Green People Day Solution Moisturiser

Geplaatst door
In de herfst en winter krijgt onze huid heel wat te verduren. Door de gure koude wind, regen en de warmte en droogte van de verwarming gaat je huid vaak droog en trekkerig aanvoelen. Daarom is het belangrijk om een dagcrème te gebruiken die je huid goed voedt en hydrateert. Onlangs kreeg ik een pakketje opgestuurd van Amanvida met daarin een dagcrème van Green People. Benieuwd of deze crème geschikt is voor dit najaar!
 

De dagcrème is van het merk Green People. Dit product is natuurlijk en zorgt voor een optimale voeding en bescherming van de huid. Het is vrij van parabenen en chemicaliën. De dagcrème is geschikt voor alle huidtypen en ook speciaal voor de gevoelige huid. Ik denk dat veel lezeressen hier blij mee zullen zijn!
 
De dagcrème zit in een tube van 50 ml en heeft een pompje. Dit zorgt ervoor dat je niet teveel crème ineens hebt en bovendien hoef je nergens met je vingers in te zitten. Verder ziet de verpakking er basic en strak uit.

De ingrediëntenlijst ziet er goed uit! Ik zie geen parabenen en kunstmatige parfums. Wel zie ik o.a. biologische aloë vera, kamille en roos geranium. Allemaal natuurlijke en verzorgende ingrediënten.
 
Tijd om de crème te smeren!
 

Op de foto lijkt de dagcrème wit, maar in het echt neigt de kleur iets naar de beige kant. Zodra je de crème uitsmeert zie je hier niets meer van terug. De substantie is niet te dik of te dun, smeert makkelijk uit en trekt vrij snel in. Wel moet je opletten dat je niet teveel product in één keer aanbrengt want dan duurt het wat langer vooraleer alles is ingetrokken. Je hebt echt maar een klein beetje nodig en daardoor is dit product ook zuinig in gebruik.

Ik heb het gevoel dat de crème een voedend laagje achterlaat en dat zonder vettig te voelen. Mijn huid voelt zacht en gehydrateert aan. Ik heb absoluut geen last van een droog of trekkerig gevoel. Fijn! De geur is heel clean en fris, het doet me een beetje denken aan zalf.

 
=> Ik ben tevreden over deze dagcrème! Hij bevat alleen maar biologische ingrediënten die een positieve invloed hebben op de (gevoelige) huid. Daarnaast is de crème voedend en zorgt hij voor een zachte en gehydrateerde huid. Omdat de crème een voedend laagje achterlaat, denk ik dat hij zeker geschikt is voor dit najaar wanneer onze droge huid wat extra verzorging nodig heeft. 

Green People Day Solution Moisturiser kost € 18.00 en is te koop bij Amanvida.
 
Wat denk jij van deze dagcrème? Ben jij al bekend met Green People?

Veel liefs,

 

Vanessa xxx

14 reacties

 1. Ik ken het merk ook niet, maar het klinkt goed. Op de één of andere manier vind ik het altijd fijn als crèmes niet spierwit zijn. Ik ga deze wel onthouden. Ik heb er nu ééntje in dezelfde prijsklasse waar ik ook tevreden over ben, maar nogmaals, deze klinkt ook heel goed.

 2. Beste Vanessa,
  Ik heb jouw blog genomineerd voor de Liebster Award, omdat ik je blog super vind en het belangrijk vind om deze prijs ook naar nederlandstalige blogs te verspreiden. Voel je niet gedwongen om de nominatie te accepteren, maar ik ben wel erg benieuwd naar jouw feitjes en antwoorden.
  De regels en vragen staan hier in het Engels, maar natuurlijk mag je die gewoon in het nederlands beantwoorden.
  http://dovesandroses.wordpress.com/2014/11/07/liebster-award/

  groetjes
  Anne – http://dovesandroses.wordpress.com/

 3. Oeh dit lijkt me een ontzettend fijn product. Ik gebruik nu de HEMA dagcremes, maar vind dat mijn huid er na veel te vettig aanvoelt, en zie dus dat deze dat niet doet!

 4. Ik kende dit merk nog niet, maar het lijkt mij een erg fijne crème! Vooral dat die geschikt is voor de gevoelige huid vind ik heel prettig.

Reacties zijn gesloten.