Opgemaakte producten januari 2015

Geplaatst door
Begin januari schreef ik een artikel over mijn persoonlijke doelen voor 2015. Daarin vertelde ik dat ik graag meer producten wil opmaken. Doordat ik regelmatig nieuwe producten koop en ook producten ontvang voor mijn blog, stapelt alles zich een beetje op. Momenteel staan de beauty spulletjes zowat overal in het appartement. Hoog tijd dus om daar iets aan te doen! Ik moet zeggen dat ik de voorbije maand al goed mijn best heb gedaan. Zo heb ik meerdere producten opgemaakt waar nog een klein beetje in zat. Vandaag laat ik jullie zien wat ik in januari allemaal heb opgemaakt. Kijk gezellig mee!
  

 

Als eerste heb ik een pakje reinigingsdoekjes van de Lidl opgemaakt. De doekjes ruiken lekker fris en voelen zacht aan. Een pakje met 25 doekjes kost slechts € 0.89 dus ze zijn nog eens goedkoop ook. Ik gebruik zo’n doekje trouwens elke ochtend om mijn gezicht te reinigen. ’s Avonds doe ik dan de uitgebreide routine met o.a. reinigingsmelk en tonic. Werkt prima voor mijn huid!
 
Daarnaast heb ik een pak grote wattenschijfjes van de Action opgemaakt. Ik koop deze wattenschijfjes eigenlijk iedere keer opnieuw. Ik vind ze superhandig om mijn gezicht mee te reinigen. Ook dit is een budgettoppertje: voor 50 wattenschijfjes betaal je slechts € 0.69.
Dan een shampoo en conditioner van Dove. Beide producten zijn van de Nourishing Oil Care lijn, speciaal bedoeld voor droog en pluizig haar. Ik moet zeggen dat deze producten heel goed werken voor mijn haar. Al na de eerste wasbeurt merkte ik verschil. Mijn haar ziet er minder droog uit en het gaat ook minder snel pluizen. Het is zacht en glanzend. Een pluspunt is de heerlijke Dove geur, lekker fris en clean. Momenteel gebruik ik haarproducten van Yves Rocher maar in de toekomst koop ik die van Dove zeker opnieuw.
 
Ik maakte een douche foam en body cream van Rituals op in de geur Yogi Flow. Wat een heerlijke zoete geur, echt om verliefd op te worden! Ik vind de combinatie van deze producten geweldig. Eerst lekker douchen met de foam, daarna je lichaam insmeren met de body cream. Resultaat: een superzachte huid die ontzettend lekker ruikt. Als ik deze producten ’s avonds gebruik, dan ruik ik de geur de volgende ochtend nog steeds. Echt heerlijk!
 
De Fa Glamourous Moments deodorant is één van mijn favoriete deo’s geworden. Hij doet wat hij moet doen en hij ruikt ontzettend lekker. Ik heb hier ook een douchegel van, eveneens een aanrader!
De dagcrème van Hema is ook een favoriet. Ik heb hem al verschillende keren gekocht, ben er gewoon heel tevreden over. Het is een basic dagcrème die goed hydrateert, lekker fris ruikt en niet veel kost (€ 2.25). Je kan deze crème ook prima als nachtcrème gebruiken. 

Ik heb een mini geurkaars van Island Sunset opgemaakt. Dit kaarsje zat in de I Love Myself Box die ik in december heb ontvangen. De geur was heerlijk fruitig, zoet en zomers. Het leek wel een fruitcocktail! Ja, hiervan zou ik graag een full size kaars in huis hebben. 

Dan een body butter van The Body Shop in de geur perzik. Een heerlijke geur! Je moet wel van perzik houden want de geur is vrij sterk aanwezig. Na het douchen vind ik het heerlijk om mijn huid in te smeren met zo’n dikke butter. Vooral mijn droge benen worden er ontzettend zacht van.De I Love Extreme Crazy Volume mascara van Essence behoort zeker tot mijn favoriete budget mascara’s. Hij geeft mijn wimpers duidelijk volume en lengte. Ik doe deze mascara weg omdat hij na enkele maanden is uitgedroogd. Ondertussen gebruik ik alweer een nieuwe. 

Ik heb veel last van donkere kringen onder mijn ogen en daarvoor gebruik ik een concealer. Mijn favoriet is de Stay All Day 
16h van Essence. Hij camoufleert goed en is niet duur (€ 2.59). Ik heb al duurdere concealers geprobeerd, maar geen enkele doet zo goed zijn werk als deze. Ook hiervan gebruik ik intussen al een nieuwe.Zo, dit is alles wat ik heb opgemaakt in de maand januari. Ik zou alle producten opnieuw kopen en dat is natuurlijk heel fijn. Hopelijk gaat de komende maand net zo goed!

Heb jij al één van deze producten geprobeerd?
Veel liefs,
Vanessa xxx

25 reacties

  1. Mooie producten zitten erbij zeg. Ik heb de mascara ook en de bodybutter van TBS, maar dan de mango. Lijkt er wel een beetje op. Erg lekker. Die Ritualsgeur ben ik ook wel benieuwd naar.

  2. Leuk om te zien! De dagcrme en concealer gebruik ik ook en ik ben er heel tevreden mee! De douche foam en body butter wil ik zeket eens uitproberen als je er zo enthousiast ver bent!

  3. Wauw je hebt veel producten opgemaakt! En ze zien er allemaal zo leuk uit, haha. Ik heb de Essence Mascara ook, super tevreden daar over! Die bodybutter lijkt me echt heel leuk 🙂

  4. Wat heb je lekker veel opgemaakt! Ik ben zelf bezig met het project minimaliseren waarbij ik een kwartaal niks aan producten wil aanschaffen. Ben benieuwd hoe het me afgaat. Wellicht leuk om mee te doen? Ik schrijf er donderdag wat over op alleenpuur.nl 🙂

  5. Mooie & fijne producten heb je opgemaakt! Naar de dagcreme van Hema was ik al een tijdje nieuwsgierig, ik denk dat ik deze binnenkort ga halen! X

  6. Ik gebruik ook een haarproduct van Dove en ben hier ook erg tevreden over! Die producten van Rituals lijken me zalig 🙂

  7. Leuke producten heb je opgemaakt! Die concealer van essence lijkt me geweldig! Morgen even kijken bij de kruid vat!

  8. Leuke producten heb je opgemaakt! Ik vind de body butters van The Body Shop echt allemaal geweldig en heb er dan ook een stuk of 10! 🙂 Die met perzik vind ik zelf ook helemaal geweldig! 🙂
    Laatst kocht ik ook de concealer van Essence, benieuwd of hij me net zo goed bevalt! 🙂

Reacties zijn gesloten.