Essence All About Nude Eyeshadow

Geplaatst door
Ik hou ontzettend van make-up, alleen gebruik ik liever geen te felle kleuren. Zo is het ook met oogschaduw. Op mijn ogen draag ik het liefst zachte nude kleurtjes. Onlangs was ik bij Kruidvat en nam ik de Essence All About Nude Eyeshadow mee naar huis. Wat een mooi en lief paletje is dit! Ik heb het intussen al iedere dag gebruikt. 

 


De palette ligt al sinds vorig jaar in de winkel. Ze maakt deel uit van de reeks All About… Behalve de Nudes is er ook nog Candies met pasteltinten, Sunrise met warme kleuren en Paradise met felle kleuren. Aangezien ik van zachte nude kleurtjes hou, is de Nude palette echt iets voor mij. Ik weet eigenlijk niet waarom ik de palette niet eerder heb gekocht. Misschien omdat ik al teveel nude kleurtjes in mijn stash heb? Hoe dan ook, dit keer kon ik het mooie paletje niet meer weerstaan. En voor de prijs van € 3.59 moest ik het ook niet laten.

Ik vind de kleurencombinatie heel mooi. De palette bevat 6 naturelle, warme en poederige kleuren die goed bij elkaar passen. De kleuren zijn afwisselend in het mat en glanzend. 

 
Wauw, wat een mooie pigmentatie! De lichtere kleuren zijn iets subtieler gepigmenteerd maar dat vind ik niet erg. Ik combineer er meestal toch een donkerder kleurtje bij. De oogschaduw heeft een fijne textuur, is heel zacht en glijdt makkelijk over mijn huid. Hij is niet korrelig.  
 


Het eerste kleurtje heb ik gebruikt als highlighter onder mijn wenkbrauw. Ik doe dit altijd heel subtiel, op de foto zie je het eigenlijk niet. Het tweede kleurtje heb ik aangebracht op mijn bewegend ooglid. Daarna heb ik het zesde kleurtje aangebracht op mijn arcadaboog en de buitenste hoek van mijn bewegend ooglid. Als laatste heb ik nog een klein beetje van het derde kleurtje op de binnenkant van mijn bewegend ooglid gebruikt. 

Besluit: Ik ben heel blij met deze palette, wat een beauty! Ik vind de kleuren heel mooi. De palette is perfect om elke dag te gebruiken. Je kan de oogschaduws los van elkaar gebruiken, maar je kan er ook mooie kleurencombinaties mee maken. Voor mij is dit echt een budgettoppertje!
 
De Essence All About Nude Eyeshadow kost € 3.59 en is te koop bij Kruidvat. 
Wat vind jij van deze palette? 
Veel liefs,
Vanessa xxx

40 reacties

 1. Ik vind niet al de palettes van deze soort fijn, ik had hier nog iets meer pigment verwacht! Maar de kleuren zijn bij elkaar wel erg mooi!

 2. Het is zeker een mooie palette denk dat dit mijn Essence favoriet is, mooie look heb je ermee gemaakt meis x

 3. Dit is echt een mooi palette , ik gebruik hem zelf ook erg vaak.
  Ik ben ook meer van de nude/pastel kleuren op me ogen =)
  Liefs Jorinda

 4. Hele mooie kleurtjes, ik heb zelf al veel van dit soort kleuren anders had ik dit palette ook graag gewild.

 5. Ik vin dit zo'n mooi palette! Ik heb hem zelf ook, maar ik gebruik hem eigenlijk veel te weinig.

 6. het ziet er prachtig uit, ook al draag ik zelf weinig nude kleurtjes…uit ervaring weet ik dat de essence palletes niet verkeerd zijn en erg prettig in gebruik…
  de ooglook staat je erg mooi!

 7. Ten eerste: Wat een prachtige, subtiele look heb je ermee gemaakt, supermooi!
  Ten tweede: I love this palette! Ik heb 'm ook en ik gebruik 'm echt onwijs vaak voor mijn dagelijkse look. Ik ben ook erg blij met dit palette. Ik gebruik vooral de meest rechter kleurtjes.

Reacties zijn gesloten.