Eau de Zwitsal

Geplaatst door
Volgens mij kent iedereen de geur van Zwitsal. Zacht en lief, net als babykleertjes en babyvelletjes. Een heerlijk geurtje, dat niet alleen in Zwitsal producten zit, maar waar ook een eau de toilette van bestaat. Ik ben alvast fan van. Lees hier mijn review over de Eau de Zwitsal!
 
eau de zwitsal

eau de zwitsal
De Eau de Zwitsal zit in een basic, glazen fles van 95 ml en ruikt precies naar de typische, vertrouwde Zwitsal geur. Ik draag hem zelf niet als parfum, maar ik spray hem wel graag op mijn lakens voor ik ga slapen. Ik word er meteen rustig van en vind het heerlijk om met dit geurtje in slaap te vallen. Natuurlijk kun je de eau de toilette ook gewoon op je huid of kleren sprayen. Het is maar wat je zelf het liefst hebt!
 
Net zoals andere producten van Zwitsal, is ook deze eau de toilette hypoallergeen. Ideaal voor de gevoelige huidjes onder ons! 


Duur is dit parfum niet. Een fles van 95 ml kost € 13,99. Leuk als cadeautje, maar ook voor jezelf! Ik heb het gekocht bij bol.com, maar naar ’t schijnt kun je het ook kopen bij Kruidvat. Ik heb het daar nog nooit gevonden, vandaar dat ik het via bol.com heb besteld. 
Hou jij van de Zwitsal geur? En gebruik jij producten van Zwitsal?
Veel liefs,
Vanessa xxx

19 reacties

  1. Doet me meteen aan vroeger denken, babyparfums. Lijkt me niet echt leuk voor overdag, maar om goed in slaap te kunnen vallen moet het lukken! 😀

  2. Ik vond dat geurtje altijd superlekker tot ik zelf een kind kreeg. Wij hebben altijd doekjes van Zwitsal en nu associeer ik dit geurtje dus met babykak. Jammer want ben wel fan Zwitsal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *