Limited Edition ‘Crème Fresh’ by CATRICE

Geplaatst door
Persbericht. Pastels en ’60 invloeden. De ontwerpers kiezen komend lente / zomerseizoen 2014 voor sixties outfits in sorbetkleuren, opgestoken kapsels à la Audrey Hepburn, cat eye zonnebrillen en opvallende eyeliner looks. Kleuren als mintgroen, abrikoos en roze zorgen voor een subtiel, sensueel beeld. De nieuwe Limited Edition ‘Crème Fresh’ by CATRICE biedt hierop geïnspireerd een schitterende retrostijl in maart 2014. Highlights van de collectie: de Gradation Blush in verrukkelijke framboostinten en de crèmige Lip Balms met een semitransparante textuur. Daar zijn de 60’s – by CATRICE.
 

Powder Eyeshadow

Passie voor pastels. De poederachtige oogschaduwen met een ultrazachte textuur zorgen voor een subtiele oogmake-up met een absolute lente-uitstraling! Vier tinten, elegant crème, fris mintgroen, zachtroze en chocoladebruin met een zilverachtig parelmoereffect, laten de ogen stralen. Voor een open blik à la Jackie O. Verkrijgbaar in C01 Jame’s Brown, C02 Another Pink Panther, C03 Evergreen 60s en C04 So Jackie O.
P
rijs: € 2,99
Gradation Blush
 
Futuristisch ombré. Deze blush met een heerlijk zachte textuur in helder framboosroze is een waar hoogtepunt in de collectie. De fashionable kleurgradatie verzekert je van een frisroze look op de wangen en gezichtscontouren. Verkrijgbaar in C01 Waterloo Sunrise. Prijs: € 3,99
 
Lip balm
Beauty patisserie: een verrukkelijke glans en een vleugje kleur. De Lip Balms van Crème Fresh hebben een bijzonder crèmige textuur en bieden lippen een ongekende zachtheid en subtiele kleur. Het futuristische design heeft de typische retrocharme van de jaren ’60. Het effect is vrijwel transparant in roze, abrikoos en mintgroen. Verkrijgbaar in C01 Another Pink Panther, C02 Evergreen 60s en C03 The Peach Boys. Prijs: € 3,99
 
Ultimate Nail Lacquer
Swingende sixties! Snoepkleurtjes met ultieme dekking en ultieme glans. Lichtroze, fris abrikoos, sorbetgeel, mintgroen en helder framboos, allemaal met het populaire metal effect, geven nagels direct een perfect afgestemde look. Het aanbrengen gaat gemakkelijk en effectief met het extra brede reservoirkwastje. Verkrijgbaar in C01 The Peach Boys, C02 Make Fast At Tiffany’s, C03 Evergreen 60s, C04 Another Pink Panther en C05 Light Your Fire. Prijs: € 2,99
 
‘Crème Fresh’ by CATRICE is in maart 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat in België en bij Trekpleister en Kruidvat in Nederland.
 
Ik hou van pastel en daarom vind ik deze limited edition best mooi. Vooral naar de blush, nagellakjes en roze lip balm ben ik erg benieuwd. Ik heb al helemaal zin in de lente!

Wat vinden jullie van deze collectie?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

Follow on Bloglovin

26 reacties

  1. Ik vind het zo jammer dat hetzelfde soort producten elke keer weer terug komen. Dit is het zoveelste jaar dat Catrice pasteltinten op de markt brengt. Wel heel mooi, maar wel veilig! De blush vind ik wel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *