Opgemaakte producten augustus 2013

Geplaatst door
De maand augustus zit er weer op! Wat is deze maand voorbij gevlogen… Waarschijnlijk komt dit doordat ik volop bezig was met onze reis naar Tenerife en er dan ook effectief een week heb verbleven. Wanneer je iets leuks beleeft, dan gaat de tijd zoveel sneller! Qua producten heb ik iets minder opgemaakt dan in de voorbije maanden, maar ik wil het jullie toch graag laten zien. Kijken jullie mee?

Zonnespray Protectyl Végétal SPF30 – Yves Rocher


Als eerste heb ik een zonnespray van Yves Rocher opgemaakt. Ik kocht deze spray in de sale voor € 14,95 i.p.v. € 29,90. Een koopje, zou je denken. Toch vind ik de sale prijs nog te duur voor wat het is. Ik nam deze zonnespray mee naar Tenerife en heb me er verschillende keren per dag mee ingesmeerd. Hij beschermde mijn huid tegen zonnebrand, maar dat is het ook. Yves Rocher belooft dat deze spray hydraterend werkt en zorgt dat de huid gelijkmatig bruin wordt, maar daar heb ik helaas niet veel van gemerkt. Bovendien wordt deze spray van 200 ml aanbevolen als een grote familieverpakking waardoor het lijkt alsof je er super lang mee kan doen, maar na 4 dagen Tenerife was deze spray helemaal leeg. Goed dat ik dit product in de sale heb gekocht want € 29,90 zou ik er écht niet voor over hebben! De Tropical Sunmilk van de Action is zoveel goedkoper en vind ik stukken beter. Dat zegt genoeg, toch? 


Opnieuw kopen? Nee.


Coconut Care Reinigingsdoekjes – Action

Ik maakte een pakje Coconut Care reinigingsdoekjes van de Action op. Ik kan hier kort over zijn: ze zijn gewoon goed. Ze verwijderen vlot mijn make-up, zijn zacht voor mijn huid en ruiken lekker naar kokos. Daarnaast zijn ze nog eens budgetproof want ze kosten slechts € 0,79 per pakje!

Opnieuw kopen? Ja.


Gezichtslotion voor normale tot gemengde huid – Kruidvat


Als je me vraagt wat mijn wondermiddel is tegen puistjes, dan zeg ik zonder twijfel: tonic. Sinds ik iedere dag tonic gebruik, heb ik zelden nog last van onzuiverheden. De afgelopen maand gebruikte ik de tonic van Kruidvat eigen merk. Hij werkt prima, voelt lekker fris en doet wat hij moet doen: de laatste make-up resten en onzuiverheden verwijderen. Ook dit product is lief voor de portemonnee want het kost nog geen twee euro!


Opnieuw kopen? Ja.

Hawaii Flower & Oil douchegel – Nivea
 
Dit is één van mijn favoriete douchegels dus ik kan er alleen maar enthousiast over zijn. Ik vind de geur heel lekker en mijn huid voelt zacht en verzorgd aan. Top!
 
Opnieuw kopen? Ja.
 
Reinigende poriënstrips – Action

Ook over deze reinigende poriënstrips kan ik enkel positief zijn. Ze doen goed hun werk, zijn makkelijk in gebruik en zijn spotgoedkoop. Voor nog geen euro heb je 6 strips!

Opnieuw kopen? Ja.

 
Deodorant Nutri Skin 48h – Fa
 
Deze deodorant is een twijfelgeval. Wat positief is: hij bevat geen alcohol en houdt mijn oksels gedurende lange tijd fris. Wat ik minder vind is dat het parfum zo overheersend is. Oké, een deo moet lekker ruiken, maar té is té. Het parfum is zo sterk dat ik me eraan stoor en dat vind ik jammer.

Opnieuw kopen? Nee.

 Zo, dit waren mijn opgemaakte producten van de afgelopen maand! Ik vind het heerlijk om deze producten in de prullenbak te gooien, zodat ik terug plaats heb om nieuwe dingen uit te proberen!

Wat hebben jullie zoal opgemaakt?

Veel liefs,

 

Vanessa xxx

31 reacties

  1. Leuk om te zien! Ik wil die tonic wel eens proberen ;)Die strips van de Action zijn zo goed he! x

  2. De meeste producten lijken me echt fijn! Die reinigingsdoekjes van de Action zijn zo goedkoop en zo te horen ook goed. x

  3. Die poriënstrips zien er wel goed uit, wil ik ook! Fijn dat je er ook bij zet of je ze nog een keer zou kopen of niet! Geeft een duidelijk beeld.

  4. Leuk om te zien! Jammer van die spray van Yves Rocher, ik vind het zelf ook wel veel geld voor een spray die zo snel op is, zonde!

  5. Heel erg leuk om te zien! De neusstrips van de Action ga ik ook eens proberen als ze zo fijn zijn. De Coconut Care producten vind ik zo lekker ruiken.

  6. Ik heb mijn clinique facewash en moisturizer opgemaakt.
    Die neusstrips heb ik ook maar werken op de 1 of andere manier niet 🙁

  7. leuk om te zien. De zonnebrand leek me wel wat maar het is dus helemaal niks en inderdaad heel erg duur

  8. Ik vind het ook altijd fijn om producten op te maken. Ben zelf ook een liefhebber van de Action porienstrips en heb die cocos reinigingsdoekjes laatst ook gekocht.

Reacties zijn gesloten.