Shoplog Action Februari 2015

Geplaatst door
Afgelopen vrijdag zijn mijn vriend en ik naar de Action geweest. We hadden een paar spulletjes nodig en stiekem vinden we het gewoon leuk om er samen rond te lopen. Omdat we op vrijdag zijn gaan winkelen, was er niet veel volk in de winkel. Het was echt leuk om zo rustig te kunnen rondkijken! We hebben niet zoveel gekocht, maar het leek me toch fijn om een shoplog te laten zien. Kijk je mee?
 

 
Als eerste kocht ik twee geurkaarsen: bergamot patchouli en white tea. Het zijn twee heerlijke geuren. Op de verpakking staat dat de kaarsen 30 uur branden. Ik ben benieuwd!
 
Prijs: € 1.48 per stuk
 
Als ik naar de Action ga, dan koop ik altijd grote wattenschijfjes. Ik vind ze heel handig om mijn gezicht mee te reinigen. In een pak zitten 50 wattenschijfjes dus daar kan je wel even mee vooruit. 
 
Prijs: € 0.69 per pak
 
 
Ik had een nieuwe tandenborstel nodig. Dit 3-pack van Colgate was heel voordelig! Ook nam ik een pak lippenbalsems mee naar huis. Die zijn onmisbaar voor mij in de winter. 
 
Prijs tandenborstels: € 1.49
Prijs lippenbalsems: € 0.79
 

Mijn vriend had haargel en scheermesjes nodig. De styling gel is trouwens zijn favoriete haargel, hij wil geen andere meer. Misschien een goede tip voor je vriend, broer of papa? 
 
Prijs haargel: € 0.62
Prijs scheermesjes: € 0.99
 
 
Laatst heb ik slip ons gekocht en ik was nog op zoek naar wollen inlegzooltjes om er in te leggen. Bij de Action hadden ze er in one size. Ik moet ze dus knippen naar de gewenste maat. Omdat ik niet zo goed ben in knippen, heb ik voor de zekerheid twee pakken gekocht. Als er dan eentje mislukt, dan heb ik nog een reserve paar.

Prijs: € 0.59 per pak

 
 
Voor in de badkamer en toilet kocht ik twee luchtverfrissers in de geur jasmijn. Inmiddels hebben we ze al geïnstalleerd. In onze toilet ruikt het lekker, maar in de badkamer ruiken we weinig verschil. Ik denk dat deze luchtverfrissers dus vooral bedoeld zijn voor kleine ruimtes.
 
Prijs: € 1.99 per stuk
 
Van Blinq kocht ik twee pakken toilet reinigingsdoekjes. Ik vind zulke doekjes erg handig omdat je ze na gebruik gewoon kunt weggooien en bovendien ruiken ze fris naar citroen. In een pak zitten 40 doekjes.
 
Prijs: € 0.69 per pak
 
 
Mijn vriend en ik eten heel graag wraps, bijvoorbeeld met sla en kippenreepjes. Als we in de Action zijn, dan nemen we altijd een pak wraps mee naar huis. In een pak zitten trouwens 6 stuks.
 
Prijs: € 1.39
 
 
Als laatste kocht ik een doos chocolade zeevruchten. De laatste tijd ben ik er gek op. Als ik snoep, dan zijn het negen van de tien keer chocolade zeevruchten. Woeps!

Prijs: € 1.35
 
 
Zo, dit waren mijn aankoopjes. Ik vind het altijd leuk om naar de Action te gaan. Alles is er zo goedkoop. Het is zowat de enige winkel waar ik zonder schuldgevoel naar buiten ga, haha! Heb jij dat ook?
 
Wat koop jij zoal bij de Action?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

39 reacties

 1. De Action is echt geweldig he! Ik ga er ook graag eens langs maar koop ook vooral interieurspulletjes. Ben wel benieuwd naar de geurkaarsen!

 2. Ik heb nog nooit wraps zien liggen in de Action. Misschien toch eens kijken als ik er de volgende keer ben

 3. Leuke shoplog! Ik koop vaak schoonmaakspul bij de Action, te goedkoop om te laten liggen!
  En ik vind de wattenschijfjes van de Action het fijnst!

 4. De kaarsen van de Action heb ik ook allebei. Ik vind vooral de White Tea heel erg lekker. Ze zijn alleen wel erg licht. Ik hou wat meer van sterke geuren. Al moet ik bekennen dat ik nu meteen zin heb om de witte ook te gaan halen. Lekker voor op de slaapkamer. 🙂

 5. Wat leuk, om te bekijken….Als ik naar de Action ga, bekijk ik alles op mijn gemakje en zodoende kan ej het niet zo gek bedenken of het kan er gekocht worden. Action zit bij ons om de hoek, dus ik probeer er niet al te vaak naar binnen te gaan…anders sleep ik echt zo veel mee naar huis wat ik helemaal niet nodig heb en kan ik er een baan bij gaan zoeken…leuke blog!

 6. Heel leuk om jullie aankoopjes te zien! Ik koop eigenlijk altijd wel iets van de beauty-afdeling van de Action (en vooral de concealer van het huismerk van deze winkel vind ik een aanrader).

 7. Wat een leuke shop log over de action! 🙂 ik koop niet vaak wat bij de action. . Misschien pennen voor me werk..

  1. das wel waar maar je hebt wel veel meer mee dan in een ander winkel dat maakt het wel de moeite waard alleen dat je soms meer koopt dan wat je nodig had of verwacht 😉

  2. Zeker en vast! Maar daar neem je sneller dingen mee die je eigenlijk niet echt nodig hebt en waar je dan toch onnodig geld aan uitgeeft 😉

 8. Ik vind het ook leuk om naar de Action te gaan.Omdat alles is er zo goedkoop. En ook wel moet letten op mijn budget. Het is zowat de enige winkel waar ik zonder schuldgevoel naar buiten ga, het is supper om daar te winkelen.Nergens anders is het zo goed koop.En ze hebben zeer mooie en supper spuletjes

 9. Heel erg leuk om je aankopen te zien! De wollen inlegzooltjes van de Action vind ik zelf heel erg fijn, maar zelf knip ik ze ook inderdaad vaak te klein. Ik knip ze daarom nu telkens voor een iets grotere maat uit als dat ik heb. Vaak zitten ze dan perfect of ik kan ze hier en daar nog wat kleiner maken zodat ze perfect zijn. Zelf vind ik het vooral heel erg leuk om tussen de creatieve spulletjes bij de Action te kijken.

 10. Leuke aankopen! Ik heb gelijk weer zin om langs de Action te gaan 🙂 Ik koop er vaak van die make-up reinigingsdoekjes om swatches mee te verwijderen 😉

 11. Action aankoopjes zijn altijd leuk om te zien vind ik! 🙂 Ik heb die linkse geurkaars ook gehad en vond deze erg lekker en fijn!

 12. Ik kijk ook altijd even bij de kaarsen als ik bij de Action ben. Zo veel keuze en nog goedkoop ook. Heerlijk!

 13. Aaah fijne aankoopjes heb je gedaan! Lekker veel ook :). Die geurkaarsen lijken me echt heerlijk, vooral de white tea! En oooh die chocolade zeevruchten…heerlijk!! 😀

 14. die wattenschrijven zijn belachelijk goedkoop, pak ze ook altijd mee 🙂 vind ze ook beter dan die van kruidvat eigen merk bv

Reacties zijn gesloten.