Essence Rock Out Multicolour Blush

Geplaatst door
Op 9 november zijn het MTV EMA’s en Essence is de officiële sponser van dit grote muziekevenement. Daarom heeft Essence een stoere limited edition uitgebracht, namelijk Rock Out. Ik moet zeggen dat ik niet direct onder de indruk was van deze collectie, enkel de kleurrijke blush viel mij meteen op. Benieuwd wat ik ervan vind!
 

Ik vind de verpakking van de blush er een beetje goedkoop uitzien. Wat ik wel handig vind is dat het deksel doorzichtig is zodat je de kleuren van de blush goed kan zien. Het is trouwens door de felle kleuren dat ik deze blush mee naar huis heb genomen. Hij knalt gewoon uit de collectie! 

Ik moet toegeven dat het de eerste keer is dat ik voor zo’n felle blush ga. Omdat ik een lichte huidskleur heb, kies ik eigenlijk altijd subtiele kleurtjes. Ik ben dus een beetje uit mijn comfortzone gekomen toen ik deze blush in mijn winkelmandje heb gelegd. Daarom ben ik heel benieuwd of het iets voor mij is!

In de blush zitten perzik, roze en lila in elkaar verwikkeld. Samen zorgen ze voor een glanzende roze en een beetje paarse tint. In eerste instantie was ik bang dat de blush te paars voor me zou zijn, maar eigenlijk kan je er perfect voor kiezen om het paarse deel van het poeder een beetje te vermijden.

Ik vind dat de blush veel pigmentatie heeft. De swatches op mijn arm vallen nog mee, maar zodra ik de blush aanbreng op mijn wangen, dan komt er een mooi fris kleurtje tevoorschijn. De eerste keer moest ik er wel even aan wennen. Ik heb een lichte huid en ik ben het niet gewend om een opvallende blush te dragen. Toch vind ik het resultaat echt heel mooi. Wat een mooie glans! Ik vind het trouwens niet meer nodig om nog een highlighter aan te brengen. De Essence Multicolour Blush is een blush en highlighter in één!

Ondertussen heb ik de blush enkele dagen gebruikt en ik moet zeggen dat ik er heel blij mee ben! Ondanks dat ik eerst een beetje bang was of zo’n felle blush iets voor mij zou zijn, vind ik het fijn dat ik toch mijn kans heb gewaagd. Het is een mooie roze blush met een prachtige glans. Volgens mij is hij ook voor iedereen geschikt omdat je hem prima kan opbouwen tot het gewenste resultaat.

 
Essence Rock Out Multicolour Blush kost € 3.39 en is nu te koop bij Kruidvat. 
 
Lijkt deze blush iets voor jou? Heb jij al iets gekocht uit deze limited edition?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

37 reacties

  1. Ik was ook helemaal niet omvergeblazen door de collectie en vind het er ook wat goedkoop uit zien. Dit is niet zo m'n kleurtje, of toch alleszins niet voor de winter!

  2. De verpakking roept niet "koop mij" en op het eerste gezicht zou het ook geen kleur zijn die ik zou kopen. Maar het resultaat is mooier dan verwacht!

  3. ziet er wel gaaf uit in het doosje maar ik gebruik eigenlijk nooit geen blush..

  4. Ik vind dat deze blush je erg mooi staat. Ps: je huid ziet er stralend uit op deze foto! Draag je foundation? Zoja, welke ;)? xx

    1. Bedankt Sanne! Ik draag de NYC All Day Long 14h Foundation, in de lichtste kleur Classic Beige. Misschien ook iets voor jou? 🙂

  5. De kleuren zien er wat vreemd uit op het eerste zicht, maar als ik het zo op je gezicht zie ziet het er echt heel natuurlijk uit! Supermooi!

Reacties zijn gesloten.