Shoplog Hema

Geplaatst door
Eergisteren was ik jarig en ben ik samen met mijn mama en vriend gaan shoppen. Mijn mama wist dat ik gek ben op de beauty afdeling van de Hema, en daarom mocht ik voor mijn verjaardag enkele beauty spulletjes uitkiezen. Superleuk! Kijken jullie mee naar wat ik heb gekozen?
 

 
Als eerste een hydraterende dagcrème en scrubcrème. De dagcrème heb ik al eerder gehad en daar ben ik heel tevreden over. De scrub is nieuw voor mij, maar aangezien hij van dezelfde lijn is denk ik wel dat hij fijn zal zijn. Normaal kosten deze producten € 2.25 per stuk maar momenteel is er een actie van 1 + 1 gratis op de gezichtsverzorging. Altijd mooi meegenomen!
Dan heb ik van dezelfde lijn nog een reinigingsmelk en tonic meegenomen. Ik heb nog geen ervaring met deze producten dus ik ben heel benieuwd. Ook deze producten kosten normaal € 2.25 per stuk maar ik kon genieten van de 1 + 1 gratis actie.


De meeste onder jullie weten inmiddels dat ik gek ben op de douche foams van Rituals. Die van de Hema heb ik nog nooit geprobeerd en daarom nam ik twee geuren mee naar huis: Marvelous en Passionate. De verpakkingen zijn alvast leuk, hopelijk verrast de inhoud me evenveel! Een douche foam kost € 4.95. 
 
 
Op mijn handen draag ik bijna nooit nagellak, maar wel altijd op mijn voeten. Hema heeft zo’n mooie lakjes en de kwaliteit is zeker niet mis. Vroeger heb ik al eens long lasting lakjes gehad en ze bleven inderdaad lang zitten. Dit keer ging mijn keuze naar bovenstaande lakjes (822 & 823). Het rode kleurtje met glitters lijkt mij trouwens heel fijn voor kerst! Een nagellakje kost € 2.50.



Als laatste twee mooie moisturising lipgloss (407 & 403) en een blending kwast. Sinds ik de lipgloss van H&M heb ontdekt, ben ik weer helemaal into gloss en laat ik de lipsticks wat vaker liggen. Op het eerste zicht lijken de kleurtjes van Hema heel mooi, benieuwd hoe ze eruit zullen zien op mijn lippen! De lipgloss kost € 3.50 per stuk en de blending kwast € 3.

Zo, dit zijn mijn nieuwe spulletjes. Ik ben er heel blij mee en ik kan niet wachten om alles uit te proberen! Ik wou graag nog leuke notitieboekjes kopen voor mijn blog, maar zoals altijd waren deze uitverkocht. Hopelijk volgende keer meer geluk!

Wat vind jij van mijn nieuwe spulletjes?
Veel liefs,
Vanessa xxx

56 reacties

  1. Wat een leuke items heb je gekocht! Ik ben benieuwd wat je van de douchefoams vindt. Die drogen namelijk mijn huid uit 🙁 Het nagellakje heeft een bekende van mij vorige week gekocht. Die is er erg blij mee! Fijne substantie en een mooie kleur. Veel plezier ermee!

  2. Mooie spulletje heb je uitgekozen! Ik heb eergisteren ook weer ingeslagen bij de Hema. Ik vind het nu eenmaal hele fijne producten. Die blauwe nagellak lijkt me erg mooi. Ben benieuwd!

  3. Wat leuk dat je wat mocht uitzoeken bij de Hema. Ik heb dezelfde scrub en ik vind hem erg fijn, ben benieuwd wat jij ervan vind. Toeval of niet ik heb ook precies dezelfde kleuren nagellak van de Hema! Heel veel plezier met je aankopen.

  4. wat leuk dat je wat spulletjes mocht uitkiezen! Leuke spullen heb je gekozen! Ik ben ook wel heel erg benieuwd naar die beautiful skin day line en de douche foams! Nu er een 1+1 gratis actie is op de lijn moet ik dringend eens langsgaan!

  5. Fijne aankoopjes! Ik ben benieuwd naar je reviews van de gezichtsproducten! Nog een gelukkige verjaardag voor gisteren!

    1. Mooie en goede keuzes Vanessa. Heeft de HEMA ook, net als RITUALS, een body creme in dezelfde serie? Dan zou hiermee je probleem opgelost zijn,

      Groetekes,
      Eden

  6. Ik moet ook nog een keer weer make-up gaan shoppen bij de Hema. Daar hebben ze ook altijd van die fijne producten!

  7. Wat een mooie producten heb je gekocht! Ik ben dol op de verzorgingsproducten van Hema. Kan niet wachten tot de kerstcollectie van de make-up!

  8. Leuke spulletjes! Ik wil de 'it's my beautiful skin day' collectie echt eens proberen, lijken me fijn voor een fijn prijsje! Ttot wanneer is de 1+1 actie?

    1. Bedankt Nicole! Ik weet niet tot wanneer de actie loopt. Zowel in de winkel als in de webshop vind ik geen specifieke datum.

  9. natuurlijk alsnog gefeliciteerd met je verjaardag….wat heb je een heerlijke spulletjes uit gezocht, (ook ik ben gek op de verzorgingsproducten van de Hema en ben dus heel benieuwd wat jij ervan vind)

  10. Oh leuke spulletjes! Ik ben vooral benieuwd naar de scrubcrème en de douchefoams!

  11. Happy Bdaay! Mooie spulletjes heb je gekocht zeg! Ik ben erg benieuwd naar de verzorgingsproducten. Die lipglossjes zien er ook erg mooi uit.

  12. Die blending kwast heb ik pas ook gekocht en die lichtroze lipgloss heb ik met mijn verjaardag van mijn zusje gehad.

Reacties zijn gesloten.