Unboxing I Love Myself Christmas Box

Geplaatst door
Begin deze maand ontving ik voor het eerst een I Love Myself Box van Huidverzorging Mireille. Ik was er zo blij mee dat ik enkele dagen later een nieuwe box bestelde. En niet zomaar één! Ik ging meteen voor de limited edition, namelijk de I Love Myself Christmas Box. Zoals de naam reeds zegt is deze box speciaal voor kerst gemaakt. Het principe is ongeveer hetzelfde als bij de gewone box, alleen zitten er nu ook enkele kerstspulletjes in. Kijken jullie mee naar mijn unboxing?
 

Als eerste moet ik zeggen dat de box weer supermooi is ingepakt. Ook de doos zelf is superleuk, helemaal in kerstsfeer. Mireille let echt op de details en dat alleen al maakt haar boxen speciaal. 
 
 
Wanneer ik de doos open, dan zie ik een persoonlijke brief liggen. Altijd leuk!
 
 
Er zit een christmas gift met € 10 korting in. Hij is geldig tot eind maart dus de kans is groot dat ik daar gebruik van zal maken.
 
 
* Tadaaaaah *
 
 
De eerste items die ik uit de doos neem zijn een geurkaars en geurzakje Wintercream van Greenleaf. De geur is echt heerlijk! Het is een mix van romige vanille, amber en sensuele musk. Een echte wintergeur! De geurkaars zit in een mooi blikje en zou zo’n 40 à 45 uren branden. Het geurzakje is ideaal om in je kledingkast te leggen.
 
Dan een douchegel van Bomb Cosmetics in de geur mango en vanille. Wanneer ik aan het flesje ruik, dan is dit een vrij straffe geur, maar ik denk wel dat de geur wat zal minderen als ik ermee onder de douche sta. De verpakking ziet er leuk uit!
 
 
Hier word ik ontzettend vrolijk van! Net als bij de gewone box mocht ik ook bij deze box laten weten welke producten mijn voorkeur hebben. Ik vertelde dat ik graag badproducten zou ontvangen en daar heeft Mireille duidelijk rekening mee gehouden.

Ik heb twee grote bruisballen ontvangen van Bomb Cosmetics: Sweetie Pie en It’s Xmas. Ze zien er niet alleen fantastisch uit, ze ruiken ook superlekker! Sweetie Pie ruikt naar aardbei en framboos, It’s Xmas ruikt naar sappige pruimen en sinaasappel. Op het moment dat ik dit schrijf, moet ik mezelf inhouden om niet naar de badkamer te rennen en een bad te laten vollopen. Nog even concentreren op dit artikel Vanessa.

 

Ook hier word ik heel blij van: twee bathcreamers van Bomb Cosmetics. Links zien jullie Ginger Love en die ruikt naar peperkoek, kaneel en gember. Rechts zien jullie Blueberry Sunday en die ruikt naar blauwe bessen, sinaasappel en vanille. Opnieuw twee heerlijke geuren! Volgens mij kan je gewoon niet anders dan hier goedgezind van worden.
 
 
Op de foto kan je het niet goed zien, maar het is een kerst handcrème van Alessandro. Wat een mooie verpakking! Ik val in herhaling, maar ook deze geur is heerlijk. Het ruikt naar zoet kerstgebak, een mix van vanille en cacao. Een handcrème komt altijd van pas in de winter!
 
 
Dan een mooi nagellakje van Alessandro, in de kleur Goldfinger. Ik draag niet veel nagellak dus ik ga dit lakje aan iemand cadeau doen.
 
 
 
In dit mooie zakje zitten twee samples van Gatineau: Active Eclait Radiance Energizing Cream (dag- en nachtcrème) en Doux Gommage Lumiere (gezichtsscrub). Ik heb nog geen ervaring met dit merk dus ik ben heel benieuwd.
 
 
 
Afsluiten doe ik met het pareltje uit de box en dat is deze mooie blush ‘107 Like a doll’ van Pupa. Het is een prachtige roze kleur. Wat ben ik blij dat ik die mocht ontvangen! Leuk dat er ook een kwastje bij zit om de blush aan te brengen.  
 
 
Ik ben superblij met deze box! Het zijn allemaal mooie producten die lekker ruiken en waar ik veel plezier aan zal hebben. Ik heb € 35.50 betaald voor deze box, maar als je weet dat de blush alleen al rond de € 20 kost, dan krijg je echt wel waarde terug voor je geld. 
 
De Christmas Box is helaas niet meer verkrijgbaar, maar de gewone I Love Myself Box kan je het hele jaar door bestellen en die kan ik ook zeker aanraden. Het leuke is dat je niet vast zit aan een abonnement, je bestelt gewoon wanneer je daar zin in hebt. De boxen zijn samengesteld door Huidverzorging Mireille.
Wat vind jij van deze Christmas Box?

Veel liefs,
Vanessa xxx

31 reacties

  1. Ik was al zo nieuwsgierig naar jouw inhoud ook deze box is een plaatje, die bad producten zijn echt super schattig x

  2. Ow, dat is echt een heel mooie box! Zo leuk dat er echt voor je wordt samengesteld, zo heb je toch veel minder kans dat het tegenvalt. Prachtige badproducten!

Reacties zijn gesloten.