Unboxing Prettybox januari 2015

Geplaatst door
Gisteren heb ik een leuk pakketje ontvangen, namelijk de Prettybox van de maand januari. De Prettybox is een box met allemaal beauty producten, waarvan minstens 5 samples en/of full size producten. De inhoud is een verrassing dus je weet nooit op voorhand wat er zal in zitten. Je kan een maandelijks abonnement nemen en dat kost € 14.95, inclusief verzendkosten. Maar je kan ook een abonnement nemen voor 3, 6 of 12 maanden. Hoe langer je een abonnement neemt, hoe goedkoper de box wordt. Het is natuurlijk wat je zelf het liefste hebt! Ik heb de box gratis ontvangen om te reviewen op mijn blog, en vandaag laat ik jullie zien wat er allemaal in zit. Kijken jullie mee?
 

De producten zitten in een lief roos doosje. Zo’n doosje is erg handig om dingen in op te bergen. Zodra ik de doos open, dan zie ik een brief liggen. Daarin staat kort vermeld welke producten er in de box zitten. De waarde van deze box zou € 30 zijn, het dubbel van de prijs die je voor de box betaald.
Nog meer roze! 
 
 
Het eerste wat ik uit de box neem is een Aden Cosmetics Mini Nail Polish Set. De mini nagellaksets van Aden Cosmetics zijn de perfecte nagellakjes om mee te nemen op reis. Elke set bevat 5 mini nagellakjes in verschillende kleuren. Elke set is gebaseerd op een andere wereldstad. Je ontvangt de variant Monte Carlo, New York, Venice, Tokyo of Sun City. Ik vind niet meteen terug welke variant ik heb, het staat niet vermeld op het doosje. Ik vind de kleuren heel mooi, ideaal voor de lente die eraan komt!

Prijs: € 12 (full size)

 
 
Dan een pakje Cotton 100 revitaliserende doekjes. Met deze vochtige doekjes reinig en hydrateer je jouw huid. De doekjes bestaan uit een unieke, natuurlijke samenstelling waardoor de huid weer zacht en stralend wordt. Na gebruik heb je een sensationeel frisse huid. Klinkt alvast goed! Ik kende dit merk nog niet dus ik ben alvast benieuwd of de doekjes goed hun werk zullen doen. Zo’n doekjes zijn altijd handig om in huis te hebben.

Prijs: € 1.99 (full size)

 
 
Ook zit er een Golden Care Body & Hand Cream bij. Dit is een voedzame, huidverzachtende crème. De crème absorbeert snel en is verrijkt met hydraterende extracten. Je ontvangt de geur kokos of abrikoos. Ik heb de geur abrikoos ontvangen en daar ben ik blij mee. Ik vind het heel fijn dat er een full size crème in de box zit. De crème zal nog goed van pas komen deze winter.

Prijs: € 7.95 (full size)

 
 
Dan een Boho Cosmetics Eye-Lip Pencil. Boho Cosmetics is een Frans, biologisch en duurzaam merk. In de box zit een oogpotlood of een combinatie oog- en lippotlood. Ik heb het laatste ontvangen. Het potlood is samengesteld uit herstellende actieve bestanddelen waaronder shea butter en ricinusolie. Het potlood is niet vettig en blijft gedurende de hele dag zitten. Ik moet zeggen dat ik zo’n potlood niet gebruik dus ik ga het waarschijnlijk aan iemand geven. 
 
Prijs: € 5.80 (full size)
 

Als laatste een travel size Eucerin Onder De Douche Bodylotion. In de box zit een product van Eucerin, Batiste of Dermalex. Je ontvangt een handcrème, cold cream, dry shampoo of een douche bodylotion zoals ik. Ik ben blij met het product dat ik heb ontvangen. Van NIVEA heb ik al een douche bodylotion gehad en ik vond die heel fijn. Benieuwd of die van Eucerin me ook zo enthousiast zal maken!
 
Prijs: 2.50 (mini)
 
Zo, dit zijn alle producten. Ik vind het heel leuk dat ik deze box mocht ontvangen. Het potlood vind ik persoonlijk iets minder maar met de rest ben ik heel blij!
 
Je kan deze Prettybox nog bestellen tot eind januari. Op = op!
 
Wat vind jij van deze box? Heb jij al eens een Prettybox besteld?


Veel liefs,

Vanessa xxx

26 reacties

  1. Die Eucerin klinkt leuk! Maar ik vind de inhoud persoonlijk wat tegenvallen. Heb zelf nog nooit zo'n box besteld of gekregen en ik weet niet hoe Prettybox zich profileert, maar ik had precies een ander idee hierbij…

  2. Wat een toffe inhoud! Met name het setje met nagellakjes vind ik erg leuk. Afgelopen woensdag ontving ik de Beautybox. Daar was de inhoud ook erg leuk van!

  3. Leuk zo'n box. Persoonlijk kende ik hem nog niet. Maar ik ben wel iemand die liever naar de winkel gaat om verzorgingsproducten te halen. Waarom weet ik eigenlijk niet eens haha.

Reacties zijn gesloten.