwast van Catrice om mijn blush aan te brengen. 
 
Oogschaduw kwasten: Deze kwasten heb ik gekocht bij Hema. Basic maar fijn!
 
♥ Klein oogschaduw kwastje: Ik gebruik ook een klein kwastje om de basis / eerste kleur oogschaduw aan te brengen. Ik heb de mini kwastjes gekocht bij Kruidvat.
 
Wimperkruller: Ik heb rechte en korte wimpers. Voor ik mascara aanbreng, gebruik ik dus altijd een wimperkruller. Ik zou dat ding echt niet meer kunnen missen! Deze komt van Kruidvat.
Zo, dit is de inhoud van mijn make-up tasje. Het lijkt misschien veel, maar eigenlijk valt het goed mee. Ik neem enkel dingen mee die ik ook effectief ga gebruiken. De meeste make-up gebruik ik thuis trouwens ook. Zo hebben jullie meteen ook een idee welke make-up ik gebruik voor mijn dagelijkse look!
 
Welke make-up is voor jou onmisbaar tijdens een weekendje weg?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

28 reacties

 1. Wat een leuk tasje en er kan echt veel in! Die mascara van Essence gaat sowieso met mij mee als ik weekendje weg ga en een mooie lipstick 🙂 x

 2. Wat een mooie producten! Die cc cream van Max Factor heb ik ook, hij heeft precies de goede kleur en is hier ook groot favoriet. Leuk om te lezen!

 3. Dat tasje kocht ik zaterdag ook bij de Primark, maar dan in het zwart! Hij is nu gevult met producten die ik komende 2 weken wil gebruiken, de rest is ingepakt in dozen.
  Wat gaaf dat je in een hotel mocht, ben erg benieuwd naar je plog!

  Liefs Agneta

 4. wat leuk om te zien wat er voor spullen je meeneemt!! 🙂 ik neem meestal mascara , w7 palette , blush , en aantal kwasten mee… 🙂

 5. Super leuk om te zien, hele mooie producten neem je mee. Heel herkenbaar! Ik hoop dat het weekendje in Amsterdam leuk was <33

 6. Wat kan er veel in zo'n klein tasje! Heel erg leuke dingen heb je mee! Wanneer wij voor een weekendje de deur uit gaan neem ik altijd veel te veel mee ;).

 7. Leuk om te zien wat je mee neemt. Ik neem nog ietsje minder mee dan wat ik bij jou zie, maar verder komt het wel overeen.

 8. Leuk tasje en leuke producten. Ik ben nu al benieuwd naar je foto's van je weekendje weg en het hotel natuurlijk! 🙂

 9. Valt die concealer van Maybelline echt zo tegen bij jou? Dit is namelijk een product dat ik op mijn wishlist heb gezet, ook omdat Mascha en andere Amerikaanse youtubers er zo vol over waren! Heb je deze in België gekocht? En waar dan? Liefs!

  1. Ik vind hem gewoon goed, maar ik heb er geen wauw-gevoel bij zoals Mascha bijvoorbeeld. Ik moet evenveel laagjes aanbrengen zoals bij een andere concealer. Nu, ik heb wel veel last van donkere kringen onder mijn ogen. Als dat bij jou meevalt, dan vind jij hem misschien wel heel goed! Ik heb de concealer gekocht bij Di. Ik weet niet zeker of hij nog bij Kruidvat te koop is. Als je nog vragen hebt, laat maar weten 😉

 10. Je gebruikt mooie producten 🙂
  Ik gebruik ook meer lipgloss dan lipstick de laatste tijd, en opeens kan het zijn dat ik dan meer lipsticks opdoe ;)!
  X

 11. Wauw er past aardig wat in het tasje! Hangt er een beetje vanaf wat ik precies ga doen hoeveel make-up ik meeneem. Meestal neem ik gewoon mijn everyday dingetjes mee en gooi ik nog een lipstick erbij

Reacties zijn gesloten.