Budget tip: Parfum Suddenly Madame Glamour (Lidl)

Geplaatst door
De voorbije weken heb ik jullie al laten kennismaken met enkele beauty producten van de Lidl. Naast verzorgingsproducten verkoopt Lidl ook parfum. Onlangs kreeg ik een heerlijk parfum opgestuurd: Suddenly Madame Glamour parfum. Dit zou een dupe zijn van Coco Mademoiselle van Chanel. Benieuwd of dat klopt!
 
suddenly madame glamour parfum lidl

lidl parfum suddenly madame glamour

Parfum Suddenly Madame Glamour

Het flesje ziet er basic maar toch mooi uit. Er zit 50 ml in. Het Suddenly Madame Glamour parfum is een zeer vrouwelijk parfum dat zorgt voor instant glamour. Het parfum bevat geurnoten van bergamot, citrus en jasmijn. Het is een klassieke en elegante geur. Hij wordt zelfs vergeleken met de bekende geur ‘Coco Mademoiselle’ van Chanel! Ik heb de Chanel geur niet in mijn collectie dus ik kan natuurlijk niet vergelijken, maar ‘Madame Glamour’ vind ik alvast een lekkere warme geur. Voor overdag vind ik de geur misschien iets te zwaar, maar voor een avondje uit lijkt hij mij wel heel fijn!

Ondanks dat het een eau de parfum is, zal het Suddenly Madame Glamour parfum zeker niet zo lang blijven hangen als die van Chanel. Maar als je weet dat het parfum van de Lidl slechts € 3.99 kost, dan vind je het vast niet erg om enkele keren per dag bij te sprayen. 

Ik ben ervan overtuigd dat veel vrouwen van dit parfum zullen houden. Ik raad iedereen dan ook aan om even aan het flesje te gaan snuffelen als je in de Lidl bent!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin
Veel liefs,
Vanessa xxx

25 reacties

 1. Jaah deze heb k best vaak gehaald! Is een heerlijk geurtje blijft net echt hangen ofzo maar perfect om ff op te frissen enz!

 2. Ik vind hem dus totaal niet zwaar! En hij vervliegt mega snel, maar goed…
  Voor dat geld kun je wel een keer extra spuiten.
  Ik heb overigens ook de echte Coco edp en als je ze naast elkaar ruikt, ruik je wel degelijk verschil.
  Desondanks: Heerlijk geurtje van de Lidl!

 3. Ik wist niet dat ze ook parfum verkopen (ik kom niet zo vaak bij de Lidl, terwijl ik boven het winkelcentrum woon!) maar ik ga zeker even kijken want nu ben ik wel nieuwsgierig naar dit geurtje geworden.

 4. Ik wist niet dat Lidl dit verkocht 🙂 super leuk! Lijkt me ook een lekker geurtje!
  Ik heb je trouwens getagd voor de Baking & Cooking Tag, zie mijn blog voor meer info :).

Reacties zijn gesloten.