H&M Lipgloss | Berlin Night & Paris Red

Geplaatst door
Gisteren is mijn nicht een dagje bij me op bezoek geweest. We zijn samen naar de stad gegaan en we hebben enkele winkeltjes gedaan. Het was heel leuk! Eén van onze favoriete winkels is de H&M. Mijn nicht gaat er graag langs voor de kleren en ik voor de beauty afdeling. Aan de kassa zag ik mooie lipgloss liggen voor slechts € 0,99. Voor dat geld kon ik ze écht niet laten liggen. Zodra ik thuiskwam heb ik ze meteen getest, en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind! 
 

Ik moet bekennen dat het al lang is geleden dat ik nog lipgloss heb gekocht. De laatste maanden ging mijn voorkeur eerder naar lipstick. Om de één of andere reden had ik het niet meer voor dat plakkerige gedoe. Maar toen ik deze mooie lipgloss in de H&M zag liggen, dan moest ik ze gewoon hebben.
 
Ik vind de verpakking heel mooi en aantrekkelijk. Mocht ik niet weten dat de lipgloss slechts € 0,99 kost, dan zou ik ze zeker duurder inschatten. 
Berlin Night is een oudroze kleur met subtiele glitters. Ik denk dat deze lipgloss een nude uitstraling zal hebben.
Paris Red lijkt op het eerste zicht een felrood kleurtje met mooie glitters. 
Links zie je Berlin Night, rechts Paris Red. Berlin Night is de kleur die ik had verwacht, Paris Red is veel lichter dan ik in eerste instantie dacht, het is veel rozer. Benieuwd hoe de lipgloss er op mijn lippen uitziet!
Ik vind beide kleurtjes heel mooi! Berlin Night (links) is een mooi nude kleurtje, het effect is heel natuurlijk. Paris Red (rechts) is minder fel dan ik had verwacht maar eigenlijk vind ik dat niet zo erg. Ik hou van de subtiele rode glans.

Een minpuntje is dat de lipgloss maar 2 uurtjes blijft zitten. Drink of eet je ondertussen, dan moet je het nog sneller bijwerken. Maar goed, dat heb ik eigenlijk altijd met lipgloss. Pluspunten zijn dat de lipgloss makkelijk is aan te brengen, comfortabel aanvoelt en niet zo plakkerig is. Bovendien ruiken ze ook heel lekker. De geuren zijn heel zoet, het lijken wel suikerspinnen!

 
=> Ik ben heel blij met mijn aankoopjes. Voor nog geen euro heb je een mooie lipgloss met een subtiele glans. De kleurtjes zijn ideaal voor iedere dag!  
 
Lipgloss Berlin Night & Paris Red kosten € 0,99 per stuk en zijn te koop bij H&M.
 
 
Welk kleurtje vind jij het mooist?
Veel liefs,
Vanessa xxx

 

38 reacties

  1. Jammer dat ze niet zo goed blijven zitten! Ik vind de kleurtjes wel heel erg mooi, maar ben zelf niet van de lipgloss.

  2. Lieve kleurtjes, prijs is prima, dan maar even bijwerken, ze zijn zo schattig dat dat geen straf is 😉

  3. Wat grappig, mijn eerste lipgloss kwam van H&M een aantal jaar terug. Het uiterlijk is er in ieder geval op vooruit gegaan (:

  4. tjeetje, wat een superprijs, dat is inderdaad ontzettend leuk om dan iets meet te nemen,
    Paris red vind ik erg mooi!

  5. Wat een leuke glosjes. Ik ben toch meer een lipstick persoon, maar die lichte tint vind ik wel mooi staan!

Reacties zijn gesloten.