C&A Lookbook Spring Summer 2015

Geplaatst door
Ik krijg regelmatig persberichten in mijn mailbox over lanceringen van nieuwe producten of nieuwe collecties. Ik vind de meeste persberichten wel leuk, maar ik heb niet snel de neiging om er een artikel aan te wijden. Gisteren kreeg ik een mailtje binnen over de nieuwe lente- en zomercollectie van C&A en ik was meteen enthousiast! Bloemenprints, funky streetwear, festival outfits… In de lente- en zomercollectie van 2015 vind je vast jouw lievelingslook voor elke gelegenheid. Voor alle looks liet C&A zich inspireren door de prille lente. Lentelooks om je warm te maken voor de trends van dit nieuwe seizoen en de eerste zonnekriebels. Ik kijk er alvast naar uit om die dikke truien in te ruilen voor luchtige stofjes! Jij ook?

Wat vind jij van deze collectie? Kijk jij ook uit naar de lente?

Veel liefs,
Vanessa xxx

25 reacties

  1. wauw wat een mooie collectie <3 super leuk!! ik kan niet wachten tot aan de lente 😀

  2. Hmmm, van de marine blauwe horizontale strepen ben ik niet echt kapot, maar de rok en de jurkjes hebben echt een ontzettende Wauwww kreet naar boven gekregen

Reacties zijn gesloten.