Review: Bodysol verzorgende handcrème

Geplaatst door
Naast lippenbalsem is handcrème een echte must-have in de winter. Mijn handen zijn van nature al vrij droog, maar in de winter is dit nog erger. Vooral de huid rondom mijn nagels wordt heel droog waardoor er al snel velletjes tevoorschijn komen. Om dit te voorkomen, smeer ik iedere dag handcrème. Sinds kort gebruik ik de Bodysol verzorgende handcrème en ik ben er zeer tevreden over. Hieronder de review!
 

Verpakking

 
De handcrème zit in een basic, plastic tube van 75 ml. De tube heeft een klikdop wat praktisch en hygiënisch werkt. Op de verpakking staat dat de handcrème geschikt is voor de normale huid en dat je hem iedere dag mag gebruiken.

Beschrijving

 
Bodysol verzorgende handcrème geeft de handen een dagelijkse verzorging en voeding. De unieke crème trekt snel in en voelt niet vet aan. De crème is verrijkt met glycerine, provitamine B5 en zoete amandelolie die de handen soepel en zacht maken. Hypoallergeen en dermatologisch getest. Klinkt goed!
 
De crème
 
Zoals jullie zien is de crème vrij dun waardoor hij makkelijk uitsmeert. De crème trekt zeer snel in en voelt niet vet aan. Daarnaast ruikt hij heel lekker! De geur doet me een beetje denken aan zonnebrandcrème en stiekem dus ook aan de zomer, hihi.
 
Links: na de handcrème / Rechts: zonder handcrème
Op de foto is het misschien niet zo duidelijk, maar er is wel degelijk een verschil tussen de voor en na. De handcrème voedt mijn huid waardoor ze er meteen een stuk beter uit ziet. Ook heb ik veel minder last van droge velletjes rond mijn nagels. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan. Een dikke plus!
 
Prijs
 
De verzorgende handcrème van Bodysol kost € 4,63 en kun je o.a. kopen in de webshop van OnlinePharmaBox.
 


Gebruik jij een handcrème? Zo ja, welke?

Veel liefs,

Vanessa xxx

18 reacties

  1. Het klinkt erg prettig. Ik gebruik zelf vaak een handcrème van Essence uit Duitsland, deze is nu niet meer verkrijgbaar.

Reacties zijn gesloten.