Unboxing Deautybox maart 2015

Geplaatst door
Leuk nieuws voor mijn Nederlandse lezeressen! In Nederland is de Prettybox namelijk overgenomen door Deauty. In België bestaat de Deautybox al langer, maar nu is hij ook verkrijgbaar voor de Nederlandse beauty liefhebbers. Elke maand verrast Deauty je met een selectie van minstens vijf cosmeticaproducten. Deze producten worden geleverd in een mooie doos. De box kost € 14.95 incl. verzendkosten en is maandelijks opzegbaar. Je kan ook een abonnement nemen van 3, 6 of 12 maanden. Hoe langer je een abonnement neemt, hoe goedkoper de box wordt. Het is natuurlijk wat je zelf het leukste vindt! Ik heb de box ontvangen om te reviewen op mijn blog en vandaag laat ik je zien wat er allemaal in zit. Kijk je mee?

De producten zitten in een mooi, zwart-wit doosje. Zo’n doosje is erg handig om dingen in op te bergen. Zodra ik de doos open, dan zie ik een kaartje liggen. Daarin staat kort vermeld welke producten er in de box zitten. De waarde van de inhoud is in totaal € 80!
Alle producten zitten in een mooi, wit zakje. Zo’n zakje kan je gewoon hergebruiken en dat is natuurlijk fijn!
 
Catrice Eyeshadow Palette Absolute Rose – Full size ( € 4.99)
 
Ooh, wat ben ik blij met deze palette van Catrice! Ze stond al een tijdje op mijn wishlist en nu zit ze gewoon in deze box, yaay! Ik kan me wel voorstellen dat niet iedereen hier even blij mee is. De oogschaduw palette ligt immers al even in de winkel en als je een Catrice liefhebber bent, dan heb je de palette misschien al gekocht. Persoonlijk vind ik het zeer verrassend dat er een product van Catrice in de box zit. Meestal gaat het om onbekende merken dus dit is een keer iets anders. De palette bevat 6 matte en glinsterende kleuren. Het zijn zachte nudes en rosé tinten, daar hou ik van!
 
 
Rituals Miracle Scrub – Full Size (€ 11.50)
 
Wauw, een product van Rituals en dan nog wel full size! Ik ben een grote fan van Rituals dus ik vind dit heel leuk. Het is een scrub voor de handen. De scrub bevat verschillende oliën die snel door de huid worden opgenomen en de soepelheid en vochtbalans herstellen. De fijne textuur maakt dat wondjes niet geïrriteerd geraken. Na het afspoelen voelen je handen gereinigd, zijdezacht en gehydrateerd aan. Klinkt heerlijk, niet?
 
Naobay Extra Rich Cream Nourishing – 30 ml (€ 50 voor full size)
 
Dan een voedende crème van het Spaanse merk Naobay. Naobay staat voor ‘Natural and Organic Beauty and You’. Het merk streeft naar producten die goed zijn voor het lichaam én het milieu. De crème bevat olijf- en avocado-olie die de droge huid intensief voeden, de elasticiteit van de huid verbeteren en een anti-aging werking hebben. Klinkt alvast goed, ik ben benieuwd!
 

Lollipops Voyage à Paris – Full Size (€ 8.90)

Een mooi, rood nagellakje van het Franse merk Lollipops! Ik denk dat je met dit kleurtje weinig verkeerd kan doen. De nagellak heeft een hoogglans afwerking en een lange houdbaarheid. Ik draag bijna altijd rode nagellak op mijn voeten dus dit flesje komt zeker van pas!
Yves Rocher Grand Rouge Lipstick – Full Size (€ 17.90)
 
Wauw, een lipstick van Yves Rocher! Deauty heeft gekozen voor 6 tinten dus niet iedereen krijgt dezelfde kleur. Ik heb een mooi, roos kleurtje ontvangen en daar ben ik blij mee. Lijkt me leuk voor deze lente! De lipsticks hebben een aangename textuur en hebben een verzorgende werking. Dat vind ik fijn want mijn lippen drogen snel uit. 
 
Lashem Eyelash & Brow Enhancing Serum All Eyes On You – 1 ml (€ 63 voor full size 3 ml)
 
Dan zit er een serum bij voor je wimper- en wenkbrauwharen. Het zou de haren verlengen en versterken. Ik vind het fijn dat dit serum in de box zit. Ik ben namelijk al lang benieuwd of zulke producten echt werken. Nu heb ik de kans om het te proberen!
Sweeps Cool Refreshing Wipe – 1 doekje (geen prijs)
 
Als laatste zit er nog een verfrissend doekje bij. Sweeps is biologisch afbreekbaar. Verder staat er niet veel informatie bij en ook geen prijs. Ik denk dat dit een extraatje is!
 
Zo, dit zijn alle producten. Ik vind de inhoud echt heel leuk! De box kost maar € 14.95 (inclusief verzendkosten) terwijl de waarde echt een stuk hoger ligt. Bovendien vind ik het fijn dat er merken zoals Catrice, Rituals en Yves Rocher bij zitten. Dat is een keer iets anders dan alleen maar onbekende merken!
 
Je kan deze Deautybox nog bestellen tot eind maart. Op = op!
 
Wat vind jij van deze Deautybox?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

22 reacties

  1. Wat een mooie producten zitten er in zeg. Vooral Rituals vind ik ook erg fijn! Mooie inhoud en zeker voor die prijs! Ben benieuwd naar de Naobay creme!

  2. wat een mooie box! De beautybox kreeg ik vandaag binnen en was ook weer erg leuk! Heb het idee dat de boxen echt beter hun best doen en leuke en goede producten erin doen.

    Liefs Agneta

  3. wat een leuke box!!! ik zou niet zo snel deze box bestellen… 🙂 maar tof dat jij het wel besteld! 🙂
    die palette is erg leuk!

  4. Wow wat een fijne inhoud! Ik vind zulke boxen altijd een beetje tricky… Soms zitten er echt hele fijne dingen in en soms slagen ze bikkelhard tegen!

  5. Ik zag hem al op beautygloss en vreesde dat niet iedereen zo'n leuke box had gekregen, toch wel dus!

    1. Haha ja, ik heb het filmpje ook gezien en ik vreesde ook dat mijn box er anders zou uitzien. Gelukkig is het dezelfde 🙂

  6. Wat leuk dat jullie box zo goed gevuld is. Jammer genoeg is dat in België niet het geval 🙁

  7. Deze box vind ik heel mooi! Ik vind het wel jammer dat ik nooit zo'n mooie Belgische Deautybox gezien heb, zeker omdat we als Belgen ook nog eens iets meer moeten betalen. Hopelijk houdt Deauty het vol om zo'n toffe boxen samen te stellen.

    1. Ik heb geen ervaring met de Belgische Deautybox, maar ik heb wel al gelezen dat de boxen tegenvallen. Inderdaad jammer, zeker als je de inhoud van deze box ziet!

  8. Wat een leuke box! Eindelijk is een keertje waar je echt wat aan hebt! De kleur van de lipstick van Yves Rocher is echt prachtig, Rituals is altijd goed en wat leuk dat er een Catrice product inzit!

  9. Hey, ik ben al een tijdje abonné bij de belgische deauty. Aangezien deze nederlandse deauty er zo leuk uitzag heb ik deze besteld. Ik had al een grand rouge lipstick gekregen bij de belgische deauty in kleur rose somptueux. Ik dacht: slechts 1 kans op 6 dat het weer dezelfde kleur is. Maar ja, idd, ik kreeg de box, laaiend enthousiast kijken naar mijn grand rouge lipstick. Maar zucht, terug hetzelfde kleur. Is dat balen. Zeker omdat ik juist voor de lipstick deze doos besteld had. Het pigment is zo goed van deze lipsticks. Maar met 2 dezelfde kleuren ben ik niets. Heel jammer.

Reacties zijn gesloten.