Opgemaakte producten februari 2015

Geplaatst door
De maand februari zit er bijna op en dat wil zeggen dat het tijd is om mijn opgemaakte producten te laten zien. Mijn mandje zit aardig vol! Ik moet zeggen dat ik goed mijn best doe om producten op te maken. Er komt stilaan weer wat plaats in mijn badkamerkast en dat geeft dan weer rust in mijn hoofd. Alleen maar voordelen dus. Kijk mee!
 

Als eerste heb ik grote wattenschijfjes van de Action opgemaakt. Ik vind deze wattenschijfjes heel handig om mijn gezicht mee te reinigen. Ik koop ze iedere keer opnieuw.
 
Ook heb ik een pakje reinigingsdoekjes van de Lidl opgemaakt. De doekjes doen goed hun werk, ruiken fris en voelen zacht aan op mijn huid. Als ik boodschappen doe bij Lidl, dan gooi ik deze doekjes regelmatig in mijn winkelkar. 
 
 
Ik ben niet iemand die zomaar producten weggooit, maar bij deze doekjes kan ik niet anders. De cotton 100 revitaliserende doekjes zaten in de Prettybox van de maand januari. Ik had er hoge verwachtingen van, maar helaas vind ik de doekjes zeer muf ruiken. Voor mijn gezicht vind ik het belangrijk om producten met een lekkere geur te gebruiken. Vandaar dat deze doekjes rechtstreeks in de vuilbak belanden, jammer.
 
Ik ben gek op micellair water! Mijn absolute favoriet is het water van Bioderma maar omdat dit zo moeilijk is te verkrijgen, gebruik ik met veel plezier het micellair water van Garnier. Dit product verwijdert vlot mijn (oog)make-up en voelt fris en zacht aan op mijn huid. Top!
 
 
Ik vind de meeste deodorants van Fa heel fijn, maar de deodorant in de geur Aqua viel een beetje tegen. De geur is lekker fris, maar ik had niet het gevoel dat de deo mijn oksels lang beschermde tegen nare geurtjes. Ik had vaak de neiging om bij te sprayen en dat stoorde me een beetje. 
 
Mijn haar zit meestal in een staart of knot en dan vind ik het fijn om een haarlak te gebruiken zodat alles mooi blijft zitten. De styling spray diamond gloss van NIVEA is me goed bevallen. Hij doet wat hij moet doen, ruikt lekker en laat mijn haar mooi glanzen.
 
 
Dan een shampoo en conditioner Nutrition van Yves Rocher. Twee producten die bedoeld zijn voor droog haar. Ik ben er zeer tevreden over! Na het wassen zag mijn haar er meteen een stuk minder droog uit. Daarnaast voelde mijn haar heel zacht aan en zag het er mooi en glanzend uit. Ook de natuurlijke geur (o.a. havermelk) is heerlijk maar daar moet je uiteraard wel van houden. Het enige minpuntje is dat de producten vrij snel leeg waren en ik ze dus niet zo zuinig vind.
 
  
Sinds vorig jaar gebruik ik een leave-on conditioner spray van Dove en ik vind die ontzettend fijn! De spray voedt mijn haar en maakt het mooi glanzend. Ook maakt hij mijn lange haar makkelijker doorkambaar. Je kan de spray gebruiken op zowel droog als vochtig haar, het is maar wat je zelf het fijnst vindt. Ik gebruik intussen alweer een nieuw flesje!
 
In de winter heb ik veel last van droge benen en daarvoor gebruik ik meestal een body butter. Soms ben ik te lui om een butter te smeren en dan gebruik ik graag een spray. De droge olie spray van Le Petit Marseillais werkt prima voor de zeer droge huid. Hij bevat karitéboter, zachte amandel en arganolie. De olie voedt goed en de geur is heerlijk.
 
 
De reinigingsmelk van Kruidvat is een goede basic melk voor je gezicht. De melk bevat aloë vera, vitamine E en shea boter om je huid goed te hydrateren en te verzorgen. De geur is lekker fris en zacht. Een aanrader als je van budget houdt!
 
Om mijn ogen te reinigen, gebruik ik graag pads. Mijn budget favoriet zijn de eye make-up remover pads van Kruidvat. De pads verwijderen goed mijn oogmake-up. Daarnaast bevatten ze groene thee-extract en biotine om de huid te voeden en te vitaliseren. Een minpuntje is dat de pads heel dun zijn. Ik vind dit niet zo erg maar ik kan wel begrijpen dat sommigen liever iets stevigere pads gebruiken. 
 


Over de Cien moisturising cream 24h heb ik al veel geschreven. Ik vind dit een prima crème die je zowel ’s ochtends als ’s avonds kunt gebruiken. De crème zorgt voor een goede hydratatie en maakt mijn huid zacht. De geur is lekker fris. Een budgettoppertje!
 
Ik hou van geurkaarsen en deze geurkaars Wintercream van Greenleaf is zeker een favoriet geworden. De kaars zat in de I Love Myself Christmas Box. De geur is een mix van romige vanille, amber en sensuele musk. Echt heerlijk!
 
 
Afsluiten doe ik met mijn favoriete CC cream van Max Factor. Ik heb een heel lichte huidskleur en deze CC cream is echt ideaal. De kleur 40 fair past perfect bij mijn huid. Intussen gebruik ik alweer een nieuwe tube!
 


Zo, dit waren mijn opgemaakte producten van februari. Niet niets hè? Behalve de Cotton 100 revitaliserende doekjes en de Fa deodorant zou ik alles opnieuw kopen, en dat is natuurlijk heel leuk!
 
Heb jij al één van deze producten geprobeerd?

 
Veel liefs,
Vanessa xxx

25 reacties

 1. Wat heb je lekker veel opgemaakt! Ik ben zelf ook niet zo'n fan van de Fa deo. Heb zelf onlangs een van The Ohm Collectie getest. Wellicht ook iets voor jou? Je vindt mijn review op alleenpuur.nl. xx

 2. Wat heb je lekker veel opgemaakt! Ik ben zelf ook niet zo'n fan van de Fa deo. Heb zelf onlangs een van The Ohm Collectie getest. Wellicht ook iets voor jou? Je vindt mijn review op alleenpuur.nl. xx

 3. Je hebt echt lekker veel opgemaakt! Leuk om te lezen. Trouwens, alvast proficiat, ik zie dat je aan het afstevenen bent op de 1000 volgers! Fantastisch 😀

 4. Wat een mooie producten heb je opgemaakt. De Yves Rocher haarproducten bevallen mij meestal ook

 5. wat leuk om zo je opgemaakte producten van februari te zien!!! Ik heb nog niet de producten geprobeerd wat jij hebt opgemaakt!!!

 6. Meid, wat heb je veel opgemaakt! De micellair water van Garnier heb ik vorige week gekocht. Ik ben erg benieuwd naar de werking. Zo te lezen, is het een toppertje.

 7. Wauw wat heb je veel opgemaakt! Er zitten een aantal fijne producten tussen die ook zelf gebruik zoals het micellair water, maar er zitten ook producten die ik eventueel nog wel zou willen kopen in een mooie aanbieding!

 8. Woow, wat heb je veel opgemaakt! Ik begrijp wat je bedoelt dat hiervan rust krijgt in je hoofd. Ik ervaar dit ook altijd zo. Xx

 9. Het is inderdaad behoorlijk wat….behalve de wattenschijfjes heb ik nog niet een product ervan gebruikt..ik sta er elke keer weer verbaasd van wat er toch veel verschillenden producten te koop zijn..

 10. Wat heb je lekker veel opgemaakt! Heerlijk vind ik dat altijd. Grappig ook dat het veel producten zijn die ik zelf ook regelmatig gebruik!

 11. Wat een fijne producten! De cc cream van max factor heb ik ook en is zo fijn! Hetzelfde geldt voor de reinigingsmelk van kruidvat!

 12. Leuk om te zien wat je allemaal hebt opgemaakt, die CC cream van Max Factor is zeker heel erg fijn om te gebruiken x

 13. Wow, je hebt echt veel opgemaakt :D! Leuk om te zien! Die CC cream van Max Factor moet ik ook maar eens gaan uitproberen, ik heb namelijk ook een lichte huidskleur :).

Reacties zijn gesloten.