Nieuw: Burkin bag van Comegetfashion

Geplaatst door
Tassen, ik heb er nooit genoeg van. Een tas die heel lang op mijn wishlist stond is de burkin bag. Ik denk dat dit toch wel één van de bekendste en populairste tassen is. Ik was dan ook heel blij toen ik van de webshop Comegetfashion een burkin bag mocht ontvangen!
 

De tas is verkrijgbaar in het beige, zwart en lichtblauw. In eerste instantie ging mijn keuze naar de zwarte tas. Zwart kan je makkelijk combineren bij alles. Maar toen dacht ik bij mezelf dat ik al genoeg zwarte tassen heb en dat het misschien leuk zou zijn om voor een lichter kleurtje te gaan, zeker met de lente in het vooruitzicht. Daarom bestelde ik de beige tas. Ik had nog geen enkele tas in die kleur en bovendien is beige ook goed te combineren.

 
De afmetingen van de tas zijn 34 cm x 26 cm x 18 cm. De tas is niet te groot en niet te klein. Perfect om mee te nemen naar het werk of tijdens een namiddagje shoppen. Er is genoeg plaats om je spulletjes in op te bergen. Ik draag de tas het liefst met mijn hand, maar er zijn ook bijhorende hengsels voorzien zodat je ze op de schouder kan dragen.

De tas opent en sluit met een rits. De binnenkant ziet er mooi uit. Er is één groot vak beschikbaar, een klein tussenvak met rits en daarnaast nog twee kleine vakjes. Er is dus voldoende ruimte om zowel je kleine als je grotere spulletjes in op te bergen.
Het allermooiste vind ik toch wel de buitenkant. De tas ziet er mooi en stijlvol uit. De gouden details, de knoop… Het plaatje klopt gewoon! De tas is trouwens van prima kwaliteit. Ze is stevig en dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk.
 
Ik ben heel blij met mijn nieuwe tas en ik ga ze met veel liefde gebruiken!
 
De burkin bag kost 39.95 euro en is te koop bij Comegetfashion
 
Wat vind jij van mijn nieuwe tas?

Veel liefs,
Vanessa xxx

37 reacties

  1. Oh wauw prachtig zeg! ik vind de kleur ook vooral heel erg mooi! Mooie aanwinst! xx

  2. Ik vind deze tas ook helemaal geweldig en heb hem zelf in het zwart. De kleur die jij hebt gekozen vind ik ook wel heel mooi en is inderdaad beter geschikt bij het lente- en zomerseizoen dat eraan komt 🙂 Liefs Laura

  3. Ik denk dat je Birkin bag bedoelt? Naar de Birkin bag van Hermes, die weer vernoemd is naar Jane Birkin? Buiten dat is het zeker een mooie tas! Het origineel hoeft van mij niet, die zijn echt zo duur, maar dit lijkt zeker een mooi en betaalbaar alternatief.

Reacties zijn gesloten.