Cien douchecrèmes voor de herfst (Lidl)

Geplaatst door
Vorige week vertelde ik al hoe enthousiast ik ben over de reinigingsdoekjes van de Lidl. Voor mij is het een echte budgettopper! Ik was dan ook benieuwd naar meer beauty producten uit deze winkel. Enkele dagen geleden deed ik er opnieuw boodschappen en dit keer nam ik twee douchecrèmes voor de herfst mee naar huis. Benieuwd of deze producten mij ook zo blij maken!


Ik ga wekelijks boodschappen doen bij Lidl en het was de eerste keer dat ik deze douchecrèmes zag staan. Aangezien het douchecrèmes voor de herfst zijn, ga ik er
van uit dat deze producten tijdelijk in de winkel te verkrijgen zijn en niet definitief zullen blijven.

Er zijn vier douchecrèmes voor de herfst beschikbaar. Ik heb gekozen voor ‘Autumn Glow’ en ‘Indian Summer’. De andere geuren zijn niet zo mijn ding.

Beide douchecrèmes zitten in een plastic tube van 300 ml. Daar kun je wel even mee verder. In tegenstelling tot andere douchegels van Cien, zien deze er niet zo saai uit. De verpakking heeft mooie herfstkleurtjes en ook de bladeren en kastanjes maken duidelijk dat het om typische herfstgeuren gaat.

Wanneer ik naar de ingrediëntenlijst kijk, dan zien de ingrediënten er bijna exact hetzelfde uit. De douchecrèmes bevatten naast parfum ook SLS (Sodium Lauryl Sulfate) en SLES (Sodium Laureth Sulfate). Beide stoffen worden aan het product toegevoegd om het te laten schuimen. Dat is heel lekker tijdens het douchen, maar de gevoelige huidjes kunnen hier misschien een droge of trekkerige huid van krijgen. Ik heb hier zelf geen last van, maar ik geef het toch graag even mee. 

De douchecrèmes ruiken heerlijk! Ik vind het moeilijk om de geuren te beschrijven, maar het zijn wel typische herfstgeuren. ‘Autumn Glow’ is een frisse geur met een tikkeltje zoet erin, ‘Indian Summer’ is iets warmer. Beide douchecrèmes schuimen heel lekker en ook na het douchen blijft er nog een subtiel geurtje hangen.

Ik ben heel blij met deze douchecrèmes! Mocht je één van de komende dagen bij Lidl zijn, dan zou ik je zeker aanraden om even te gaan snuffelen. Aangezien het herfst douchecrèmes zijn, weet ik niet hoelang ze verkrijgbaar zullen zijn. Niet te lang wachten dus! Uiteraard kan het aanbod ook verschillen van filiaal tot filiaal en kan ik niet beloven dat je ze zult vinden, al hoop ik natuurlijk van wel!

Cien douchecrèmes voor de herfst kosten € 1,39 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Lidl. 

Ben jij ook benieuwd naar deze douchecrèmes?

Veel liefs,
Vanessa xxx

26 reacties

  1. Volgens mij zijn deze best fijn ook qua geur maar ik kom eigenlijk nooit bij de Lidl dat zit hier niet echt in de buurt x

  2. Aangezien ik allergisch ben voor soorten zeep en/ shampoo durf ik dit soort producten nooit te testen. Ze klinken wel erg fijn.

  3. Zeker benieuwd naar deze douche producten! Ik moet zeggen dat ik normaal zo'n schap met verzorgingsproducten in een supermarkt altijd skip, op de watjes na, haha. Volgende keer eens kijken !

  4. Dat ziet er echt verleidelijk uit met die herfstverpakkingen. Fijn dat je erbij zet dat er SLS en SLES inzit. Dan sla ik toch over! Maar ze klinken heerlijk!

  5. Ze klinken heel fijn, vooral de geur. Wij gaan vrijdag naar Lidl, zal zeker kijken of wij ze ook in Nederland hebben.

  6. Eigenlijk ben ik best erg nieuwsgierig naar deze douche producten van Cien. Toen ik pas in Utrecht kwam wonen hadden wij een huisje vlakbij de Lidl in de buurt en kochten wij vaak de Cien Producten, omdat ze goed en leuk geprijsd zijn.., Ondertussen zijn wij verhuisd en wanen verder af van de Lidl, maar misschien moet ik toch eens vaker die kant op fietsen…fijne tip!

  7. Ik heb een hele tijd die blauwe variant gebruikt van Cien, was daar altijd heel tevreden over! Ben benieuwd naar deze geuren!

  8. Oh my god, dat klinkt echt goddelijk! Ik heb zo'n zin om met kaneel te douchen, van die spicy douchegels. 🙂 Indian Summer klinkt dan ook goed, omdat deze warmer is dan de ander en die prijs tho. Heerlijk!

  9. Wat een fijne tip ik heb toevallig op dit moment mijn eerste douchegel van de Lidl ooit in de badkamer staan en daar was ik al zo enthousiast over, met abricot maar die is nog wel erg zomers en ik ben dol op wintergeuren snel weer een keer nieuwe gaan kopen dan!

Reacties zijn gesloten.