Golden Rose Jolly Jewels 117 & 122

Geplaatst door
Door Sanne. Deze zomer mocht ik via de webshop Beautymelon al eens een paar Jolly Jewel lakjes uittesten van het merk Golden Rose. Ik koos toen voor heel zomerse lakjes. Ik vond ze trouwens geweldig! Nu kreeg ik via deze webshop opnieuw de kans om een paar Jolly Jewels uit te testen. Deze keer koos ik voor een paar lakjes die volgens mij perfect zullen zijn voor de feestdagen. Vandaag laat ik er jullie al twee van zien. Kijk dus lekker mee! Ik review Golden Rose Jolly Jewels 117 & 122!
 

Ik koos deze keer voor een zwarte Jolly Jewel met gouden stukjes glitter erin (nr. 117) en een zilver met goudachtige Jolly Jewel (nr. 122). Volgens mij worden dit opnieuw twee pareltjes!


De lakjes zien er heel bijzonder uit. Ze trekken meteen de aandacht. De flacon is mooi strak en er zit zo’n 10,8 ml in één flesje.
 
 
Het kwastje bij deze nagellak is enorm dun. Meestal kan ik hier niet zo goed mee overweg. Ik krijg er vaak een streperig effect van. Toch zou dit bij deze lakjes geen probleem mogen geven.
 
 
Resultaat


117

 

 
Hmm eerlijk is eerlijk. Ik moet zeggen dat ik niet zo enthousiast werd door dit lakje te gebruiken. Eén: hij bracht ontzettend moeilijk aan. Het was echt als een soort stroop die je moest aanbrengen op je nagels. Twee: ik vond de kleur bij mijzelf op de één of andere manier een klein beetje ordinair uitvallen. Drie: de nagellak chipte erg snel. Een klein beetje een tegenvaller toch wel… Wat ik wel een pluspunt vond, is dat het lakje in twee laagjes perfect dekte en dat hij ook snel opdroogde.
 
122
 
Dit lakje scoorde bij mij al een heel pak beter! De kleur vind ik enorm feestelijk en vrolijk zonder te opvallend te zijn. De dekking van dit lakje was iets minder. Ik had toch al gauw 3 laagjes nodig om een mooi effect te krijgen. De nagellak droogde wel erg snel op en ging toch wel zo’n twee dagen mee zonder te chippen. Dit is overduidelijk mijn favoriet van de twee!
 
Besluit: Ondanks dat de zwarte Jolly Jewel voor mijzelf een klein beetje tegenviel, vind ik het concept van deze lakjes nog steeds geweldig. De lakjes bevatten enorm mooie glitters, terwijl er ook nog eens een shimmery effect verwerkt is in het lakje. Feestelijker kan gewoon niet! Het tweede lakje geniet zeker mijn voorkeur. Het enige minpuntje bij deze twee lakjes vind ik de kwaliteit en de dekking. Bij de vorige Jolly Jewels die ik uittestte had ik het idee dat dit net iets beter zat. Toch mag dit de pret zeker niet bederven. Voor een feestelijk avondje uit, mogen deze zeker niet ontbreken! 
De Jolly Jewels zijn te koop bij Beautymelon voor € 3,95.

Welk kleurtje vind jij het mooist?

Liefs,
Sanne

 

34 reacties

  1. om te zien vind ik het zilverdgrijze lakje de mooiste, jammer dat hij niet zo best dekt en hierdoor zou ik hem denk ik toch niet zo heel snel aanschaffen…

  2. Ik vind eigenlijk beide lakjes heel erg mooi, dus ook de eerste. Zelf heb ik ook wat Jolly Jewels lakjes en ik vind ze prachtig!

Reacties zijn gesloten.