Wat staat er op mijn nachtkastje?

Geplaatst door
Ik vind het zelf altijd erg leuk om te zien wat anderen in hun tas hebben zitten of wat iemand op zijn nachtkastje heeft staan. Zo leer je de persoon ook wat beter kennen. Vandaag laat ik jullie mijn nachtkastje zien! Verwacht zeker geen speciale dingen, want er staan vooral basic spullen op. Hopelijk vinden jullie het leuk! Wat staat er op mijn nachtkastje?

Nachtlampje

 
Zowel Glenn als ik hebben een nachtlampje van IKEA. We hebben het gekocht toen we gingen samenwonen en we vinden het nog steeds heel mooi.Boek

Afgelopen dinsdag vertelde ik jullie dat ik nieuwe boeken heb gekocht. Ik vond het moeilijk om te kiezen in welk boek ik eerst zou beginnen lezen, maar uiteindelijk is het ‘De eetclub’ van Saskia Noort geworden. Soms lees ik in de woonkamer, soms in de slaapkamer. Het boek vliegt dus een beetje van hier naar daar. 
 

GSM

Mijn GSM is tevens mijn wekker dus die mag zeker niet ontbreken. Als ik wil kan ik ook internet gebruiken op mijn GSM, maar dat doe ik eigenlijk bijna nooit. Ik vind de tablet veel makkelijker (zie volgend punt). Tablet

De tablet gebruik ik vooral om mijn e-mails, blog en social media (Bloglovin, Twitter…) te checken. Ik doe dit zowel voor ik ga slapen, als wanneer ik ’s morgens wakker wordt. Eigenlijk is het de tablet van Glenn, maar hij ligt meer op mijn nachtkastje als op dat van hem, oeps… In het begin zei ik : “Pff, een tablet, ik moet dat niet hebben hoor.” En nu ben ik zo verslaafd als iets!
 
Pil
 
Mijn pil ligt op mijn nachtkastje, maar eigenlijk neem ik ze iedere avond in rond 20 uur. Ik zou ze dus even goed ergens in de keuken of woonkamer kunnen leggen, maar het is altijd al de gewoonte geweest van ze op mijn nachtkastje te leggen. Nu ja, ik vind het niet slecht om een vaste plek te hebben. Rond 20 uur ga ik automatisch naar de slaapkamer, mijn hersenen zijn er al op getraind.
 
Fles water
 
Omdat ik ’s avonds mijn pil ga innemen, staat er ook altijd een fles water. ’s Nachts drink ik eigenlijk bijna nooit. De enige uitzondering is als ze in de frituur per ongeluk zout op mijn frieten hebben gedaan, haha!
 

Oordopjes

Ik slaap al bijna 3 jaar met oordopjes. Eerst was dit tegen het gesnurk van Glenn, maar ondertussen is het een gewoonte geworden en kan ik niet meer zonder. Ik heb het al eens geprobeerd, maar helaas kan ik geen geluid meer verdragen. Ik kan alleen nog in stilte slapen, ook op reis trouwens. 
 

Mijn nachtkastje heeft een schuif en daar ligt het volgende in:
 
Cleenex doekjes
 
Gewoon, zakdoekjes.

Handcrème

Ik heb regelmatig last van droge handen en daarom breng ik iedere avond een handcrème aan. In mijn nachtkastje ligt de handcrème van Bodysol waar ik laatst een review over schreef. 

Lippenbalsem / vaseline

Net als mijn handen, zijn ook mijn lippen snel droog en daarom ligt er altijd een lippenbalsem in mijn nachtkastje. Daarnaast ligt er een potje vaseline voor als mijn lippen écht droog zijn.
Wat staat er op jouw nachtkastje? Veel liefs,
Vanessa xxx

41 reacties

 1. Ik heb niet zoveel op mijn nachtkastje alleen mijn ipad en een wekker hahaha! en s'avonds ligt mijn telefoon er altijd.

  P.s. ik heb artikel online gezet van de winactie die ik gewonnen heb bij je x

 2. Leuk!! Bij mij thuis is het veel chaotischer, hihi. Een boek, een flesje water, zakdoeken, oordopjes en vaak ook juwelen omdat ik die vaak vergeet uit te doen voor het slapen gaan en het dan pas 's nachts door heb. En het nachtlampje natuurlijk.

 3. Je hebt erg leuke dingen op je kastje staan! Mijn bureau staat direct naast mijn bed, ik heb dus geen nachtkastje :(. Mijn spulletjes staan dus overal en nergens, haha!

 4. Wat leuk om te zien! Ik heb geen nachtkastje, alles (boek, telefoon, zakdoekjes) liggen allemaal op de grond haha!

 5. Heel erg leuk om te zien! Handige spullen op je nachtkastje! Een tablet is zo fijn! Ik moet het echt meer gaan gebruiken eigenlijk haha! En vaseline is zo fijn! Ik heb geen nachtkastje, klinkt misschien raar maar ik ben er aan gewend!

 6. Leuke post. Met oordopjes slapen durf ik echt niet gezien ik kleine kinderen in huis heb. Ben veel te bang dat er in de nacht iets gebeurd en dat ik het niet hoor.

 7. Leuk om te zien! Wel grappig dat je altijd om 20.00 uur naar je slaapkamer gaat voor je pil; ik doe dat altijd nét voor het slapen, anders onthoud ik het niet 😉

 8. Haha mooie dingen. Helaas heb ik ook wel elektronische dingen op mijn nachtkastje staan… doet meer fout dan goed eigenlijk xD

 9. Je hebt een mooi en netjes nachtkastje zeg! Ik heb die lamp van de ikea ook, die vind ik zo leuk! Ik heb mijn pil in een houten kistje op mijn nachtkastje staan, mijn hersens zijn er inmiddels ook op getraind haha

 10. Leuk om te zien. Slapen met oordopjes lijkt mij echt rustgevend. Ik slaap sowieso altijd met een 'lapje' voor mijn ogen, maar met nog eens oordopjes er bij zou ik helemaal van de wereld kunnen zijn 🙂

 11. Ooh die nachtlampjes van ikea zijn zo leuk:) volgens mij zijn ze nog steeds te koop en ook in leuke kleurtjes. Mijn nachtkastje ligt vol met potjes en tubetjes creme, ik zou er eens wat van moeten weggooien.. Leuk artikel! X

 12. Ik heb zo weinig op mijn nachtkastje liggen als ik het zo bekijk! Ik heb alleen maar een lampje en een wekkerradio en af en toe een tijdschrift!

 13. Heel leuk om te zien, leuk bedacht ook! Bij mij staan er allemaal kleine beeldjes op mijn nachtkastje en er zijn in het nachtkastje allemaal producten en toilettasjes te vinden. x

 14. leuk om te zien. ik heb geen nachtkastje, ik heb de pil, lipbalm en mijn telefoon naast/onder mijn kussen liggen xx

 15. Leuke nachtlampjes! Ook ik heb handcrème en lippenbalsem op mijn nachtkastje staan, net als oordopjes, daar kan ik ook niet zonder mee.

Reacties zijn gesloten.