Unboxing Prettybox februari 2015

Geplaatst door
Gisteren heb ik een leuk pakketje ontvangen, namelijk de Prettybox van de maand februari. De Prettybox is een box met allemaal beauty producten, waarvan minstens 5 samples en/of full size producten. De inhoud is een verrassing dus je weet nooit op voorhand wat er zal in zitten. Je kan een maandelijks abonnement nemen en dat kost € 14.95 inclusief verzendkosten. Maar je kan ook een abonnement nemen voor 3, 6 of 12 maanden. Hoe langer je een abonnement neemt, hoe goedkoper de box wordt. Het is natuurlijk wat je zelf het leukste vindt! Ik heb de box gratis ontvangen om te reviewen op mijn blog, en vandaag laat ik je zien wat er allemaal in zit. Kijk je mee?
 

De producten zitten in een lief roos doosje. Zo’n doosje is erg handig om dingen in op te bergen. Zodra ik de doos open, dan zie ik een brief liggen. Daarin staat kort vermeld welke producten er in de box zitten. De box bevat 6 producten en 4 van de 6 producten zijn full size. De totale waarde bedraagt meer dan € 60. Ik ben benieuwd!
 
 
Een vrolijk kleurtje!
Het eerste wat ik uit de box neem is een Pink Tease oogschaduw palette. De palette bestaat uit vijf verschillende bij elkaar passende kleuren. Je ontvangt de variant ‘Glitz Eye’ ofwel ‘After Dark’. Ik heb ‘After Dark’ ontvangen en daar ben ik ontzettend blij mee! Ik draag bijna altijd zulke nude kleurtjes op mijn ogen dus deze palette ga ik zeker gebruiken.
 
Prijs: € 2.50 (full size)
 
 
Ook zit er een Jelly Pong Pong Supermodel Stain in. Dit is een product voor je wangen en lippen in één! Het product bestaat onder andere uit een Ceramide Complex dat de huid hydrateert en de elasticiteit van de huid verbetert. De Wild Rose Wax helpt bij het genezen van schrale en droge lippen. Het doosje bevat vier verschillende kleuren die een mooie gloed geven op je wangen en lippen. Dit product klinkt heel bijzonder! Wel vind ik het doosje er een beetje goedkoop uitzien en daardoor heb ik niet direct een wauw-gevoel. Maar goed, ik ga het product zeker eens proberen. Misschien is mijn eerste indruk helemaal verkeerd!
 
Prijs: € 25 (full size)
 
Dan een Jelly Pong Pong Caribbean Sun Duo Bronzer. Deze geurvrije blush en duo bronzer bestaat uit vochtinbrengende mango butter en arganolie. De duo bronzer zorgt voor een stralende, sunkissed gloed op je gezicht. Ook hier vind ik het doosje er een beetje goedkoop uitzien, al kunnen het natuurlijk prachtige kleurtjes zijn. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk geen bronzer gebruik. Ik ga hem dus aan iemand cadeau doen ofwel hou ik hem bij voor een winactie!
 
Prijs: € 25 (full size)
 
In de box zit ook een LipGlam Natural Lanolin Lip Balm. Dit is een multifunctionele moisturizer. Deze natuurlijke lippenbalsem bestaat onder andere uit lanoline en maakt je lippen zacht en zorgt voor 8 uur lange hydratatie. LipGlam is 100% natuurlijk en speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid te kalmeren. De lippenbalsem is ook te gebruiken op de nagelriemen, droge plekken op de huid, wenkbrauwen en gespleten haarpunten. Wauw, dat klinkt goed zeg! Ik ben sowieso al fan van lippenbalsems. Leuk dat ik de balsem ook kan gebruiken voor mijn droge nagelriemen en gespleten haarpunten. Dit product leg ik niet te ver weg!
 
Prijs: € 9.99 (full size)
 
 
In de box zit ook een mini van Jeanne&Provence, Biotherm, Neutrogena of Rene Furterer. Ik heb een mini body lotion ontvangen van Biotherm en daar ben ik blij mee! Body lotions heb ik nooit teveel in de winter. Ik heb al even aan de tube geroken en de lotion ruikt fris naar citrus. 
 
Prijs: € 2.50

Als laatste zit er een gratis sample in de box, namelijk een Yu-Be Moisturizing Skincream. Deze moisturizing cream is geschikt voor het gehele lichaam, gezicht en lippen. De crème bestaat uit glycerine, vitamine E, vitamine B2 en kamfer. De crème kan o.a. gebruikt worden voor de droge winterhuid, gesprongen lippen, droge handen, vervaging van littekens en hydratatie na het zonnen. Klinkt als een fijn product. Jammer dat het een sample is!
Zo, dit zijn alle producten! Ik vind dat er eigenlijk maar 5 echte producten in de box zitten, aangezien de gratis sample een mini versie is. Ik vond het heel leuk dat ik deze box mocht ontvangen. Vooral omdat het allemaal onbekende merken zijn voor mij. Mijn favorieten zijn de oogschaduw palette en lippenbalsem!
Je kan deze Prettybox nog bestellen tot eind februari. Op = op!
Wat vind jij van deze box? Heb jij al eens een Prettybox besteld?
Veel liefs,
Vanessa xxx

22 reacties

  1. Wauw wat een leuke pretty box!!! Ik heb er ook eentje!!! Alleen er zitten iets andere producten in!!!
    Dat doosje is inderdaad erg schattig !! 😀 Ik ben benieuwd naar die bronzer duo…. Die heb ik namelijk ook!!!

  2. Vind het een beetje wisselend, maar wel leuk dat er veel make-up in zit. Dit mis ik de laatste tijd bij de beautybox vooral. Daar zitten vooral verzorgende producten in en bijna geen make-up. Dat bedacht ik me toen ik jou inhoud van de prettybox zag. Super dat je hem kreeg om te reviewen!

    Liefs Agneta

  3. Ik heb 'm vroeger een keertje ontvangen, maar vind het jammer dat er nu zoveel make-up in zit. De variant die ik een keer had, bevatte allemaal verzorgingsproducten, iets wat ik veel meer gebruik! Maar dat verschilt natuurlijk per persoon, haha. Ben wel heel erg benieuwd naar de lippenbalsem! 🙂

  4. De inhoud van jou box is ietsje anders dan de mijne, maar ook zeker leuk! Ik vind Jelly Pong Pong Supermodel Stain er ook een beetje goedkoop uitzien, ik heb het al op mijn lippen gebruikt, maar het voelt een beetje droog.

Reacties zijn gesloten.